Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir performans nasıl peki? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: performans nasıl peki? Miş gibi, atmosferik küçük bişi ile denk gelirse gidiyormuş gibi Performans beklentisini düşük tutarsan tatminkar, 1.4 egea dan sonra binersen uçak, M271 evo bir 1.8 kompresörden zayıf İzmit Gültepe rampası var belki bilen vardır. Orda oynaşan iki Mercedes e denk geldim bı kere tabi kondisyonlari bilemeyiz. 93 e200ü rampada darlayan 2015 c200d ile geriden gelip 3 şerit yola yayıldık. Rampayı birinci bitiren ben oldum :P yani 136 PS atmosferik 2.0 dan ve 1.6dci mercedesten iyi. E180 ilk çıktığında turbo Şahin diye alay ederdim. Bundan sebeb 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Miş gibi, atmosferik küçük bişi ile denk gelirse gidiyormuş gibi Performans beklentisini düşük tutarsan tatminkar, 1.4 egea dan sonra binersen uçak, M271 evo bir 1.8 kompresörden zayıf İzmit Gültepe rampası var belki bilen vardır. Orda oynaşan iki Mercedes e denk geldim bı kere tabi kondisyonlari bilemeyiz. 93 e200ü rampada darlayan 2015 c200d ile geriden gelip 3 şerit yola yayıldık. Rampayı birinci bitiren ben oldum :P yani 136 PS atmosferik 2.0 dan ve 1.6dci mercedesten iyi. E180 ilk çıktığında turbo Şahin diye alay ederdim. Bundan sebeb demekki 1.6 kompden iyi 1.8 den kötü. son hız nasıl? mesela 1.6 komp 130 140 dan sonra bayılıyor. 1.6 atmosferiğe bağlıyor doğası gereği. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: demekki 1.6 kompden iyi 1.8 den kötü. son hız nasıl? mesela 1.6 komp 130 140 dan sonra bayılıyor. 1.6 atmosferiğe bağlıyor doğası gereği. Evet ama motordan çok şanzımandan ötürü gibi. Son hız denemesi çok yapamadım 180 e kadar güzel çıkıyor denebilir. S modunda 7 ye takmıyor pek Turbo patlaması pek yok gibi devire yayıyor gücü bı kompresör olamaz ama , devirlendikce inleyen charger en sevdiğim en sevdiğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts