İçeriğe Yönlendir

2023 1.0 GTDi Ecoboost Focus Active X SW

Alper Keskin

Recommended Posts

Saygın Can Oğuz

Dizel otomatiğine bakın, araç büyük her koşulda tüketim ve performans derdiniz olmaz, motor bilindik ve motor-şanzuman uyumu çok iyi. Rahatlıkla uzun süre binersiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Km si biraz fazla dizel otomatik derim. Hem motor stresi olmaz hem ileride çok daha kolay satılır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

keşke 

Benzinliymiş. Kodunu yazdığım şanzıman 2.3 ST' de kullanacaklardı. Sıkı şanzımandır. Ford' da başka 7 ileri yok çünkü. Bakmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin
Süleyman Can yazdı:

Km si biraz fazla dizel otomatik derim. Hem motor stresi olmaz hem ileride çok daha kolay satılır.

Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Araç bende kaldığı sürede de km yapacak. Dizelde düşük km. ve otomatik seçeneği bütçemin dışına çıkartıyor beni.  Zaten amacım bu motor/ yakıt tipinin orta-uzun vadede başıma dert açıp açmayacağı konusunu netleştirmek.

Ayhan Asil yazdı:

Ayhan Abim selamlar. Tam olarak ilgilendiğim araç tipi bu. Hatta ilandaki araç sahibi beyefendi ile de birkaç gün evvel detaylı bir görüşme sağladım. Aynısının dizel otomatiğini almak istersem üzerine 300-400 bin lira fark yazmışlar. Bu farka değer mi diye sorguluyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Alper Keskin
    • Koray Demir
  • Yeni Oluştur...