Oğuzhan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: Tampon mu yamuk? Düzeltmek lazim. Mesaileri bitir artık. Focus gibi bununda arka aksı yamuk Ben adresi biliyorum abi. Baskın yapmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Focus gibi bununda arka aksı yamuk Ben adresi biliyorum abi. Baskın yapmak lazım. Focusa laf yok 😎 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tamer Topaç yazdı: Ali, sen misin Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Mehmet Taner Kadak yazdı: Focusa laf yok 😎 Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Bağımsız, viraj çubuğu ile bir birine bağlı, Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Dimi kandırıyorlar milleti. Hanii hanii bağımsız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Virajda çukura gir anlarsın bağımlı mı bağımsız mı. rayda gider gibi viraja giriyordu bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Virajda çukura gir anlarsın bağımlı mı bağımsız mı. rayda gider gibi viraja giriyordu bunlar. Bu sabah newşayr göreme arası cmax'ın kçına yapıştım ki pejo iyidir yol tutmada soldaki jandarma bacasına dalıyordum. Tartışmasız yola yapışan marka 🍆 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu sabah newşayr göreme arası cmax'ın kçına yapıştım ki pejo iyidir yol tutmada soldaki jandarma bacasına dalıyordum. Tartışmasız yola yapışan marka 🍆 hele bir de 4 çeker ile mi. otonom kayma anında 4 çeker devreye girmiyor mu abi toplamak için Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Senden ötürü. 500 sayfalık konum hiç olmadı. Ali Darbaz yazdı: Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Bunu bir yerde konuşma. Döverler seni Yorum bağlantısı
Recommended Posts