Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Teslası olmayan züğürt tesellisi emojisi 😄 Hep söylüyoruz kimse itimat etmiyor: EV; evin genellikle 2. veya 3. aracı oluyor garajda içten yanmalı mutlaka en az bir tane araç mevcut. Evde ve işyerinde her daim şarj imkanı benim gördüklerim bu şekilde. Yani 2 milyona EV satın alan sadece bu araca mahkum ve muhtaç değil. Ekstra fosil yakıtlı şirket veya şahsi otomobili oluyor. Şarj sırası konusu milletin görmemişliğinden kaynaklı bence. ihtiyacı olmayan, umrundada olmayan istese tesla çekecek adam smayleysi zengin adam zaten keyfinden alır pilliyi... şarj sırasıda mecburen olacak, daha sokakta pilli yok gibi, hele biraz çoğalsınlar, tabii çoğalırlarsa... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Ben bu araçla en son 230 km/h hızı gördüm. Hacmine göre ciğerli motor ve güzel yürüyor hakkını yemeyelim. 50-120 km/h arasını soluksuz devirlenip hızlanır. Atmosferik ti-vct ile kıyas kabul görmez 1.0’lar ile mukayese etmek gerekli. saate 120 km hızla İstanbul Ankara yolunu gidebiliyorsa bizim için yeterli. İkinci nokta dayanıklılık. Adam Üsküdardaki evini satıp küçük oğluna bir ev altınada bir araba almak istiyor. Tek bir atış hakkı var. onuda 100 200 binde bozulcak arabaya vermek istemeyiz. Yaş olmuş 65 , bu noktadan sonra 2 milyona araba alıp otobanda 230 km yapmanın hiç bir eğlencesi yok. Torun tombalak 100 km sabit hızla Akyaka tatilinde , Akçay yanında şöyle bir poz vermedikden sonra anlamı yok beygirlerin. Önemli olan dayanıklılık. Adamlar 200 bin kmde bir motor yenilenmeli diyorsa hiç bizlik değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Burada yakıt tüketimi var. Motorun gücü 170 newton torkda limitlenmiş. Overboost gibi bişey yok artık. Heralde motoru daha dayanıklı kılmak için böyle bir karar almışlar. 100 hp ile 125 hp arasındaki tek fark, maksimum tork devrinin bitişinin 4000 devirde 4500 devire çekilmesi olmuş. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 2023 modelde dizel 1.5 in gücü 120den 115e, tork 300den 250e düşürüldü, emisyondan heralde. Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ihtiyacı olmayan, umrundada olmayan istese tesla çekecek adam smayleysi zengin adam zaten keyfinden alır pilliyi... şarj sırasıda mecburen olacak, daha sokakta pilli yok gibi, hele biraz çoğalsınlar, tabii çoğalırsa... Ankara Tesla cenneti. Kaynıyor resmen. Merkezde istasyonlarda sıra olmuyor her noktada sıklıkla boş var. Taşrayı bilmem. Ali Darbaz yazdı: saate 120 km hızla İstanbul Ankara yolunu gidebiliyorsa bizim için yeterli. İkinci nokta dayanıklılık. Adam Üsküdardaki evini satıp küçük oğluna bir ev altınada bir araba almak istiyor. Tek bir atış hakkı var. onuda 100 200 binde bozulcak arabaya vermek istemeyiz. Yaş olmuş 65 , bu noktadan sonra 2 milyona araba alıp otobanda 230 km yapmanın hiç bir eğlencesi yok. Torun tombalak 100 km sabit hızla Akyaka tatilinde , Akçay yanında şöyle bir poz vermedikden sonra anlamı yok beygirlerin. Önemli olan dayanıklılık. Adamlar 200 bin kmde bir motor yenilenmeli diyorsa hiç bizlik değil. 120 km/h çok rahat gider. Şayet @Evren Erakçora gibi kullanacaksan en az 250 bin km gider. Ben öyle sürsem 100 bin kilometrede bir anca fren balatası değiştirim herhalde. Dayanıklılık diyorsan direkt Japon’a yöneleceksin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Ankara Tesla cenneti. Kaynıyor resmen. Merkezde istasyonlarda sıra olmuyor her noktada sıklıkla boş var. Taşrayı bilmem. 120 km/h çok rahat gider. Şayet @Evren Erakçora gibi kullanacaksan en az 250 bin km gider. Ben öyle sürsem 100 bin kilometrede bir anca fren balatası değiştirim herhalde. Dayanıklılık diyorsan direkt Japon’a yöneleceksin. olabilir, sayıları çok az, Ankaradaki araçların yarısı pilli olsa düşünsene, o yüzden diyorum çoğalsınlar hele, tabii olursa, seneye ne anladık bu işten demeye başlayacaklar zaten, yedirmezler kardeş, hem sistem kaldırmaz hemde yedirmezler... Japonmu, geçeceksin onu, o iş genelde kullanıcıda biter, Japonu çok abartma... Japon dedinmi benim aklıma bu gelir, bu sağlamdır işte, tek geçerim 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Onu bilmem 1.0 ecoboost motorda Stock 140 hp de var avrupada 1600 küsür kiloluk mondeoda kullanıyorlar. 5 yıl garanti vs sıkıntı olmaz. Yazılım ile 170~180 hp rahat olur. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Japonmu, geçeceksin onu, o iş genelde kullanıcıda biter, Japonu çok abartma... Japon dedinmi benim aklıma bu gelir, bu sağlamdır işte, tek geçerim Abartıdan değil otomobilleri ruhsuz ama gerçekten bir o kadar da sorunsuzlar. Hatta şu an Dünyanın en az arıza veren araçlarını Japonlar üretiyor. Bunun temelinde üretimde radikal değişiklikler yapmazlar. Ne tasarımda ne de motor ve donanımda. Her yenilemede ufak ufak ilerlerler bu yüzden çağın gerisinde dahi kabul edilebilirler. Eleştirilebilir mi gayet tabi. Ancak Lexus infiniti ve acuralara bakarsak ABD pazarında sektör liderliğine oynuyorlar bu yüzden ülkemizde olduğu gibi sadece 1.6 corolladan ibaret değiller. (Clio mu bu sürekli sanayici zengin etsin dükkan aldırsın. 😄 Ayrıca @Tansu Kalafatoğlu nu çağırın gelsin anlatsın konuşsun Japoncu değilim ben bilakis Alman arabalarından ve mühendisliklerinden daha çok hazzederim. Adı üstünde işte Japon gibi dış görüntü ufak tefek yani kaporta ve işçilik zayıf, motoru ve kalbi dayanıklı ve sağlam.) Bu gün VW/Skoda markası sevdiğim markalar arasında, fakat yeni teknolojiler biraz maliyet hesabından dolayı sınırlı kalitede üretiliyor örneğin DSG deki tork limiti gibi. VW bunu kendisi yapmıyor yaptırıyor, biraz daha dayanıklı yaptırsa yani maliyeti arttırsa zaten DSG sorunu diye bir şey olmazdı. Fiyatlardan bahsetmiyorum, çünkü fiyat tercih meselesidir. Ben VW alır mıyım? sevsem de almam çünkü benim kullanım tarzıma uygun değil. Ben arabaya yüklenirim, dibine kadar gazlarım. VW benim elimde kalır bu kesin. Bir de VW gibi Vag grubu markaların yeni ürettikleri teknolojileri çok detaylı test etmediklerini düşünüyorum. Zart diye yeni bir motor modeli vs. çıkartıyorlar sonra bir kamyon şikayet. Honda sorunsuz mu? Tabiki değil. Toyota değil, BMW malesef o hiç değil. Velhasıl sorunsuz marka olmaz. Sonuç itibariyle kullanıcı olarak bizim için önemli olan aracın sorun çıkarabilecek aksamlarının sarf malzemesi değerinde ucuz giderebilir olmasıdır. Bir motorda, şanzımanda sorun çıkma olasılığı yüksekse, bu kullanıcı tarafından problemdir. Ama sorun bir disk, bir balata, bir amortisörse yaptırır geçer gidersin. Sonuç olarak Japon firmaları bu anlamda, daha az sorun çıkartıyor diyebiliriz. Bunu uzun soluklu testlere, ticari ahlaka, disipline, teknoljiye neye bağlarsak bağlayalım. İyi olanı övelim ki, diğerleri örnek alsın kullanıcı olarak biz mutlu olalım. Japonun eksilerini de tartışalım, eleştirelim. Kimse kusursuz değil. Yeterki bilinçli olalım. Saygılarımla… Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Şimdi üsküdardaki arsayı satıp babama Toyota corolla cross mu alalım. 15 20 yıl dayanırmı diyorsun. Hangi motorunu tercih edelim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Koray Demir yazdı: Abartıdan değil otomobilleri ruhsuz ama gerçekten bir o kadar da sorunsuzlar. Hatta şu an Dünyanın en az arıza veren araçlarını Japonlar üretiyor. Bunun temelinde üretimde radikal değişiklikler yapmazlar. Ne tasarımda ne de motor ve donanımda. Her yenilemede ufak ufak ilerlerler bu yüzden çağın gerisinde dahi kabul edilebilirler. Eleştirilebilir mi gayet tabi. Ancak Lexus infiniti ve acuralara bakarsak ABD pazarında sektör liderliğine oynuyorlar bu yüzden ülkemizde olduğu gibi sadece 1.6 corolladan ibaret değiller. (Clio mu bu sürekli sanayici zengin etsin dükkan aldırsın. 😄 Ayrıca @Tansu Kalafatoğlu nu çağırın gelsin anlatsın konuşsun Japoncu değilim ben bilakis Alman arabalarından ve mühendisliklerinden daha çok hazzederim. Adı üstünde işte Japon gibi dış görüntü ufak tefek yani kaporta ve işçilik zayıf, motoru ve kalbi dayanıklı ve sağlam.) Bu gün VW/Skoda markası sevdiğim markalar arasında, fakat yeni teknolojiler biraz maliyet hesabından dolayı sınırlı kalitede üretiliyor örneğin DSG deki tork limiti gibi. VW bunu kendisi yapmıyor yaptırıyor, biraz daha dayanıklı yaptırsa yani maliyeti arttırsa zaten DSG sorunu diye bir şey olmazdı. Fiyatlardan bahsetmiyorum, çünkü fiyat tercih meselesidir. Ben VW alır mıyım? sevsem de almam çünkü benim kullanım tarzıma uygun değil. Ben arabaya yüklenirim, dibine kadar gazlarım. VW benim elimde kalır bu kesin. Bir de VW gibi Vag grubu markaların yeni ürettikleri teknolojileri çok detaylı test etmediklerini düşünüyorum. Zart diye yeni bir motor modeli vs. çıkartıyorlar sonra bir kamyon şikayet. Honda sorunsuz mu? Tabiki değil. Toyota değil, BMW malesef o hiç değil. Velhasıl sorunsuz marka olmaz. Sonuç itibariyle kullanıcı olarak bizim için önemli olan aracın sorun çıkarabilecek aksamlarının sarf malzemesi değerinde ucuz giderebilir olmasıdır. Bir motorda, şanzımanda sorun çıkma olasılığı yüksekse, bu kullanıcı tarafından problemdir. Ama sorun bir disk, bir balata, bir amortisörse yaptırır geçer gidersin. Sonuç olarak Japon firmaları bu anlamda, daha az sorun çıkartıyor diyebiliriz. Bunu uzun soluklu testlere, ticari ahlaka, disipline, teknoljiye neye bağlarsak bağlayalım. İyi olanı övelim ki, diğerleri örnek alsın kullanıcı olarak biz mutlu olalım. Japonun eksilerini de tartışalım, eleştirelim. Kimse kusursuz değil. Yeterki bilinçli olalım. Saygılarımla… japonlar gelenekçi tutucu ve titizdirler, evet biraz kendini tekrar eden araçları var ama sağlamlar, vw yerine kesinlikle tercih ederdim mesela, neyse Japonu severiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts