Mehmet Dagdeviren 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Herkese merhaba Başlıkta yazan deatti marka fotokapanı almayı düşünüyorum.Marka hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.Ayrıca farklı marka önerilerinede açığım. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. 15 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bunların sim kartlı internetli olanları varmış. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. Ben de kayinpederin cevizlikleri icin dusunuyordum; gecen sene birileri cevizleri toplamis (bu sene yok zaten).. Bu yazdiklarini okuyunca üstat epey tirstim Fotokapani anliyorum da agaci niye caldilar? :-) Benim endisem @Mehmet Dagdeviren modelin bir videosunu izledim; agaca cok guzel kemeri ile sardilar ama cok acikta duruyor; birileri odunc alabilir gibime geldi.. Iyice kamufle etmek lazim sanki.. Mehmet Ozyurek yazdı: Bunların sim kartlı internetli olanları varmış. Pil omru nasil olur acaba abi bu durumda? Rastgele bakinca surada bir model gordum: reklam degil 8 saat önce tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Pil omru nasil olur acaba abi bu durumda? Rastgele bakinca surada bir model gordum: reklam degil Benim gördüğümün güneş paneli de vardı. Aynen bu.. Paneli güneş görecek şekidle montaj yapıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim gördüğümün güneş paneli de vardı. Aynen bu.. Paneli güneş görecek şekidle montaj yapıyordu. Abi bunu da @Cem Işık'in dedigi gibi agaciyla, gunes paneliyle kesin calarlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Abi bunu da @Cem Işık'in dedigi gibi agaciyla, gunes paneliyle kesin calarlar Biraz yukarılara görünmeyecek yere sabitlemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Cem Işık yazdı: Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. Gökhan Tuna yazdı: Benim endisem @Mehmet Dagdeviren modelin bir videosunu izledim; agaca cok guzel kemeri ile sardilar ama cok acikta duruyor; birileri odunc alabilir gibime geldi.. Iyice kamufle etmek lazim sanki.. Benim gittiğim yerlere üç harfliler bile gelmiyor O yüzden çalınma ihtimali yok gibi. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sim kartlı güneş panelli ptz kameraları da incele istersen.Harekete duyarlı bildirim de alabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts