İçeriğe Yönlendir

Heryeri orjinal dediler tavanda macun boya çıktı

Ersen şahin

Recommended Posts

Ersen şahin

İyi akşamlar arkadaşlar malum kızıma otomatik küçük bir araç bakıyoruz bir tanıdığımız bir delikanlının Galerici arkadaşında istediğimiz gibi bir araç olduğu haberi geldi ve bugün araca bakmaya gittiik.

Bize aracın  orijinal olduğu bir tane sök tak olduğu motor şanzımanı da kusursuz olduğu komple boyalı olduğu söylendi 

Velhasıl aracın başına vardık kızımla birlikte selamlaştık araç hakkında yine kısa bir bilgi alışverişi yaptık sağ ön kapı söktak dedi başka bişey yok dedi 

Ben de kapıyı açtım ve kapı fitilini yerinden çıkardımki ne göreyim direğin yarısından üst kısmında puma izleri yok dümdüz ve bu dört kapı ve tüm direklerde aynı 

Galerici arkadaş benim bunları farkettiğimi görünce tavanda işlem macun ve boya olduğunu itiraf etti 

Tabii ben oradan çıktım giderken sarı sitedeki ilana tekrar baktık açıklama kısmına tavandaki işlem eklenmişti 

Eğer farketmeseydik dehşet derecede enayi yerine loyulacaktık ucuz atlattık 

Sizlerde sakın tanıdık falan diye güvenipte bodoslama araç almayın 

• Şaşkın 3
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Ne kadar uygun veya güzellikte olursa olsun galeriden araç almam. Elbet sahibinden muadili bulunur. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

satmak çok kolay. 
Olanı ve olacak olanları söylüyorum. 
Almak çok zor. 
Onlarca ilana baktım. 
Daha uygunları da vardı. 
Aldığım araç bayide idi. Bayinin kendi aracı idi. 
Çağlar benden önce gitti.  Git görüş al aracı dedim. Kaça alacağız dedi.  Kaça verirlerse al dedim. 
1288 ilanda idi. 1280 e aldık. 
Ekspertiz falan da yaptırmadık. Kendi yaptıkları ekspertiz raporu varmış. En son verdiler bana. 
Hiç bir galeri ilanını favoriye almadım. 
Elbet iyileri dürüstleri var ancak Ne yazıkki güvenimiz kalmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   3 kullanıcı

• Abdussamed Acar
    • Serkan Aktay
    • Mehmet Yeter
  • Yeni Oluştur...