İçeriğe Yönlendir

Deatti Trail Kamera 4k (Fotokapan)

Mehmet Dagdeviren

Recommended Posts

Mehmet Dagdeviren

Herkese merhaba 

Başlıkta yazan deatti marka fotokapanı almayı düşünüyorum.Marka hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.Ayrıca farklı marka önerilerinede açığım.

Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine  juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki  evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. 

• Mutlu 15
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bunların sim kartlı internetli olanları varmış.  

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)
Cem Işık yazdı:

Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine  juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki  evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. 

Ben de kayinpederin cevizlikleri icin dusunuyordum; gecen sene birileri cevizleri toplamis (bu sene yok zaten).. Bu yazdiklarini okuyunca üstat epey tirstim :)

Fotokapani anliyorum da agaci niye caldilar? :-)

Benim endisem @Mehmet Dagdeviren modelin bir videosunu izledim; agaca cok guzel kemeri ile sardilar ama cok acikta duruyor; birileri odunc alabilir gibime geldi.. Iyice kamufle etmek lazim sanki..

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bunların sim kartlı internetli olanları varmış.  

Pil omru nasil olur acaba abi bu durumda? Rastgele bakinca surada bir model gordum: reklam degil

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Pil omru nasil olur acaba abi bu durumda? Rastgele bakinca surada bir model gordum: reklam degil

Benim gördüğümün güneş paneli de vardı. 

Aynen bu.. Paneli güneş görecek şekidle montaj yapıyordu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Ozyurek yazdı:

Benim gördüğümün güneş paneli de vardı. 

Aynen bu.. Paneli güneş görecek şekidle montaj yapıyordu. 

Abi bunu da @Cem Işık'in dedigi gibi agaciyla, gunes paneliyle kesin calarlar :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Abi bunu da @Cem Işık'in dedigi gibi agaciyla, gunes paneliyle kesin calarlar :)

Biraz yukarılara görünmeyecek yere sabitlemek lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Cem Işık yazdı:

Gökhan Tuna yazdı:

Benim endisem @Mehmet Dagdeviren modelin bir videosunu izledim; agaca cok guzel kemeri ile sardilar ama cok acikta duruyor; birileri odunc alabilir gibime geldi.. Iyice kamufle etmek lazim sanki..

Benim gittiğim yerlere üç harfliler bile gelmiyor :)

O yüzden çalınma ihtimali yok gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Sim kartlı güneş panelli ptz kameraları da incele istersen.Harekete duyarlı bildirim de alabiliyorsun. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...