Sedat Oral 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Merhaba, araç 2025 model megane daha bin km ye gelmeden manevralarda direksiyondan ses gelmeye başladı. Servise ilk gittiğimde usta net bir şekilde duyamadı ve sorun olmadığını söyledi. İkinci gidişimde duyduğunu ama nerden olabileceğiyle ilgili fikri olmadığını söyledi. Çünkü her manevra da yapmıyor ama ses çıkardığı bir anı yakalayıp video çektim. Fikri olan var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce çok bariz alt mafsal? gevşemişse çok riskli , usat? sıfır arabada fikrim yok dedi? sonra ne dedi? al kulan düzelir mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Sedat Oral 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Sabah erken saatlerde bıraktım. Öğleden sonra gelip almamı araçta sorun olmadığını söylediler. Gittim ustayı yanıma aldım tekrar dinlettim. Manevralarda tık tık ses geliyordu. Bana birkaç gün burda kalsın bakalım. Ben hiç böyle birşeyle karşılaşmadım fikrim yok belkide diğerlerinde de vardır onlarla da karşılaştıralım falan dedi. Bende aynı arabanın 2022 sini uzun süre kullandığımı böyle bir ses olmadığını zırt pırt gidip gelemeyeceğimi söyleyip çıktım. Çünkü 3 gün sonrada gel sorun yok diyecekler gibime geldi. Akşamına bu videoyu çekip Renault a mail attım. Hemen dönüş yaptılar. Teknik birimle görüşüp servisle iletişim kuracaklarını söylediler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sedat Oral yazdı: belkide diğerlerinde de vardır önce bu söylemi merkeze şikayet edin sonra başka bir servise gidin. iyice saçmalamış Yorum bağlantısı
Sedat Oral 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Aldığımın ikinci haftası direksiyon simidi düz giderken hafif sola bakıyor diye servise gittim rot ayarı yapıp simidi tam düz hale getirdiler. Bu işlemler sırasında bir yerlere zarar vermiş yada gevşek bırakmış olabilirler mi? Yoksa bu ondan bağımsız bir sorun mudur? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 saat önce Paylaş 10 saat önce direksiyon mafsali tabanda kaplama veya plastik kapak gibi bi yere carpiyor gibi geldi arac calismiyorken cevirince direksiyonda bosluk hissi var mi? Yorum bağlantısı
Sedat Oral 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Coşku Mert yazdı: direksiyon mafsali tabanda kaplama veya plastik kapak gibi bi yere carpiyor gibi geldi arac calismiyorken cevirince direksiyonda bosluk hissi var mi? Hayır boşluk hissi yok Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 saat önce Paylaş 10 saat önce biri direksiyonu çevirirken birisi de mili takip etsin. bence plastik bi yere carpma durumu var 1 Yorum bağlantısı
Sedat Oral 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Döşemeyi kaldırıp mafsala bakmıştım görünürde çarpan herhangi bir şey yok. hatta mafsal somunlarını da sıkmayı düşündüm ama vidalarla oynamışlar deyip iyice garanti dışına itmesinler diye dokunmadım. Yorum bağlantısı
Sedat Oral 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Günlük kullanımda daha çok duyduğum ses bu videodaki diğerinde sesi duyurmak için özellikle zorlamıştım. https://youtube.com/shorts/KwritFrgkk8?si=PiasAmO3u9BtDw6j Yorum bağlantısı
Recommended Posts