Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz E biz de satarız. İlanımız yok ama rakamimiz var 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Yaz geldi gezecekken arabalar neden satılıyor ki. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Yaz geldi gezecekken arabalar neden satılıyor ki. Gezecekler rahat gezsin diye 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Araba aslen kışın lazım. Yazın bin bisiklete vapura gez 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce Benim fotolar patlamış ama hâlâ satarız.... Müteahhitliğe başlayacaklar için şiddetle öneriniz. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Şimdi Paylaş Şimdi 🧿 Yarisi sizden yarisi bizden icin ideal muteahhit arabasi. Kaba insaati cik cepheciye is verdigin an cephecinin megane 1.3tce al nalbura ver mercuyu cephecoye ver kaba siva yalitim kopuk cephe alci boya asma tavanlar hepsi ödeşirsin. Mustafa dusun bi daha bul kentsel ben destekliyorum seni😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts