Adnan Çakır 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun maşallah Alet nalet İlkay,çooook gergin hatta asabi düzgün otur yoksa atarım üstümden seni diyor 😬 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben binerim ki buna.. Abi sonra şöyle bir olmasın. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben binerim ki buna.. Ne zaman istersen abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben binerim ki buna.. 240 km hıza çıkan makine, binersin emmi 😁 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: 240 km hıza çıkan makine, binersin emmi 😁 Hazzı çok güzel, KTM 1290da topspeed yapan bir abim ' beğenmedim 🍆 ' diyor Kötü örnek oluyorlar hep 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Hazzı çok güzel, KTM 1290da topspeed yapan bir abim ' beğenmedim 🍆 ' diyor Kötü örnek oluyorlar hep 1290 yılındaki top speed kavramı farklı olduğu için beğenmedim demiştir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce alet benim arabanın motordan güçlü. hayırlı olsun 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Hazzı çok güzel, KTM 1290da topspeed yapan bir abim ' beğenmedim 🍆 ' diyor Kötü örnek oluyorlar hep Makineyi beğendim orada sıkıntı yok. 🧿 Bıyıklının cesareti ürküttü. 😁😁😁 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Bıyıklının cesareti ürküttü binerim dedi... sürecem demedi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: binerim dedi... sürecem demedi Onun da içinde bir motosiklet tutkusu yatıyor abi, kayışı kırsa alacak aslında 😎 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Makineyi beğendim orada sıkıntı yok. 🧿 Bıyıklının cesareti ürküttü. 😁😁😁 Niye la, binerim ben.. Adnan abinin 750'liği kullanmıştım. 250 likler falan bisiklet gibi. Çağlar Bayur yazdı: binerim dedi... sürecem demedi Binerim de sürerim de. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 750'liği kullanmıştım. NC ler ayrı dünya, motorun araba versiyonu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Nc ilk motor olacak kıvamda bir motor. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Niye la, binerim ben.. Adnan abinin 750'liği kullanmıştım. 250 likler falan bisiklet gibi. Binerim de sürerim de. Satılık scooter var elimde 😎 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Bazı eklentiler yaptık SP Connect+ titreşim engelleyici telefon tutucu Kappa K-Force 48 lt Topcase ve Givi Topcase Tablası 4 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Rüzgar yemekten korkmasam yarın v7 ile değiştireceğim motoru ama 20 sene naked kullandım valla bıktım tokat yemekten. Triumph da çok aklımı çeliyor ama şu rüzgar olayından çok rahat ettim nc de bu konfordan vazgeçmek zor geliyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts