Mehmet Yeter Çarşamba 15:48 Paylaş Çarşamba 15:48 Oğuzhan Çakır yazdı: 1000 cc ve üzeri motürü olanlar yazabilir yapabilir miyiz konuyu Bak şimci böyle dersen zararlı çıkarsın bizim araçların motorların çoğu zaten 1000 cc üzeri. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:34 Paylaş Çarşamba 19:34 Adnan Çakır yazdı: Denişik denişik işle kendi rengi gri, ışık vurunca beyaz olan reflektif e rastladın mı hiç? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 19:37 Paylaş Çarşamba 19:37 Oğuzhan Çakır yazdı: Neden abi Kurye motoru olmuş. Üçlü plastik iık çanta srti olaiblir 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Çarşamba 19:56 Yazar Paylaş Çarşamba 19:56 Servet Aydın yazdı: Kurye motoru olmuş. Üçlü plastik iık çanta srti olaiblir Cümle sonunda 🍆 olmayınca anlayamadım Çağlar Bayur yazdı: kendi rengi gri, ışık vurunca beyaz olan reflektif e rastladın mı hiç? Üzerindekiler de öyle abi mesela kilidin üzerinde iki siyah bağlama kısmının altı komple öyle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:06 Paylaş Çarşamba 20:06 Oğuzhan Çakır yazdı: Üzerindekiler de öyle abi mesela kilidin üzerinde iki siyah bağlama kısmının altı komple öyle heh işte onun şerit halinde satılanı lazım görürsen haber et 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Cuma 07:08 Paylaş Cuma 07:08 Tekeriniz düz bassın. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cuma 08:27 Paylaş Cuma 08:27 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Kurye motoru olmuş. Üçlü plastik iık çanta srti olaiblir Telefonu sessizce yere bırak, kart bak, devre ekle, lehim yap ama yakın gözlüğünü çıkartma abim, sonra emmi ye bakıp Çağlar diyorsun. 😎 Doğum günün kutlu olsun abim. Cuma 08:29 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 21:17 Paylaş Dün saat 21:17 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bugün saatin acizliğine uğradım bir arkadaşta dememiş ki bi alo diyelim, Eskişehir toplantısını kaçırdık. Kartalı çıkarıp biraz uçuralım dedim ve motorcuların kutsal topraklarına hacı olmaya gittim. Ya bu yan sayfada dede var gergin gergin geziyor kıskandım . 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu çantalar uzaktan bakınca, sürüş konforunu azaltan, dengeyi bozan, sağa sola dönerken şangır şangır eden yakıtı artırıcı zımbırtılar olarak görünüyor. Tabi doğrusunu kullanıcılar söyler. Ama depo üzeri sırt çantasına benzeyen bagler sanki en ideal olanmış gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts