Ali Darbaz Dün saat 09:42 Paylaş Dün saat 09:42 Ruslar kendi arabalarını yapmaya karar vermişler yeni arabaları biraz MG biraz Togg andırıyor https://www.drive2.ru/b/712625647750484226/ Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:49 Paylaş Dün saat 09:49 Onlar da bizim gibi gömecekler mi bakalım. Olmaz yhaaa falan Yorum bağlantısı
Murat Azalma Dün saat 10:05 Paylaş Dün saat 10:05 Chery tiggo 8e benzetmiştim ilk gördüğümde. açıklamada da ''Platform, Tiggo 8 PM ile aynı" ibaresini okudum 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:22 Paylaş Dün saat 10:22 (düzenlendi) nükleer pillidir bu, menzili iyidir bak bunun yalnız çin havası yok değil haa... Dün saat 10:23 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 10:28 Paylaş Dün saat 10:28 Ruslar lada nivayı yeniledi ama bize gelmedi Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 14:03 Paylaş Dün saat 14:03 Arkadan Chery ,yandan arka stoplara doğru Jeep compass a benzettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: lada nivayı isim hakkını kaybetiler galiba? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bu iş de ele ayağa düştü iyice. Bakalım kim yenilikçi teknolojisiyle sıyrılacak. rusya, hindistan, çin güçlü bağ kurdu. Kapalıçarşı’da yuan ile alışveriş yapılır oldu hindistan çin rakip gerçi ama hindistan abd’ye boyun bükmedi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hindistan abd’ye boyun bükmedi Boyun bükmedi derken? Mehmet Göktürk yazdı: Yeni lada niva Ben sevmedim bunu ya. Önüne Hilux ya da Ranger farı konmuş Duster gibi. Niva yı niva yapan zaten tangır tungur olup kolay kırılmamasıydı. Ona bi motor koysalar giderdi daha... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Boyun bükmedi derken? Ben sevmedim bunu ya. Önüne Hilux ya da Ranger farı konmuş Duster gibi. Niva yı niva yapan zaten tangır tungur olup kolay kırılmamasıydı. Ona bi motor koysalar giderdi daha... Rusya’dan petrol alma, savaş aleti alma diyor. Modi dinlemiyor. Hindistan çook önemli devlet. Çin’in ucuz iş gücünün yerine geçecek. Geçti bile. Çoğu büyük şirket üretimini hindistana kaydırdı bile ama yunanlıları geçtiler. Sürekli “türkiye gününü görecek” deyip duruyorlar paki dayanamadı cevap verdi. Akıllı ol. 6 değil 60 uçağını indiririz yoksa dedi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rusya’dan petrol alma, savaş aleti alma diyor. Modi dinlemiyor. Hindistan çook önemli devlet. Çin’in ucuz iş gücünün yerine geçecek. Geçti bile. Çoğu büyük şirket üretimini hindistana kaydırdı bile ama yunanlıları geçtiler. Sürekli “türkiye gününü görecek” deyip duruyorlar paki dayanamadı cevap verdi. Akıllı ol. 6 değil 60 uçağını indiririz yoksa dedi. Bizimkiler de yapıyor aynısını, petrol de alıyoruz doğal gaz da. ve ambargoya da uymuyoruz. Bu boyun eğmemek mi sence? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Bizimkiler de yapıyor aynısını, petrol de alıyoruz doğal gaz da. ve ambargoya da uymuyoruz. Bu boyun eğmemek mi sence? Yoğurdu aynı şekilde yemiyoruz ama Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yoğurdu aynı şekilde yemiyoruz ama ama ve keşke gereksiz iki kelime... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Yeni lada niva gerekezi lüks yapmışlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts