Mustafa Tüfekçi 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kesin mondeo almıştır.. Doyamadı forda. Doyamadım :/ Duruyor yanında zaten Mertol Kip yazdı: Yok ya mercedes almistir bu Mercedes Mercedes ea aebi Mercedes varmış ne ka ne ka Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Müziğin ritmi ve ağırlığına göre akıllara yalnızca tek bir araç gelir. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Genel yazıyorum bu konu sahibi için değil Araba alıp tuhaf bir gizem yaratma işini ilk kim başlattı merak ettim. Hayırlı olsun Mustafa bey seneler önce @Çağlar Bayur başlattı diye hatırlıyorum bence de gereksiz bi durum ama 1 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: seneler önce @Çağlar Bayur başlattı diye hatırlıyorum bence de gereksiz bi durum ama Pekbidolu (Focus) sanırım. Yoksa Çupra mı, florasan da olabilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tamer Topaç yazdı: Pekbidolu (Focus) sanırım. Yoksa Çupra mı, florasan da olabilir ankarada 5 takaslı 15 katılımlı macera idi , noter bile durumu kavrayamadı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ortalık şantiye hep şimdilik bı foto gelsin 22 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Koray Demir yazdı: Müziğin ritmi ve ağırlığına göre akıllara yalnızca tek bir araç gelir. Bunlar da hoştur da biraz modelli olsun istedim Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun Musti Müziği duyunca aha s klasse dedim ama bu da iyidir :P Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Ortalık şantiye hep şimdilik bı foto gelsin Hayırlı olsun. M276 çift turbo sanırsam? Gırtlak doludur şimdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Maşallah. güle güle kullan kardeşim.. Seviyorum bu arabaları, kaskosu hondanın yarısı kadar Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Maşallah Bu az olmuş,çıtayı mars'a koysaydınız ya 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. M276 çift turbo sanırsam? Gırtlak doludur şimdi. Selim Bilgin yazdı: 350 4matic derken şaka dimi? Kerim Bilge yazdı: Hayırlı olsun 🧿 265lik yeni motor mu? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. güle güle kullan kardeşim.. Seviyorum bu arabaları, kaskosu hondanın yarısı kadar O mersodan değilde hondadan sebeptir bence Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Şaka şaka 2014 E180 exclusive aracımız Eski sahibi fakir fabrikatör olunca e350 yazdırmış alırken 7 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 350 olsa da 180 olsa da fark etmez. Mercedes ayrı bir klasman. Çok bir kasası var kazasız belasız kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts