Adnan Çakır 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun maşallah Alet nalet İlkay,çooook gergin hatta asabi düzgün otur yoksa atarım üstümden seni diyor 😬 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben binerim ki buna.. Abi sonra şöyle bir olmasın. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben binerim ki buna.. Ne zaman istersen abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben binerim ki buna.. 240 km hıza çıkan makine, binersin emmi 😁 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: 240 km hıza çıkan makine, binersin emmi 😁 Hazzı çok güzel, KTM 1290da topspeed yapan bir abim ' beğenmedim 🍆 ' diyor Kötü örnek oluyorlar hep 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Hazzı çok güzel, KTM 1290da topspeed yapan bir abim ' beğenmedim 🍆 ' diyor Kötü örnek oluyorlar hep 1290 yılındaki top speed kavramı farklı olduğu için beğenmedim demiştir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce alet benim arabanın motordan güçlü. hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Hazzı çok güzel, KTM 1290da topspeed yapan bir abim ' beğenmedim 🍆 ' diyor Kötü örnek oluyorlar hep Makineyi beğendim orada sıkıntı yok. 🧿 Bıyıklının cesareti ürküttü. 😁😁😁 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Bıyıklının cesareti ürküttü binerim dedi... sürecem demedi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: binerim dedi... sürecem demedi Onun da içinde bir motosiklet tutkusu yatıyor abi, kayışı kırsa alacak aslında 😎 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Makineyi beğendim orada sıkıntı yok. 🧿 Bıyıklının cesareti ürküttü. 😁😁😁 Niye la, binerim ben.. Adnan abinin 750'liği kullanmıştım. 250 likler falan bisiklet gibi. Çağlar Bayur yazdı: binerim dedi... sürecem demedi Binerim de sürerim de. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 750'liği kullanmıştım. NC ler ayrı dünya, motorun araba versiyonu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Nc ilk motor olacak kıvamda bir motor. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Niye la, binerim ben.. Adnan abinin 750'liği kullanmıştım. 250 likler falan bisiklet gibi. Binerim de sürerim de. Satılık scooter var elimde 😎 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts