Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: Dizele gerek yok, artık mazot daha pahalı zaten, benzinli daha sessiz ,daha hızlı, arızaya daha az yatkın. Dizele gerek yok denemez hiçbir zaman. Sizin benzinle 4.5 lt yaktığınız yerde dizel 3 lt yakıyor. 160 km/h sabit hızla kaç yakar sizin araç ya da uzun süre gidebilir mi? İstanbul trafiğinde yoğun kullanımda veya zorlu şartlarda denediniz mi hiç? 1.0 EB arızaya her zaman yatkın olmuştur. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: yağ benim favori hobim Ama bizim fobimiz . Artık zeytini bile yağsız yiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Dizele gerek yok denemez hiçbir zaman. Sizin benzinle 4.5 lt yaktığınız yerde dizel 3 lt yakıyor. 160 km/h sabit hızla kaç yakar sizin araç ya da uzun süre gidebilir mi? İstanbul trafiğinde yoğun kullanımda veya zorlu şartlarda denediniz mi hiç? 1.0 EB arızaya her zaman yatkın olmuştur. Üreticiler sadece dizel üretirdi herkese dizel mantıklı olsaydı. Yılda 10bin km yapıyor arkadaş, yaksa ne olacak ki. 160 km ile orta devir bandında rahatça gidiyor, ne olacak ki o hızda, 3bin devir civarı rahat. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Dizele gerek yok denemez hiçbir zaman. Sizin benzinle 4.5 lt yaktığınız yerde dizel 3 lt yakıyor. 160 km/h sabit hızla kaç yakar sizin araç ya da uzun süre gidebilir mi? İstanbul trafiğinde yoğun kullanımda veya zorlu şartlarda denediniz mi hiç? 1.0 EB arızaya her zaman yatkın olmuştur. Aynı hacimdeki dizel 160 la ne kadar dayanabilir ya da kaç litre yakar? 1 litre 3 silindir dizel polo mesela? 1,2 miş polo düzelteyim en ufak dizeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Üreticiler sadece dizel üretirdi herkese dizel mantıklı olsaydı. son zamanda benzinli motorun yaygınlaşması üretilen benzinin elde kalması sonucu planlandı, tüketiciyi düşünen bir yapı yoktur hiç bir zaman , pilliler çok çok çoğalsın, zararlarını okur ve yeniden üretime alınan diesel motorlu arabalar için sıraya da gireriz, Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aynı hacimdeki dizel 160 la ne kadar dayanabilir ya da kaç litre yakar? 1 litre 3 silindir dizel polo mesela? 1,2 miş polo düzelteyim en ufak dizeli. Konu 1.3 Tce Clioya ne zaman bağlanacak diyordum ben de 😄 Traktör motorlu TDI motor daha sağlamdır dayanır bu arada, Bluemotion serileri oldukça az yakıyor rejeneratif fren geri kazanım sistemi de var daha ne olsun. Focusun ürettiği 1.0 GTDI motor yapısı gereği daha hassas ve dolayısıyla arızaya meyillidir şeklinde düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Üreticiler sadece dizel üretirdi herkese dizel mantıklı olsaydı. Yılda 10bin km yapıyor arkadaş, yaksa ne olacak ki. 160 km ile orta devir bandında rahatça gidiyor, ne olacak ki o hızda, 3bin devir civarı rahat. Yılda 10 bin km ye benzinliden başkası zarar olmaz tabi. Ben bu aracı otobanda biraz zorladım ve motordan tuhaf sesler gelmeye başladı zora gelmiyor bence yoksa güzel araç. Clio alacağıma Focus alırım ismi yeter. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Koray Demir yazdı: Konu 1.3 Tce Clioya ne zaman bağlanacak diyordum ben de 😄 Traktör motorlu TDI motor daha sağlamdır dayanır bu arada, Bluemotion serileri oldukça az yakıyor rejeneratif fren geri kazanım sistemi de var daha ne olsun. Focusun ürettiği 1.0 GTDI motor yapısı gereği daha hassas ve dolayısıyla arızaya meyillidir şeklinde düşünüyorum. !.3 tce ye nerede bağlandı onu kaçırdım sanırım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce İlkay Başaran yazdı: !.3 tce ye nerede bağlandı onu kaçırdım sanırım Mercedesi bile tokatlar İtibarı yeter 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce İlkay Başaran yazdı: !.3 tce ye nerede bağlandı onu kaçırdım sanırım Bozulursa alırız 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce İlkay Başaran yazdı: !.3 tce ye nerede bağlandı onu kaçırdım sanırım Bu konunun asıl kralı 1.3 tce 😄 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Bozulursa alırız Bu ne ya bamya gibi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bu ne ya bamya gibi İşlevliymiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Evren Erakçora yazdı: Mercedesi bile tokatlar İtibarı yeter Aynı motor zaten, gerçi kesin mb yine bişeylerini değiştirip arıza yapacak hale getirmiştir makinayı Yorum bağlantısı
Recommended Posts