Saygın Can Oğuz Çarşamba 20:28 Paylaş Çarşamba 20:28 Dizel otomatiğine bakın, araç büyük her koşulda tüketim ve performans derdiniz olmaz, motor bilindik ve motor-şanzuman uyumu çok iyi. Rahatlıkla uzun süre binersiniz. 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Çarşamba 21:17 Paylaş Çarşamba 21:17 Km si biraz fazla dizel otomatik derim. Hem motor stresi olmaz hem ileride çok daha kolay satılır. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:18 Paylaş Dün saat 05:18 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2-yil-garantili-kayitsiz-kazasiz-1245198192/detay Ayhan Asil yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2-yil-garantili-kayitsiz-kazasiz-1245198192/detay gibi mesela Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 06:14 Paylaş Dün saat 06:14 Çağlar Bayur yazdı: keşke Benzinliymiş. Kodunu yazdığım şanzıman 2.3 ST' de kullanacaklardı. Sıkı şanzımandır. Ford' da başka 7 ileri yok çünkü. Bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin Dün saat 06:53 Yazar Paylaş Dün saat 06:53 Süleyman Can yazdı: Km si biraz fazla dizel otomatik derim. Hem motor stresi olmaz hem ileride çok daha kolay satılır. Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Araç bende kaldığı sürede de km yapacak. Dizelde düşük km. ve otomatik seçeneği bütçemin dışına çıkartıyor beni. Zaten amacım bu motor/ yakıt tipinin orta-uzun vadede başıma dert açıp açmayacağı konusunu netleştirmek. Ayhan Asil yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2-yil-garantili-kayitsiz-kazasiz-1245198192/detay gibi mesela Ayhan Abim selamlar. Tam olarak ilgilendiğim araç tipi bu. Hatta ilandaki araç sahibi beyefendi ile de birkaç gün evvel detaylı bir görüşme sağladım. Aynısının dizel otomatiğini almak istersem üzerine 300-400 bin lira fark yazmışlar. Bu farka değer mi diye sorguluyorum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 07:28 Paylaş Dün saat 07:28 Tamer Topaç yazdı: Benzinliymiş. Kodunu yazdığım şanzıman 2.3 ST' de kullanacaklardı. Sıkı şanzımandır. Ford' da başka 7 ileri yok çünkü. Bakmak lazım. E bak o zaman? 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: E bak o zaman? Getrag 7DCT300. Tanıdık geldi mi . Über bir şanzımandır 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tamer Topaç yazdı: Getrag 7DCT300. Tanıdık geldi mi . Über bir şanzımandır Hiç otm arabam olmadı. Manuelciyiz biz. Hatuna da manuel öğreneceksin yoksa toplu taşımaya talim dedim öğrendi. 15 senedir manuel kullaıyor artık otm ye geçebilir. Çok sert erkeğimdir Aceminin altında otm araç silah gibi tehlikeli hep savunurum. 3 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok sert erkeğimdir Haşin ve gaddar olduğun da söyleniyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tamer Topaç yazdı: Haşin ve gaddar olduğun da söyleniyor Taş bile üretirim o derece 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Taş bile üretirim o derece Çok ısrarcı ve iyi dans ediyormuşsun 22 saat önce tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hatuna da manuel öğreneceksin yoksa toplu taşımaya talim dedim öğrendi. 15 senedir manuel kullaıyor artık otm ye geçebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Taş bile üretirim o derece Ya bırak alla sen..... Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Darbaz yazdı: Pendik mostar bulvarı katlı isparkla uğraşmak yerine egeayı gittim marmaray hattının yanındaki köprü altı yoluna bıraktım. Araç sığdırmak mesele, hadi sen yaptın başkası gelip çarpar endişesi hep içimi rahatsız ediyor. Kapı açarken vurmayı söylemiyorum bile. Şirket araçlarında böyle kaygılar olmuyor genelde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Koray Demir yazdı: Şirket araçlarında böyle kaygılar olmuyor genelde. İçim sızlar. 100 bin dolunca satarlarsa alırım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: İçim sızlar. 100 bin dolunca satarlarsa alırım. En fazla 3-5 yıl içinde satılıp sisteme yenileri dahil ediliyor zaten. Şu an bile bulabilirsin filo çıkması. Yorum bağlantısı
Levent Puslu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim çoçuk olunca hyundai i10 1.0 aldım. 5 sene bindim. 100 bin km yol yaptım. 10-12 tatile gittim. Bebek arabam pusetimde vardı. Bagaj 220 litre stepne yuvası ile 280 litre oluyordu. Tek çoçuk için sw kasa almakta bilemedim. İstanbul gibi yerde bazı avmlere sığdırmak zor olur. Ümraniye ve pendik katlı isparklarıma sığdırmak sorun olabilir mesela. Bu olay kisiden kisiye degisebilen bir durum. Bekar olup tek basina takilip d segment alti araba binemeyen cok insan var. Siz istanbul olarak altini cizmissiniz orasi biraz farkli bir eyalet oldugu icin net konusamiyorum fazla ist tecrubem olmadigi icin. Bende fiesta var bebek bekliyoruz degistirmek istiyorum suan iki kisi olmamiza ragmen kucuk geliyor arac. Bagaj olarak ic hacim olarak her yonden kucuk geliyor. Bir suredir arac bakiyorum ben de fakat bana tam anlamiyla uyan fazla secenek bulamadim. Focus ve egea 1.6 mj den baska kafamda araba yok suan. Bu sure zarfinda da fiestanin piyasada bol bulunan bircok c segment sedandan daha iyi viraj kabiliyeti oldugunu da ogrenmis oldum bu arada. Focus 1 ve 2 arka suspansiyon sistemi ve yol tutusu yabanci forumlarda da epeyce gundem olmus. 1.3 ve 1.6 egeaya bindim 1.3 de bana yeter fakat 1.6 cidden guzel gidiyor. Viraj konusunda da epey iyi hosuma gitti. Virajlarda gaz acmayi seven biri olarak tavsiyeye de acigim fakat vw ve toyota benim isinamadigim markalar onlara gerek yok. Bu arada yeni nesil motorlarin rektefiye olmadigi muhabbetini duymustum fakat bir abimin 1.3 tce motoru yag yakmaya basladi ve sandik motor alip taktilar. Yapariz ama duzen tutmaz demisler garanti veremiyorlarmis rektefiyeye. Bu durumun gordugum kadariyla dezevantaji yok cunku tam motor yapmak 200 bin civari diye biliyorum ortalama olarak sandik motor da o fiyatlarda +10 olur 20 olur fabrikadan ciktigi gibi calisir arac hic degilse ve sanayideki expert seviyesindeki ustaciklarin hatalari yuzunden insanlarin hayatlari kararmaz hic degilse. (Yetkili serviste takilirsa en azindan) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Az önce bahse konu arabayı uzun süre Babam ile inceledik. Çok beğendi bayağı uzun yerden de bayağı yüksek. Bir Volvo Cross Contry havası var. Neden olmasın ki diye düşündük. Cruz satıp bir tane Focus biz de mi alalım. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 1 dakika önce Yazar Paylaş 1 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Benim çoçuk olunca hyundai i10 1.0 aldım. 5 sene bindim. 100 bin km yol yaptım. 10-12 tatile gittim. Bebek arabam pusetimde vardı. Bagaj 220 litre stepne yuvası ile 280 litre oluyordu. Tek çoçuk için sw kasa almakta bilemedim. İstanbul gibi yerde bazı avmlere sığdırmak zor olur. Ümraniye ve pendik katlı isparklarıma sığdırmak sorun olabilir mesela. Fikirler değişiyor sanırım Sw kasa iç hacmi, konfor ve güvenlik donanımları ve duruşu ile bayağı güzel. Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette. Ancak benim park sorunum yok. Gezip tozarken iç hacim konusunu dert etmek istemem ferah ferah gezmek isterim. Hele imzamda da yazan yıllardır tecrübe ettiğim Tourneo Courier' den sonra B sınıfı hatchbackler falan acayip klostrofobik geliyor. Hanım da çocukla koltuğunda iken ilgilenmek için geniş diz mesafeli arka yolcu bölmesi ferah araçlarda çok daha rahat ediyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts