İçeriğe Yönlendir

Heryeri Orjinal Dediler Tavanda Macun Boya Çıktı

Ersen şahin

Recommended Posts

Ersen şahin

İyi akşamlar arkadaşlar malum kızıma otomatik küçük bir araç bakıyoruz bir tanıdığımız bir delikanlının Galerici arkadaşında istediğimiz gibi bir araç olduğu haberi geldi ve bugün araca bakmaya gittiik.

Bize aracın  orijinal olduğu bir tane sök tak olduğu motor şanzımanı da kusursuz olduğu komple boyalı olduğu söylendi 

Velhasıl aracın başına vardık kızımla birlikte selamlaştık araç hakkında yine kısa bir bilgi alışverişi yaptık sağ ön kapı söktak dedi başka bişey yok dedi 

Ben de kapıyı açtım ve kapı fitilini yerinden çıkardımki ne göreyim direğin yarısından üst kısmında puma izleri yok dümdüz ve bu dört kapı ve tüm direklerde aynı 

Galerici arkadaş benim bunları farkettiğimi görünce tavanda işlem macun ve boya olduğunu itiraf etti 

Tabii ben oradan çıktım giderken sarı sitedeki ilana tekrar baktık açıklama kısmına tavandaki işlem eklenmişti 

Eğer farketmeseydik dehşet derecede enayi yerine loyulacaktık ucuz atlattık 

Sizlerde sakın tanıdık falan diye güvenipte bodoslama araç almayın 

• Beğen 4
  • Şaşkın 5
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Ne kadar uygun veya güzellikte olursa olsun galeriden araç almam. Elbet sahibinden muadili bulunur. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

satmak çok kolay. 
Olanı ve olacak olanları söylüyorum. 
Almak çok zor. 
Onlarca ilana baktım. 
Daha uygunları da vardı. 
Aldığım araç bayide idi. Bayinin kendi aracı idi. 
Çağlar benden önce gitti.  Git görüş al aracı dedim. Kaça alacağız dedi.  Kaça verirlerse al dedim. 
1288 ilanda idi. 1280 e aldık. 
Ekspertiz falan da yaptırmadık. Kendi yaptıkları ekspertiz raporu varmış. En son verdiler bana. 
Hiç bir galeri ilanını favoriye almadım. 
Elbet iyileri dürüstleri var ancak Ne yazıkki güvenimiz kalmadı. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Süleyman Can yazdı:

Ne kadar uygun veya güzellikte olursa olsun galeriden araç almam. Elbet sahibinden muadili bulunur. 

Benim de aynen böyle bir prensibim var kardeş, ben de galeriden araba almıyor, onlara araba satmıyorum. Rabbim mecbur bırakmasın İnşallah.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

adam arabaya komple boyalı demedi mi en başında?  nasıl bir beklenti ile gidildi arabaya 

ben şahsen adamda kusur pek göremedim araba niye komple boyansın belliki kazası var 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Mercedes i alırken Çabi ile gittik araç ilk sahibinden yazıyordu kontrol ettik bilgi doğru bi de sileceklere baktık  aldık.

Artık bakarken ya sahibinden yada kurumsal bayii den alırım.

Geçen arkadaşa suv marketten vitara aldık çıktıktan yarım saat sonra çarpışma önleyici ve radar arızası verdi bayiii aradım araçlarının arkasında oldukarını arızanın ne çıkacağının ve rakamının önemli olmadığını söylediler. Akşamı çabi ile kontrol ettik motor yeni temizlenmiş sensörler muhtemelen ıslanmış ve nem var kararını verdik 1 gün sonra herşey normale döndü 2 ay dır sıkıntısız kullanıyoruz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

ben olayı daha ileri taşıdım. şu an bindiğim aracı satmayacağım. kızlar büyüyünce nasılsa araç ihtiyacı olacak. böyle uzun vadeli yatırımı buffett bile yapmamıştır :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben olayı daha ileri taşıdım. şu an bindiğim aracı satmayacağım. kızlar büyüyünce nasılsa araç ihtiyacı olacak. böyle uzun vadeli yatırımı buffett bile yapmamıştır :) 

Toyota için olur da her markada yemez. Babamın yaris 400 k ya yaklaştı. Buji değiştir yağ değiştir triger değiştir devam et şeklinde bir araba.

Parçası yok diyor arkadaşları, ülen parça mı lazım oluyor diyor babamda :D

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Araba baktığım zaman filtrelemeye sahibinden yetkili servisten seçeneklerini seçiyorum. Galeri en ucuzunuda verse kesinlikle yanaşmam. 

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

ilan "aracımız" kelimesi ile başlıyorsa uzak durmakta fayda var

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

"galerici" kelimesinden sonrasını okumadım :) 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Mondeoyu galeride bulup aldım. Trigeri yeni değişti demişti, değişmemiş. Ben değiştirdim. Lastikleri iyi durumda demişti. Doğru söylemiş, lastikler o kadar eski ki yıpranması eskimesi mümkün değil (2021 petlas). Ama bunların dışında söylenenler doğru çıktı :) Bu iyi olan galerici, onda bile ifade edilen şeyler yanlış çıkıyor. Kötüsünü tahmin bile edemiyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bende 145000 km de 1.6 tph motorlu Citroen c4 buldum. Adama özelden sordum 1000 km de kaç litre yağ yakıyor. Oda dönmüş hiç yağ yakmıyorki. Bende teşekur edip iletişimi kestim.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Bende 145000 km de 1.6 tph motorlu Citroen c4 buldum. Adama özelden sordum 1000 km de kaç litre yağ yakıyor. Oda dönmüş hiç yağ yakmıyorki. Bende teşekur edip iletişimi kestim.

Belkide yakmıyordur. Niye ön yargılı davranıyorsun.  İlla her c43 yakacak diye birşey mi  var?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ersen şahin yazdı:

Galerici arkadaş benim bunları farkettiğimi görünce tavanda işlem macun ve boya olduğunu itiraf etti 

Nasıl oldu bu? Abi biz unuttuk söylemeyi mi dedi?

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ
Coşku Mert yazdı:

ilan "aracımız" kelimesi ile başlıyorsa uzak durmakta fayda var

Şahane tespit

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

bakımlı arabalar da var demek ki 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

bakımlı arabalar da var demek ki 

Yağ yakmıyorsa katkı koymuşlardır 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir de ne hikmetse hepsinin ağır bakımları bir ay önce yapılmıştır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir de ne hikmetse hepsinin ağır bakımları bir ay önce yapılmıştır. 

Biz tam kullanıcı arabasını satarken uğraşıyoruz adam salatalık gibi arabayı 2 günde çakıyor. Cidden yapıyorlar bu işi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Yağ yakmıyorsa katkı koymuşlardır 

teknikte kabuller ile teşhis konmaz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bir de şu var bir adam arabası LPG taktıktan bir ay sonra satıyorsa demek ki arabanın performansı değişmiş. O yüzden satıyordu

Çağlar Bayur yazdı:

teknikte kabuller ile teşhis konmaz 

0 km’de iken bile 1000 km’de 200 ml yağ eksilten motordan bahsediyoruz. Üretici firma yağ seviye göstergesini boşuna koymamış benim arabada bile var

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Alım sürecinde kaç tane araç baktım. Çamurluk kaput boya diye konuşulan araç araç başında sök tak çıkıyor. Belki de değişen.

Bı kaç araba sonrası boyalı olanlarda  direk sök tak mi diyince  kem kum etmeler başladı.

Önceki aracım da alırken sök tak yazdılar. Ben takılmadım kupada işlem olmadığı için. Satarken sok tak raporunu gösterdim . alıcı ellere soktu değişen yazdılar. Alacak kişi aracı yine aldı ve benden sök tak yazan raporu vermemi istedi, sebebini sorunca senin rapor daha iyi abi dedi :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

ben inadına araçta sigara içilmiştir yazıyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   3 kullanıcı

• Ali Darbaz
    • Murat Ekinci
    • Metin Mankal
  • Yeni Oluştur...