Doğan Arşiray Cumartesi 13:44 Paylaş Cumartesi 13:44 Yagi yakmanin temel yolu metabolizmanin enerjisini zorla oradan üretmesini saglamak. Bu da 16 saatin uzerinde su orucu ile mumkun. 24 ile 36 saat arasinda maks yakim oluyor. Aralikli oruc denir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 13:58 Yazar Paylaş Cumartesi 13:58 Dönüş yolundayım dönüşle beraber 18 kilometreyi tamamlayacağım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 15:34 Yazar Paylaş Cumartesi 15:34 Bugün 18 kilometre kickledik bitti.. Doğan Arşiray yazdı: Bravo valla Yarın beykoz ormanında 9 km parkur var. 2 turda orada atarım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 16:00 Yazar Paylaş Cumartesi 16:00 An itibari ile tam 83 kiloyum. İki gün önce sabah 84 kilo idim. 18 kilometrede öğle yemek yediğim halde 1 kilo vermişim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 17:17 Yazar Paylaş Pazartesi 17:17 Erdem Doğan yazdı: dpf rejenerasyon yapmis olmasin? Ölçüm için standart belirledim. Öyle tartıyorum kendimi Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazartesi 17:52 Paylaş Pazartesi 17:52 Kilo ile kafayı bozmuş durumdasın. Takıntı psikolojik olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 17:55 Yazar Paylaş Pazartesi 17:55 Koray Demir yazdı: Kilo ile kafayı bozmuş durumdasın. Takıntı psikolojik olabilir. Yaptığım herşeyde takıntılı oluyom yaw Yorum bağlantısı
Onur Demir Salı 08:51 Paylaş Salı 08:51 Ali Darbaz yazdı: Yaptığım herşeyde takıntılı oluyom yaw Benzer durum bende de var. bir şeye takılıyorum, araştırıyorum, imkan varsa gerçekte imkan yoksa da kafamda durumu yaşıyorum olumlu olumsuz yanlarına bakıyorum vs. tezcanlı bir adamım da hemen olup bitmesi lazım. Ali'yi çok iyi anlıyorum o yüzden. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 10:58 Yazar Paylaş Salı 10:58 Onur Demir yazdı: Benzer durum bende de var. bir şeye takılıyorum, araştırıyorum, imkan varsa gerçekte imkan yoksa da kafamda durumu yaşıyorum olumlu olumsuz yanlarına bakıyorum vs. tezcanlı bir adamım da hemen olup bitmesi lazım. Ali'yi çok iyi anlıyorum o yüzden. Beni zaten bi sen anlıyon . 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce DEHB veya obsesif kompulsif bozukluk tanısı rahatlıkla koyabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: DEHB veya obsesif kompulsif bozukluk tanısı rahatlıkla koyabilirim. Yaw insanlar bendeki kafaya sahip olabilmek için uyuşturucu maddeye gramına 2-5 dolar arası veriyor. Koskoca haber spikerleri bile yasadışı madde yüzünden göz altına alındı. Benim psikolojimi boş ver, bana özel. 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yaw insanlar bendeki kafaya sahip olabilmek için uyuşturucu maddeye gramına 2-5 dolar arası veriyor. Koskoca haber spikerleri bile yasadışı madde yüzünden göz altına alındı. Benim psikolojimi boş ver, bana özel. Sıkı bir eğitimle çok iyi asker olur senden. O ışığı görüyorum, periferdeki takıntılar sahada saf başarıya dönüşür. ☺️ Doğru yönlendirme yapılmalı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Koray Demir yazdı: Sıkı bir eğitimle çok iyi asker olur senden. O ışığı görüyorum, periferdeki takıntılar sahada saf başarıya dönüşür. ☺️ Doğru yönlendirme yapılmalı. Vall bende bir Günther Viezenz manyaklığı vardır . Bana bir sürü antitank füzesi verin trakyadan içeri Yunan leopartı sokmam amin Allah 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Vall bende bir Günther Viezenz manyaklığı vardır . Bana bir sürü antitank füzesi verin trakyadan içeri Yunan leopartı sokmam amin Allah Tepe mi alınacak mermiyle yıkarsın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Vall bende bir Günther Viezenz manyaklığı vardır . Bana bir sürü antitank füzesi verin trakyadan içeri Yunan leopartı sokmam amin Allah nostaljik eski savaş makinelerine merak da var maaşalhh tabii bitti artık onlar yok ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nostaljik eski savaş makinelerine merak da var maaşalhh tabii bitti artık onlar yok ama Abi burda da dediğim gibi, Seferberlik olsada şunalardan birinin başında ben olsam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts