Mehmet Dagdeviren Perşembe 19:50 Paylaş Perşembe 19:50 Herkese merhaba Başlıkta yazan deatti marka fotokapanı almayı düşünüyorum.Marka hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.Ayrıca farklı marka önerilerinede açığım. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 05:33 Paylaş Dün saat 05:33 Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. 1 17 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 06:06 Paylaş Dün saat 06:06 Bunların sim kartlı internetli olanları varmış. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 10:52 Paylaş Dün saat 10:52 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. Ben de kayinpederin cevizlikleri icin dusunuyordum; gecen sene birileri cevizleri toplamis (bu sene yok zaten).. Bu yazdiklarini okuyunca üstat epey tirstim Fotokapani anliyorum da agaci niye caldilar? :-) Benim endisem @Mehmet Dagdeviren modelin bir videosunu izledim; agaca cok guzel kemeri ile sardilar ama cok acikta duruyor; birileri odunc alabilir gibime geldi.. Iyice kamufle etmek lazim sanki.. Mehmet Ozyurek yazdı: Bunların sim kartlı internetli olanları varmış. Pil omru nasil olur acaba abi bu durumda? Rastgele bakinca surada bir model gordum: reklam degil Dün saat 10:56 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:04 Paylaş Dün saat 11:04 Gökhan Tuna yazdı: Pil omru nasil olur acaba abi bu durumda? Rastgele bakinca surada bir model gordum: reklam degil Benim gördüğümün güneş paneli de vardı. Aynen bu.. Paneli güneş görecek şekidle montaj yapıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 11:25 Paylaş Dün saat 11:25 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim gördüğümün güneş paneli de vardı. Aynen bu.. Paneli güneş görecek şekidle montaj yapıyordu. Abi bunu da @Cem Işık'in dedigi gibi agaciyla, gunes paneliyle kesin calarlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:34 Paylaş Dün saat 11:34 Gökhan Tuna yazdı: Abi bunu da @Cem Işık'in dedigi gibi agaciyla, gunes paneliyle kesin calarlar Biraz yukarılara görünmeyecek yere sabitlemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 12:13 Yazar Paylaş Dün saat 12:13 Cem Işık yazdı: Amcamın Çandarlı’daki zeytinliğine juo marka almıştık sincap vs görmek için,bahçedeki evin önünde bir ağaca takıldı. 2 ay sonra ağaçla beraber çaldılar. Gökhan Tuna yazdı: Benim endisem @Mehmet Dagdeviren modelin bir videosunu izledim; agaca cok guzel kemeri ile sardilar ama cok acikta duruyor; birileri odunc alabilir gibime geldi.. Iyice kamufle etmek lazim sanki.. Benim gittiğim yerlere üç harfliler bile gelmiyor O yüzden çalınma ihtimali yok gibi. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sim kartlı güneş panelli ptz kameraları da incele istersen.Harekete duyarlı bildirim de alabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İmei numarası sorunu çözülebilir(!) türde olmasına dikkat edin Yorum bağlantısı
Recommended Posts