Doğan Arşiray 6 Aralık 2025 Paylaş 6 Aralık 2025 Yagi yakmanin temel yolu metabolizmanin enerjisini zorla oradan üretmesini saglamak. Bu da 16 saatin uzerinde su orucu ile mumkun. 24 ile 36 saat arasinda maks yakim oluyor. Aralikli oruc denir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık 2025 Yazar Paylaş 6 Aralık 2025 Dönüş yolundayım dönüşle beraber 18 kilometreyi tamamlayacağım. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık 2025 Yazar Paylaş 6 Aralık 2025 Bugün 18 kilometre kickledik bitti.. Doğan Arşiray yazdı: Bravo valla Yarın beykoz ormanında 9 km parkur var. 2 turda orada atarım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık 2025 Yazar Paylaş 6 Aralık 2025 An itibari ile tam 83 kiloyum. İki gün önce sabah 84 kilo idim. 18 kilometrede öğle yemek yediğim halde 1 kilo vermişim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Aralık 2025 Yazar Paylaş 8 Aralık 2025 Erdem Doğan yazdı: dpf rejenerasyon yapmis olmasin? Ölçüm için standart belirledim. Öyle tartıyorum kendimi Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Aralık 2025 Paylaş 8 Aralık 2025 Kilo ile kafayı bozmuş durumdasın. Takıntı psikolojik olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Aralık 2025 Yazar Paylaş 8 Aralık 2025 Koray Demir yazdı: Kilo ile kafayı bozmuş durumdasın. Takıntı psikolojik olabilir. Yaptığım herşeyde takıntılı oluyom yaw Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Aralık 2025 Paylaş 9 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Yaptığım herşeyde takıntılı oluyom yaw Benzer durum bende de var. bir şeye takılıyorum, araştırıyorum, imkan varsa gerçekte imkan yoksa da kafamda durumu yaşıyorum olumlu olumsuz yanlarına bakıyorum vs. tezcanlı bir adamım da hemen olup bitmesi lazım. Ali'yi çok iyi anlıyorum o yüzden. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2025 Yazar Paylaş 9 Aralık 2025 Onur Demir yazdı: Benzer durum bende de var. bir şeye takılıyorum, araştırıyorum, imkan varsa gerçekte imkan yoksa da kafamda durumu yaşıyorum olumlu olumsuz yanlarına bakıyorum vs. tezcanlı bir adamım da hemen olup bitmesi lazım. Ali'yi çok iyi anlıyorum o yüzden. Beni zaten bi sen anlıyon . 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 DEHB veya obsesif kompulsif bozukluk tanısı rahatlıkla koyabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2025 Yazar Paylaş 11 Aralık 2025 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: DEHB veya obsesif kompulsif bozukluk tanısı rahatlıkla koyabilirim. Yaw insanlar bendeki kafaya sahip olabilmek için uyuşturucu maddeye gramına 2-5 dolar arası veriyor. Koskoca haber spikerleri bile yasadışı madde yüzünden göz altına alındı. Benim psikolojimi boş ver, bana özel. 11 Aralık 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Yaw insanlar bendeki kafaya sahip olabilmek için uyuşturucu maddeye gramına 2-5 dolar arası veriyor. Koskoca haber spikerleri bile yasadışı madde yüzünden göz altına alındı. Benim psikolojimi boş ver, bana özel. Sıkı bir eğitimle çok iyi asker olur senden. O ışığı görüyorum, periferdeki takıntılar sahada saf başarıya dönüşür. ☺️ Doğru yönlendirme yapılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2025 Yazar Paylaş 11 Aralık 2025 Koray Demir yazdı: Sıkı bir eğitimle çok iyi asker olur senden. O ışığı görüyorum, periferdeki takıntılar sahada saf başarıya dönüşür. ☺️ Doğru yönlendirme yapılmalı. Vall bende bir Günther Viezenz manyaklığı vardır . Bana bir sürü antitank füzesi verin trakyadan içeri Yunan leopartı sokmam amin Allah 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Vall bende bir Günther Viezenz manyaklığı vardır . Bana bir sürü antitank füzesi verin trakyadan içeri Yunan leopartı sokmam amin Allah Tepe mi alınacak mermiyle yıkarsın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Vall bende bir Günther Viezenz manyaklığı vardır . Bana bir sürü antitank füzesi verin trakyadan içeri Yunan leopartı sokmam amin Allah nostaljik eski savaş makinelerine merak da var maaşalhh tabii bitti artık onlar yok ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2025 Yazar Paylaş 11 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: nostaljik eski savaş makinelerine merak da var maaşalhh tabii bitti artık onlar yok ama Abi burda da dediğim gibi, Seferberlik olsada şunalardan birinin başında ben olsam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 08:01 Yazar Paylaş Cuma 08:01 Bugün kan tahlillerim çıktı. Karaciğer yağlanma sorunum kan tahlillerinde iyileşmiş görünüyom. 8 kilo verdim, kanım karaciğerim düzeldi. Dengeli beslenme ile şekerde gitmiş. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz. 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 08:13 Paylaş Cuma 08:13 tebrik ederim. düzenli krill yağı öneririm. ayrıca magnezyum L threonat alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 10:47 Yazar Paylaş Cuma 10:47 Doğan Arşiray yazdı: tebrik ederim. düzenli krill yağı öneririm. ayrıca magnezyum L threonat alınabilir. Şekerden kurtulduk ama kolesterol çıktı kalp damar sağlığı için yediğime içtiğime dikkat etmem lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:02 Paylaş Cuma 11:02 Ali Darbaz yazdı: Şekerden kurtulduk ama kolesterol çıktı kalp damar sağlığı için yediğime içtiğime dikkat etmem lazım her sabah 1 adet tereyağlı yumurta yemeden çıkmam , yanına da pekmez tabiiki 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cumartesi 19:18 Paylaş Cumartesi 19:18 Çağlar Bayur yazdı: her sabah 1 adet tereyağlı yumurta yemeden çıkmam , yanına da pekmez tabiiki Sonra Caglar abi niye boyle diye düşünüp duruyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts