Ferit Gür 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhaba, 2006 model makyajsız kasa fiestamdaki takometrede devir max 5500. Ancak bazı aynı tip takometrelerde 7000 devir olanını görüyorum. Bu farkın sebebi nedir. 7000 olanları dizel sanıyordum ama benzinlide de gördüm. Aynı model yılı ve aynı donanıma sahip ikisi de arabanın orijinal kendi kadranı biri 5500 diğeri 7000 rpm. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 saat önce Paylaş 3 saat önce normalde benim bildiğim 5500 dizelin 7000 benzinlinin olması lazım 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Cihat yazdı: normalde benim bildiğim 5500 dizelin 7000 benzinlinin olması lazım Bende böyle biliyorum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bende öyle biliyorum. Düşük olan Dizel Yüksek olan Benzin Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Düşük olan dizel, yüksek olan benzinlinindir. Tersi şekilde görüldüyse çıkma olarak takmışlardır sanırım. Dizel az devir çevirir. 2 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Benimki 5500 rpm ama benzinli 🤷♂️ bildiğim kadarıyla da orjinal Yorum bağlantısı
Ferit Gür 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hey allahım ya ben kadran ışıklarını beyaz yapmıştım. Riske etmemek için de hurda bir kadran bulup onum zeminini kullanmıştım o da meğer dizelinkiymiş 😂😂 teşekkür ederim hepinize 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ferit Gür yazdı: Benimki 5500 rpm ama benzinli 🤷♂️ bildiğim kadarıyla da orjinal Obd ile bağlanıp deneyebilirsiniz devir saatinin gerçekliğini Yorum bağlantısı
Ferit Gür 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Obd ile bağlanıp deneyebilirsiniz devir saatinin gerçekliğini Hatırladım hocam ilk taktığımda obd ve test menüsünden kontrol yaptığımda ibreyle tutmuyordu neyse deyip bırakmıştım meğer sebebi buymuş. Fırsat bulunca kendi zeminini geri takarım 👍 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aslında dizel makina sınırlandırılmasa sürekli kol çıkartana kadar devir yükseltmeye meyilli. Benzinli de stop etmeye. Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aslında dizel makina sınırlandırılmasa sürekli kol çıkartana kadar devir yükseltmeye meyilli. Benzinli de stop etmeye. İlla ambeleye kaldıracaksın yahu işin gücün zarar ziyan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Transitte 7000dd idi Sen mi yapmıştın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sen mi yapmıştın. Yok orjinal kadran. 2000modeldi. Ben sadece elektronik gaz yaptım. Devire göre gidiyordu araç. Hala hiçr kara taşıtı o sistemde imal edilmiyor ki çok saçma Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ferit Gür yazdı: Hatırladım hocam ilk taktığımda obd ve test menüsünden kontrol yaptığımda ibreyle tutmuyordu neyse deyip bırakmıştım meğer sebebi buymuş. Fırsat bulunca kendi zeminini geri takarım 👍 Zemini değiştirmeniz doğru sonuç vermez. Göstergeyi komple değiştirmeniz lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts