Ali Darbaz Dün saat 17:16 Paylaş Dün saat 17:16 (düzenlendi) Merhaba, c3 bagajına sığıcak elektrikli olmayan scooter tavdiyelerinizi alırım. Caddebostan, Maltepe, kartal sahilinde binilcek rakımla işim olmuyacak.. şunu denedim çok güzeldi. Limit 6500 https://www.decathlon.com.tr/p/yetiskin-scooter-siyah-t7xl/_/R-p-12329?mc=8377410 Dün saat 17:20 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Dün saat 17:58 Paylaş Dün saat 17:58 Elektriklisi alınır yahu ne paralar bunlar böyle Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:12 Yazar Paylaş Dün saat 18:12 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Elektriklisi alınır yahu ne paralar bunlar böyle Çağlar Bayur yazdı: kaykay yani? Karaciğeri eritecem ceyranlı olmaz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 18:28 Paylaş Dün saat 18:28 Bisiklet alın. Bu paraya elektrikli scooter alınır zira. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 18:58 Paylaş Dün saat 18:58 benim elektrikli scooter i satayım. benim elektrikli scooter i satayım. Mi pro mija 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Dün saat 19:03 Paylaş Dün saat 19:03 Scooter - Kırmızı - MID9 OXELO - Decathlon Bunu Haziran ayında 3000 e kampanya yapmışlardı, almıştık. Fiyatlar maşallah uçmuş.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:56 Paylaş Dün saat 19:56 Ali Darbaz yazdı: Karaciğeri eritecem ceyranlı olmaz skolyoz hayat boyu sürer o daha fena , dietle falan yırtamassın 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Dün saat 20:23 Paylaş Dün saat 20:23 Ali Darbaz yazdı: Karaciğeri eritecem ceyranlı olmaz Scooter alacağınıza 2 tane bundan alın, 6-7 km hızla hergün 1 saat yürüyün yağ falan kalmaz https://www.reebok.com.tr/urun/reebok-classic-leather-kirik-beyaz-unisex-sneaker-102010433 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 21:21 Yazar Paylaş Dün saat 21:21 Nihat Palolu yazdı: Scooter alacağınıza 2 tane bundan alın, 6-7 km hızla hergün 1 saat yürüyün yağ falan kalmaz https://www.reebok.com.tr/urun/reebok-classic-leather-kirik-beyaz-unisex-sneaker-102010433 5 ay önce sketcher ve adidas ayakkabı aldım dışarda yürüyüş için hocam. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: benim elektrikli scooter i satayım. benim elektrikli scooter i satayım. Mi pro mija aman hocam dur önce ben satayım olur mu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce sen uzunsun. denemeden alma bence Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sen uzunsun. denemeden alma bence Eğilerek biner 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Eğilerek biner ya kafası vurursa? 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ya kafası vurursa? Kask takmak zorunlu değil mi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Konudan bağımsız. Onvo 12xplus modelini almayı düşünüyodum.Bi arkadaş Rx-4 modelini tavsiye etti Onvo Rx-4 Hakkında bilgisi olan varmı Tavsiye edermisiniz? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Geçen akşam iş dönüşü Balat' ta bunlardan birini altıma alıyordum. Çok tehlikeli. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sen uzunsun. denemeden alma bence Harun Kocaçalışkan yazdı: Eğilerek biner Decathlonda denedim 1.95 kadar destekliyor. Çok rahattı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kızım ile beraber caddebostan sahilini boydan boya gitmek istiyorum. Bu boşluğa sığacak bir scuter olmalı. Kızımın scuteri gibi. Mehmet Göktürk yazdı: benim elektrikli scooter i satayım. benim elektrikli scooter i satayım. Mi pro mija Kaça vericen abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts