Ersen şahin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İyi akşamlar arkadaşlar malum kızıma otomatik küçük bir araç bakıyoruz bir tanıdığımız bir delikanlının Galerici arkadaşında istediğimiz gibi bir araç olduğu haberi geldi ve bugün araca bakmaya gittiik. Bize aracın orijinal olduğu bir tane sök tak olduğu motor şanzımanı da kusursuz olduğu komple boyalı olduğu söylendi Velhasıl aracın başına vardık kızımla birlikte selamlaştık araç hakkında yine kısa bir bilgi alışverişi yaptık sağ ön kapı söktak dedi başka bişey yok dedi Ben de kapıyı açtım ve kapı fitilini yerinden çıkardımki ne göreyim direğin yarısından üst kısmında puma izleri yok dümdüz ve bu dört kapı ve tüm direklerde aynı Galerici arkadaş benim bunları farkettiğimi görünce tavanda işlem macun ve boya olduğunu itiraf etti Tabii ben oradan çıktım giderken sarı sitedeki ilana tekrar baktık açıklama kısmına tavandaki işlem eklenmişti Eğer farketmeseydik dehşet derecede enayi yerine loyulacaktık ucuz atlattık Sizlerde sakın tanıdık falan diye güvenipte bodoslama araç almayın 4 5 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ne kadar uygun veya güzellikte olursa olsun galeriden araç almam. Elbet sahibinden muadili bulunur. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce satmak çok kolay. Olanı ve olacak olanları söylüyorum. Almak çok zor. Onlarca ilana baktım. Daha uygunları da vardı. Aldığım araç bayide idi. Bayinin kendi aracı idi. Çağlar benden önce gitti. Git görüş al aracı dedim. Kaça alacağız dedi. Kaça verirlerse al dedim. 1288 ilanda idi. 1280 e aldık. Ekspertiz falan da yaptırmadık. Kendi yaptıkları ekspertiz raporu varmış. En son verdiler bana. Hiç bir galeri ilanını favoriye almadım. Elbet iyileri dürüstleri var ancak Ne yazıkki güvenimiz kalmadı. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Süleyman Can yazdı: Ne kadar uygun veya güzellikte olursa olsun galeriden araç almam. Elbet sahibinden muadili bulunur. Benim de aynen böyle bir prensibim var kardeş, ben de galeriden araba almıyor, onlara araba satmıyorum. Rabbim mecbur bırakmasın İnşallah. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Paylaş 6 saat önce adam arabaya komple boyalı demedi mi en başında? nasıl bir beklenti ile gidildi arabaya ben şahsen adamda kusur pek göremedim araba niye komple boyansın belliki kazası var Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mercedes i alırken Çabi ile gittik araç ilk sahibinden yazıyordu kontrol ettik bilgi doğru bi de sileceklere baktık aldık. Artık bakarken ya sahibinden yada kurumsal bayii den alırım. Geçen arkadaşa suv marketten vitara aldık çıktıktan yarım saat sonra çarpışma önleyici ve radar arızası verdi bayiii aradım araçlarının arkasında oldukarını arızanın ne çıkacağının ve rakamının önemli olmadığını söylediler. Akşamı çabi ile kontrol ettik motor yeni temizlenmiş sensörler muhtemelen ıslanmış ve nem var kararını verdik 1 gün sonra herşey normale döndü 2 ay dır sıkıntısız kullanıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce ben olayı daha ileri taşıdım. şu an bindiğim aracı satmayacağım. kızlar büyüyünce nasılsa araç ihtiyacı olacak. böyle uzun vadeli yatırımı buffett bile yapmamıştır 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben olayı daha ileri taşıdım. şu an bindiğim aracı satmayacağım. kızlar büyüyünce nasılsa araç ihtiyacı olacak. böyle uzun vadeli yatırımı buffett bile yapmamıştır Toyota için olur da her markada yemez. Babamın yaris 400 k ya yaklaştı. Buji değiştir yağ değiştir triger değiştir devam et şeklinde bir araba. Parçası yok diyor arkadaşları, ülen parça mı lazım oluyor diyor babamda 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Araba baktığım zaman filtrelemeye sahibinden yetkili servisten seçeneklerini seçiyorum. Galeri en ucuzunuda verse kesinlikle yanaşmam. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 saat önce Paylaş 4 saat önce ilan "aracımız" kelimesi ile başlıyorsa uzak durmakta fayda var 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce "galerici" kelimesinden sonrasını okumadım Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mondeoyu galeride bulup aldım. Trigeri yeni değişti demişti, değişmemiş. Ben değiştirdim. Lastikleri iyi durumda demişti. Doğru söylemiş, lastikler o kadar eski ki yıpranması eskimesi mümkün değil (2021 petlas). Ama bunların dışında söylenenler doğru çıktı Bu iyi olan galerici, onda bile ifade edilen şeyler yanlış çıkıyor. Kötüsünü tahmin bile edemiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bende 145000 km de 1.6 tph motorlu Citroen c4 buldum. Adama özelden sordum 1000 km de kaç litre yağ yakıyor. Oda dönmüş hiç yağ yakmıyorki. Bende teşekur edip iletişimi kestim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bende 145000 km de 1.6 tph motorlu Citroen c4 buldum. Adama özelden sordum 1000 km de kaç litre yağ yakıyor. Oda dönmüş hiç yağ yakmıyorki. Bende teşekur edip iletişimi kestim. Belkide yakmıyordur. Niye ön yargılı davranıyorsun. İlla her c43 yakacak diye birşey mi var? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ersen şahin yazdı: Galerici arkadaş benim bunları farkettiğimi görünce tavanda işlem macun ve boya olduğunu itiraf etti Nasıl oldu bu? Abi biz unuttuk söylemeyi mi dedi? 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Coşku Mert yazdı: ilan "aracımız" kelimesi ile başlıyorsa uzak durmakta fayda var Şahane tespit 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bende 145000 km de 1.6 tph motorlu Citroen c4 buldum. Adama özelden sordum 1000 km de kaç litre yağ yakıyor. Oda dönmüş hiç yağ yakmıyorki. Bende teşekur edip iletişimi kestim. bakımlı arabalar da var demek ki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakımlı arabalar da var demek ki Yağ yakmıyorsa katkı koymuşlardır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bir de ne hikmetse hepsinin ağır bakımları bir ay önce yapılmıştır. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de ne hikmetse hepsinin ağır bakımları bir ay önce yapılmıştır. Biz tam kullanıcı arabasını satarken uğraşıyoruz adam salatalık gibi arabayı 2 günde çakıyor. Cidden yapıyorlar bu işi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yağ yakmıyorsa katkı koymuşlardır teknikte kabuller ile teşhis konmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bir de şu var bir adam arabası LPG taktıktan bir ay sonra satıyorsa demek ki arabanın performansı değişmiş. O yüzden satıyordu Çağlar Bayur yazdı: teknikte kabuller ile teşhis konmaz 0 km’de iken bile 1000 km’de 200 ml yağ eksilten motordan bahsediyoruz. Üretici firma yağ seviye göstergesini boşuna koymamış benim arabada bile var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alım sürecinde kaç tane araç baktım. Çamurluk kaput boya diye konuşulan araç araç başında sök tak çıkıyor. Belki de değişen. Bı kaç araba sonrası boyalı olanlarda direk sök tak mi diyince kem kum etmeler başladı. Önceki aracım da alırken sök tak yazdılar. Ben takılmadım kupada işlem olmadığı için. Satarken sok tak raporunu gösterdim . alıcı ellere soktu değişen yazdılar. Alacak kişi aracı yine aldı ve benden sök tak yazan raporu vermemi istedi, sebebini sorunca senin rapor daha iyi abi dedi 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ben inadına araçta sigara içilmiştir yazıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts