Emin Önal 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 Selçuk Keleş yazdı: Kesinlikle, ama ben soft bag'ciyim, belki de cowboy ruhlu olmamdandır Sen arazi adamısın abi. Sana normal. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Eylül 2025 Yazar Paylaş 18 Eylül 2025 Selçuk Keleş yazdı: Bu çıtırtı hep hoşuma gitmiştir Güle güle kullanın çok karakteristik bir motormuş bu, çizgilerini beğendim. Selçuk abi teşekkür ederiz. Alışılagelmişin dışında olması bizi cezbetti 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 Oğuzhan Çakır yazdı: Selçuk abi teşekkür ederiz. Alışılagelmişin dışında olması bizi cezbetti 2 teker 1 motor işte neyi farklı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Eylül 2025 Yazar Paylaş 18 Eylül 2025 Emin Önal yazdı: 2 teker 1 motor işte neyi farklı Denemek ister misin Doğum günü hediyesi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 Oğuzhan Çakır yazdı: Denemek ister misin Doğum günü hediyesi Nöö canım mersi Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Aralık 2025 Paylaş 15 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Yamuk pistonlu basit motör Gece canı sıkılmış herhalde abi, herkese sallamışsın 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Aralık 2025 Yazar Paylaş 15 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: Gece canı sıkılmış herhalde abi, herkese sallamışsın 1290 gitti heralde Motürü almadan da böyle yapıyordu. Yada doğum gününü kutlamadık hiç bu sıralar, özledi @Servet Aydın mutlu yıllar abi 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Aralık 2025 Paylaş 15 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Yamuk pistonlu basit motör Yamuk değil 90⁰ V twin 🏍️🫣 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ön teker tutucu aparat almıştım bugün montajını yapıp park işini sağlama aldık. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Adnan Çakır yazdı: Ön teker tutucu aparat almıştım bugün montajını yapıp park işini sağlama aldık. Tel boşluklarından karşıya metrik 35 saplama, vida sonuna bir delik, bir asma kilit en japonundan. Güvenlik işi de çözülür. 💪🏻 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kıskandı, bende gerildim dedi. Sonra da terini yıkatıp inzivaya çekildi Bir pazar koşusu (yutup şorts) 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce darlık boş ama ben yola çıkarken kadiköye koca bir motorcu kafilesi geliyordu. 30 bilemedim 40 tane motorcu şile yolundan konvoy çete gibi geliyordu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Ali Darbaz yazdı: darlık boş ama ben yola çıkarken kadiköye koca bir motorcu kafilesi geliyordu. 30 bilemedim 40 tane motorcu şile yolundan konvoy çete gibi geliyordu Aynı kafile temde sakarya tarafına aktı Yorum bağlantısı
Recommended Posts