Ali Cihangiroğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Koray Demir yazdı: Bende de feci bir kaza oluyordu az kalsın şuursuzun biri yolda en sağdan giderken önündeki çukurdan kaçacam diye arkasında dahi bakmadan yolun tam ortasına doğru aniden manevra yaptı ki şükür yavaş gidiyordum ve ani fren yapıp durabildim. 10 dakika boyunca şoktan dolayı kendisine gelemedi sürücü. Kask yok koruma yok akan trafikte katiyen sürülmemeli bunlar yayadan daha tehlikeli. bunlarla karayoluna asla çıkılmamalı zaten, 50cc skutır bile çok sakatken bunlara binmek .... geçmiş olsun, gördümmü arayı açıyorum hemen... 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül (düzenlendi) Decathlon‘a gittim yetişkin modelini bindim. Terin gölün içinde kaldık. Hevesimi alana kadar bindim. Şimdilik gelecek aya sallayslım 6 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:55 Yazar Paylaş Dün saat 09:55 7000 tl 3 taksitle bunu aldım. Epey kullandım mağzada. Kararım bu oldu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:26 Yazar Paylaş Dün saat 10:26 Damarlarımı patlatacam 180 nabız çıktı bir ara Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Dün saat 10:42 Paylaş Dün saat 10:42 Çocuklara bundan almıştım bende 2700 TL falandı. Bende binerim diye bu modeli seçtim. Tek sıkıntısı arka teker çabuk aşındı, yedek de yok stokta. Antalya'ya gelmiş bi, alayım bari OXELO Scooter Tekerleği - 200 MM - 87A 650,00₺ https://www.decathlon.com.tr/p/_/R-p-332933?mc=8644951 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Malumunuz karaciğer yağlarımı eritmek için aldığım bu cihaz ile yaptığım test sürüşünde saatin ölçmesine göre 1 saatte 405 kalori yaktım. Daha önceleri sadece 250 kalori yakmak için gün içinde altı 7 saat gündelik hayatıma devam etmem gerekiyordu. Yaptığın tempolu yürüyüşlerde bile 1 km yürüyüşte sadece 70 kalori yakabiliyorken, basit bir kick scooter 405 kalori yakması beni heyecanlandırdı. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Malumunuz karaciğer yağlarımı eritmek için aldığım bu cihaz ile yaptığım test sürüşünde saatin ölçmesine göre 1 saatte 405 kalori yaktım. Daha önceleri sadece 250 kalori yakmak için gün içinde altı 7 saat gündelik hayatıma devam etmem gerekiyordu. Yaptığın tempolu yürüyüşlerde bile 1 km yürüyüşte sadece 70 kalori yakabiliyorken, basit bir kick scooter 405 kalori yakması beni heyecanlandırdı. nefis. ancak sadece kardiyo olmaz. insülin direncini kırmak için dayanıklılk lazım. mesela 200 metre sprint koşabilmek vs gibi. yada az da olsa ağırlık kaldırmak, barfiks çekme gayreti içinde olmak gibi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: nefis. ancak sadece kardiyo olmaz. insülin direncini kırmak için dayanıklılk lazım. mesela 200 metre sprint koşabilmek vs gibi. yada az da olsa ağırlık kaldırmak, barfiks çekme gayreti içinde olmak gibi. Haftasonu caddebostan sahilden başlayıp maltepeye kadar gitmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali bi tane ortopedi doktorru ayarla bence şimdi sırada o var. Ali Darbaz yazdı: Haftasonu caddebostan sahilden başlayıp maltepeye kadar gitmeyi düşünüyorum. uzun bi mesafe değil yürüme mesafesi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ali bi tane ortopedi doktorru ayarla bence şimdi sırada o var. uzun bi mesafe değil yürüme mesafesi. Abi 89 kilodan 83 kiloya düştüm. Ortopedi için henüz sıkıntım yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 1 saatte 405 kalori yaktım. bunu kim nasıl tespit etti? Yorum bağlantısı
Recommended Posts