Ali Darbaz 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ruslar kendi arabalarını yapmaya karar vermişler yeni arabaları biraz MG biraz Togg andırıyor https://www.drive2.ru/b/712625647750484226/ Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Onlar da bizim gibi gömecekler mi bakalım. Olmaz yhaaa falan Yorum bağlantısı
Murat Azalma 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Chery tiggo 8e benzetmiştim ilk gördüğümde. açıklamada da ''Platform, Tiggo 8 PM ile aynı" ibaresini okudum 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) nükleer pillidir bu, menzili iyidir bak bunun yalnız çin havası yok değil haa... 21 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ruslar lada nivayı yeniledi ama bize gelmedi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Arkadan Chery ,yandan arka stoplara doğru Jeep compass a benzettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: lada nivayı isim hakkını kaybetiler galiba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts