İçeriğe Yönlendir

Heryeri Orjinal Dediler Tavanda Macun Boya Çıktı

Ersen şahin

Recommended Posts

Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

İtibar zedelenmesi nedir? 

mahalle baskısı, güneş batmadan giremiyordur sokağa_

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

mahalle baskısı, güneş batmadan giremiyordur sokağa_

Güneş yanığı diye mi gğneş batmadan? Hametan?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Güneş yanığı diye mi gğneş batmadan? Hametan?

peştamal

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

peştamal

Bakalım panomuzda var mı?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

C320 bendeyken kapı altlarında ki pas ve boya dökülmelerini düzgün yapabilmek için 4 kapıyı sökmüşlerdi o zaman düşünememiştim bu detayı ama fotoğrafları çekilmişti.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Araç alırkende satarkende Expertiz yaptırılmalı.

Tabi işinin Ehli yerlerde.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Araba alirken kaynakli parcalarda degisme yoksa umursamam. Kapisi degistiyse marspiyele bakarim direge bakarim, camurluk degistiyse kilica bakarim, on panel degistiyse on saseye bakarim. Degisen parca sadece daha dikkatli arastirmayi gerektirir bence. Kazadan degisen mekanik aksamada orjinal parca kullanildiysa ve dogru iscilikle yapildiysa gene sallamam.

Tavan olayi cok muglak, doludan da boyanmis olabilir, birsey de dusmus olabilir. Orada biraz guven onemli ama tavan boyaliysa direklere ve on cama bakmak lazim.

Genelde arkadan carpmalar fazla onemsenmez ama bence onden carpmadan daha onemli. Arabanin onundeki her seyi vida ile sokup sifirini takabilirsiniz, ama ben daha Turkiyede dogru duzgun kaynak yapabilen ya da malzemeyi tam yerine ayarlayip yapistirmayi yapabilene rastlamadim. Arkadan hasar alan arabada deforme olan parcalarin tumu kaynakli.

Bu arada Ankara'da eski boyayi kaziyip metali duzelttikten sonra boyayarak homojen sekilde mikron tutturan adam taniyorum. Mikronmetrelere falan guvenmeyin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Orijinal parça ise sök tak olsa bile niye değişen olsun ki, bu tipte mide bulandırır tabi. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Furkan Avcı yazdı:

C320 bendeyken kapı altlarında ki pas ve boya dökülmelerini düzgün yapabilmek için 4 kapıyı sökmüşlerdi o zaman düşünememiştim bu detayı ama fotoğrafları çekilmişti.

tarcanlar görmesin videonu çekerler söğkk tağkkk vağğğğ

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ümit Türk yazdı:

Orijinal parça ise sök tak olsa bile niye değişen olsun ki, bu tipte mide bulandırır tabi. 

Cikma parca var kafasi. Teneke bu yaw. Son tak duzelt vs vs. Sonra boyasiz gocuk duzeltme za zu parca fiyatindan fazla iscilik istiyor, ister tabi...

Kaputu bagaj kapagini ayarlamak icin saga sola bukup duruyorlar. Neymis vidada iz kalirmis. Lan dingil o vidayi ayarlayabil diye herif markerler koymus oraya. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ersen şahin yazdı:

İyi akşamlar arkadaşlar malum kızıma otomatik küçük bir araç bakıyoruz bir tanıdığımız bir delikanlının Galerici arkadaşında istediğimiz gibi bir araç olduğu haberi geldi ve bugün araca bakmaya gittiik.

Bize aracın  orijinal olduğu bir tane sök tak olduğu motor şanzımanı da kusursuz olduğu komple boyalı olduğu söylendi 

Velhasıl aracın başına vardık kızımla birlikte selamlaştık araç hakkında yine kısa bir bilgi alışverişi yaptık sağ ön kapı söktak dedi başka bişey yok dedi 

Ben de kapıyı açtım ve kapı fitilini yerinden çıkardımki ne göreyim direğin yarısından üst kısmında puma izleri yok dümdüz ve bu dört kapı ve tüm direklerde aynı 

Galerici arkadaş benim bunları farkettiğimi görünce tavanda işlem macun ve boya olduğunu itiraf etti 

Tabii ben oradan çıktım giderken sarı sitedeki ilana tekrar baktık açıklama kısmına tavandaki işlem eklenmişti 

Eğer farketmeseydik dehşet derecede enayi yerine loyulacaktık ucuz atlattık 

Sizlerde sakın tanıdık falan diye güvenipte bodoslama araç almayın 

çünkü ahlak her alanda tükenişte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

eC4'ü alırken ilanda sol arka çamurluk lokal boyalı yazıyordu. konuşurken hafif sürttüm, aynı renk boya bulup çiziğin üzerine rütuş yaptım dedi. foto istedim, bir baktım arka çamurluk değil tamponun çamurluğa yakın yerdeymiş. 

ne varsa anlattılar. 

Üniversite bölüm başkanındaydı araç, içim rahattı ama yine de expere soktum. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Ben ne var ne yok bildiğim herşeyi söyledim. Bana hala exper raporu var mı diyorlar.  Yok kardeşim istersen sokabilirsin desekte ikna olmuyor. Ben evet var desem sanki güvenip alacakta yokuş yapıyor. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ümit Türk yazdı:

Ben ne var ne yok bildiğim herşeyi söyledim. Bana hala exper raporu var mı diyorlar.  Yok kardeşim istersen sokabilirsin desekte ikna olmuyor. Ben evet var desem sanki güvenip alacakta yokuş yapıyor. 

Bu ayrı gerizekalılık. Para verilip diploma alınan bir ülkede kendinin götürmediği bir experden alınacak raporu baz alıp karar veren çok net gerizekalıdır. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mertol Kip yazdı:

Cikma parca var kafasi. Teneke bu yaw. Son tak duzelt vs vs. Sonra boyasiz gocuk duzeltme za zu parca fiyatindan fazla iscilik istiyor, ister tabi...

Kaputu bagaj kapagini ayarlamak icin saga sola bukup duruyorlar. Neymis vidada iz kalirmis. Lan dingil o vidayi ayarlayabil diye herif markerler koymus oraya. 

Küçüktüm rahmetli babam ile Kartal oto pazarına ya da Altunizade de ki papyona araba bakmaya giderdik her pazar gününü iple çekerdim,komple boyalı aracın önünde kuyruk olur sırayla pazarlık yapılırdı,o zamanlar boyalı arabalar değerliydi,öyle mat çizik arabalara kimse bakmazdı.Bir de kavurmacıları çok meşhur du,tabi bu anlattığım 40 sene önceydi.şimdi aracın kapısını çamurluğunu orjinali ile değişiyorsun uzak duruyor adam,hiç boyatmamış harita gibi araçlara pazarlık yapıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Uzun yazdı:

Küçüktüm rahmetli babam ile Kartal oto pazarına ya da Altunizade de ki papyona araba bakmaya giderdik her pazar gününü iple çekerdim,komple boyalı aracın önünde kuyruk olur sırayla pazarlık yapılırdı,o zamanlar boyalı arabalar değerliydi,öyle mat çizik arabalara kimse bakmazdı.Bir de kavurmacıları çok meşhur du,tabi bu anlattığım 40 sene önceydi.şimdi aracın kapısını çamurluğunu orjinali ile değişiyorsun uzak duruyor adam,hiç boyatmamış harita gibi araçlara pazarlık yapıyorlar.

Deveye diken, insanı seven yaranırmış. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...