İçeriğe Yönlendir

Tenet T8 Rus Togg'u

Ali Darbaz

Recommended Posts

Murat Azalma

Chery tiggo 8e benzetmiştim ilk gördüğümde. açıklamada da ''Platform, Tiggo 8 PM ile aynı" ibaresini okudum

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

nükleer pillidir bu, menzili iyidir bak bunun :)

yalnız çin havası yok değil haa...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Arkadan Chery ,yandan arka stoplara doğru Jeep compass a benzettim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

lada nivayı

isim hakkını kaybetiler galiba?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bu iş de ele ayağa düştü iyice. Bakalım kim yenilikçi teknolojisiyle sıyrılacak. 

rusya, hindistan, çin güçlü bağ kurdu. Kapalıçarşı’da yuan ile alışveriş yapılır oldu

hindistan çin rakip gerçi ama hindistan abd’ye boyun bükmedi

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hindistan abd’ye boyun bükmedi

Boyun bükmedi derken? 

Mehmet Göktürk yazdı:

Ben sevmedim bunu ya. Önüne Hilux ya da Ranger farı konmuş Duster gibi. Niva yı niva yapan zaten tangır tungur olup kolay kırılmamasıydı. Ona bi motor koysalar giderdi daha...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Boyun bükmedi derken? 

Ben sevmedim bunu ya. Önüne Hilux ya da Ranger farı konmuş Duster gibi. Niva yı niva yapan zaten tangır tungur olup kolay kırılmamasıydı. Ona bi motor koysalar giderdi daha...

Rusya’dan petrol alma, savaş aleti alma diyor. Modi dinlemiyor. Hindistan çook önemli devlet. Çin’in ucuz iş gücünün yerine geçecek. Geçti bile. Çoğu büyük şirket üretimini hindistana kaydırdı bile

ama yunanlıları geçtiler. Sürekli “türkiye gününü görecek” deyip duruyorlar :) paki dayanamadı cevap verdi. Akıllı ol. 6 değil 60 uçağını indiririz yoksa dedi. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Rusya’dan petrol alma, savaş aleti alma diyor. Modi dinlemiyor. Hindistan çook önemli devlet. Çin’in ucuz iş gücünün yerine geçecek. Geçti bile. Çoğu büyük şirket üretimini hindistana kaydırdı bile

ama yunanlıları geçtiler. Sürekli “türkiye gününü görecek” deyip duruyorlar :) paki dayanamadı cevap verdi. Akıllı ol. 6 değil 60 uçağını indiririz yoksa dedi. 

Bizimkiler de yapıyor aynısını, petrol de alıyoruz doğal gaz da. ve ambargoya da uymuyoruz. Bu boyun eğmemek mi sence?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Bizimkiler de yapıyor aynısını, petrol de alıyoruz doğal gaz da. ve ambargoya da uymuyoruz. Bu boyun eğmemek mi sence?

Yoğurdu aynı şekilde yemiyoruz ama :) 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yoğurdu aynı şekilde yemiyoruz ama :) 

ama ve keşke gereksiz iki kelime...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Mehmet Cihat
  • Yeni Oluştur...