Çağrı Alaf 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Obaa araba sürerken aynı sıkıntı bendede var. Antreman sonrası araba ilr eve dönerken çok zorlanıyorum. Doğan Arşiray yazdı: VO max değeri oksijenin hücreye ne yoğunlukta taşınabileceğini gösteriyor bu da mitokondri denen hücrenin enerji merkezinin verimliliği ile alakalı. mesela hücre sağlığı iyi ise yorgunluk üzün süreli olmaz, az uyku ile aynı dinçliğe ulaşılır. bu konuda 6 7 aydır kendimde denediğim bütünceül metodlar var ve sonuç şaşırtıcı. eğer bir biyokimyasal dengesizlik varsa bunu bir kalp doktoru görmeli diye düşünüyorum. normalda göz kararması o maks değer sırasında olmalı. ben kalp doktoruna bu mevzuyu sormuştum eğer limiti aşarsan zaten orada bayılırsın oradan anlarsın demişti. egzersiz bitince bunun olması sanki başka bir durummuş gibi. Kan testi verdim bu semptomları yaşamaya başladıktan sonra. Demirin eksik ancak ondan olmaz dedi. Biraz elektrolit ağırlıklı beslenmeye başladım antrenman öncesi ve sanki biraz düzelme oldu ancak plesebo mu diye de düşünmüyor değilim. Ayakta iken sorun yok ne zaman ki koltuğa oturuyorum marşı basıyorum başlıyor baş dönmeye göz kararmaya. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Demirin eksik şu testlerde demirin tamamdır diye çıkan var mı acaba , Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Kan testi verdim bu semptomları yaşamaya başladıktan sonra. Demirin eksik ancak ondan olmaz dedi. Biraz elektrolit ağırlıklı beslenmeye başladım antrenman öncesi ve sanki biraz düzelme oldu ancak plesebo mu diye de düşünmüyor değilim. Ayakta iken sorun yok ne zaman ki koltuğa oturuyorum marşı basıyorum başlıyor baş dönmeye göz kararmaya. araba dandiktir 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: . Antreman sonrası araba ilr eve dönerken çok zorlanıyorum. 8 saat önce ki kendi teşhisin ile çelişti bu? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şu testlerde demirin tamamdır diye çıkan var mı acaba , burda Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şu testlerde demirin tamamdır diye çıkan var mı acaba , Benim demir fazlaydı bir ara sonra cuvaraya dadandım. Zannediyorum ki ondan sonra demirim düştü ya da demirim düştüğü için cuvaraya tekrar dadandım. İkisinden biri. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Benim demir fazlaydı bir ara sonra cuvaraya dadandım. Zannediyorum ki ondan sonra demirim düştü ya da demirim düştüğü için cuvaraya tekrar dadandım. İkisinden biri. Sigara içmek c vitaminini düşürür. C vitamini düşerse demir emilimi düşer. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce demir emilimi düşük olunca kanda fazla oluyro zaten. kan vermek gerekli mesela düşürebilmek için. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce k3şk3 30 sene önce de baksalardı bunlara tahlilerde tıp çok hızlı Yorum bağlantısı
Recommended Posts