Emin Önal 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 Selçuk Keleş yazdı: Kesinlikle, ama ben soft bag'ciyim, belki de cowboy ruhlu olmamdandır Sen arazi adamısın abi. Sana normal. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Eylül 2025 Yazar Paylaş 18 Eylül 2025 Selçuk Keleş yazdı: Bu çıtırtı hep hoşuma gitmiştir Güle güle kullanın çok karakteristik bir motormuş bu, çizgilerini beğendim. Selçuk abi teşekkür ederiz. Alışılagelmişin dışında olması bizi cezbetti 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 Oğuzhan Çakır yazdı: Selçuk abi teşekkür ederiz. Alışılagelmişin dışında olması bizi cezbetti 2 teker 1 motor işte neyi farklı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Eylül 2025 Yazar Paylaş 18 Eylül 2025 Emin Önal yazdı: 2 teker 1 motor işte neyi farklı Denemek ister misin Doğum günü hediyesi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Eylül 2025 Paylaş 18 Eylül 2025 Oğuzhan Çakır yazdı: Denemek ister misin Doğum günü hediyesi Nöö canım mersi Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Aralık 2025 Paylaş 15 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Yamuk pistonlu basit motör Gece canı sıkılmış herhalde abi, herkese sallamışsın 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Aralık 2025 Yazar Paylaş 15 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: Gece canı sıkılmış herhalde abi, herkese sallamışsın 1290 gitti heralde Motürü almadan da böyle yapıyordu. Yada doğum gününü kutlamadık hiç bu sıralar, özledi @Servet Aydın mutlu yıllar abi 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Aralık 2025 Paylaş 15 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Yamuk pistonlu basit motör Yamuk değil 90⁰ V twin 🏍️🫣 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ön teker tutucu aparat almıştım bugün montajını yapıp park işini sağlama aldık. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Adnan Çakır yazdı: Ön teker tutucu aparat almıştım bugün montajını yapıp park işini sağlama aldık. Tel boşluklarından karşıya metrik 35 saplama, vida sonuna bir delik, bir asma kilit en japonundan. Güvenlik işi de çözülür. 💪🏻 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kıskandı, bende gerildim dedi. Sonra da terini yıkatıp inzivaya çekildi Bir pazar koşusu (yutup şorts) 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce darlık boş ama ben yola çıkarken kadiköye koca bir motorcu kafilesi geliyordu. 30 bilemedim 40 tane motorcu şile yolundan konvoy çete gibi geliyordu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts