Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz E biz de satarız. İlanımız yok ama rakamimiz var 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Yaz geldi gezecekken arabalar neden satılıyor ki. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Yaz geldi gezecekken arabalar neden satılıyor ki. Gezecekler rahat gezsin diye 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Araba aslen kışın lazım. Yazın bin bisiklete vapura gez 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Benim fotolar patlamış ama hâlâ satarız.... Müteahhitliğe başlayacaklar için şiddetle öneriniz. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce (düzenlendi) 🧿 Yarisi sizden yarisi bizden icin ideal muteahhit arabasi. Kaba insaati cik cepheciye is verdigin an cephecinin megane 1.3tce al nalbura ver mercuyu cepheciye ver kaba siva yalitim kopuk cephe alci boya asma tavanlar hepsi ödeşirsin. Mustafa dusun bi daha bul kentsel ben destekliyorum seni😂 insaat bitimi bir sonraki aşama icin cls 350 makyajli lazim. 38 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Tanıdık bi müteahhit abimiz de cls400 var inanırım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Tanıdık bi müteahhit abimiz de cls400 var inanırım Level 2 de o 😂 şaşmaz abi sende ne vardi dediginde cevap çelese 23 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts