Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz E biz de satarız. İlanımız yok ama rakamimiz var 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Yaz geldi gezecekken arabalar neden satılıyor ki. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Yaz geldi gezecekken arabalar neden satılıyor ki. Gezecekler rahat gezsin diye 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Araba aslen kışın lazım. Yazın bin bisiklete vapura gez 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 17:40 Yazar Paylaş Dün saat 17:40 Benim fotolar patlamış ama hâlâ satarız.... Müteahhitliğe başlayacaklar için şiddetle öneriniz. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 18:20 Paylaş Dün saat 18:20 (düzenlendi) 🧿 Yarisi sizden yarisi bizden icin ideal muteahhit arabasi. Kaba insaati cik cepheciye is verdigin an cephecinin megane 1.3tce al nalbura ver mercuyu cepheciye ver kaba siva yalitim kopuk cephe alci boya asma tavanlar hepsi ödeşirsin. Mustafa dusun bi daha bul kentsel ben destekliyorum seni😂 insaat bitimi bir sonraki aşama icin cls 350 makyajli lazim. Dün saat 18:21 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 18:32 Yazar Paylaş Dün saat 18:32 Tanıdık bi müteahhit abimiz de cls400 var inanırım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 18:34 Paylaş Dün saat 18:34 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Tanıdık bi müteahhit abimiz de cls400 var inanırım Level 2 de o 😂 şaşmaz abi sende ne vardi dediginde cevap çelese Dün saat 18:35 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 21:23 Paylaş Dün saat 21:23 W140 s 320 lpg alacam bende. Kastamonuda gece kulübü açasım var. Kısa şase olacak ama birde polyester tsmpon eki Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: W140 s 320 lpg alacam bende. Kastamonuda gece kulübü açasım var. Kısa şase olacak ama birde polyester tsmpon eki önce Ank gidip pavyonlar da piyasa araştırması yapmak lazım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Fatih Keskin yazdı: önce Ank gidip pavyonlar da piyasa araştırması yapmak lazım Yapalım Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: W140 s 320 lpg alacam bende. Kastamonuda gece kulübü açasım var. Kısa şase olacak ama birde polyester tsmpon eki Arabayı önce ben alayım istersen her şeyini düzeltip sana vereyim, şimdi kulübe varınca çok şükür arızasız geldik diye dua etmezsin 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Yada tek bozuk şeyin 140 olması için dua eder... 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Furkan Avcı yazdı: Arabayı önce ben alayım istersen her şeyini düzeltip sana vereyim, şimdi kulübe varınca çok şükür arızasız geldik diye dua etmezsin w140 çok arıza yapmaz ya. 95 model alırız. ya da maks 96 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Furkan Avcı yazdı: Arabayı önce ben alayım istersen her şeyini düzeltip sana vereyim, şimdi kulübe varınca çok şükür arızasız geldik diye dua etmezsin hazır düzeltilmişini versen daha rahat edersin 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: w140 çok arıza yapmaz ya. 95 model alırız. ya da maks 96 Park halindeyken evet 😂 E class candir iyidir. 14 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 🧿 Yarisi sizden yarisi bizden icin ideal muteahhit arabasi. Kaba insaati cik cepheciye is verdigin an cephecinin megane 1.3tce al nalbura ver mercuyu cepheciye ver kaba siva yalitim kopuk cephe alci boya asma tavanlar hepsi ödeşirsin. Mustafa dusun bi daha bul kentsel ben destekliyorum seni😂 insaat bitimi bir sonraki aşama icin cls 350 makyajli lazim. analiz süper ama. alçıpancıya da VW buzz elektrikli vermek lazım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Doğan Arşiray yazdı: analiz süper ama. alçıpancıya da VW buzz elektrikli vermek lazım. Abey biz koye gidiyoruz yazin elektrikli bize olmaz.O is passat trendline superb 1.5 tsi elite cherry promax suan populer cherry. Eger clsyi ince iscilik devam ederken alabilirsek ki plakada ozellikle karadeniz bolgesi iceren olursa mutfakciya mutfak kapi parke 3lusune takas kendiliginden geliyor zaten vereyim sana diye devam eder. 25 senedir benim bildigim arabalar degisiyor sistem muhabbetler ayni. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: w140 çok arıza yapmaz ya. 95 model alırız. ya da maks 96 140 kasa birşey çarptı sanki ama 124 Kasaya fil çıktı ya adam geri vites devam.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts