Oğuzhan Çakır Cumartesi 18:18 Yazar Paylaş Cumartesi 18:18 İlkay Başaran yazdı: Siz hiç düşmüyor musunuz ya Yıllar önce NC ile Servet abi gibi Park ettiğim yerden çıkarırken düşmüştüm. Ön freni refleksle sıktım diye oda Ne yani şimdi Servet abimin her otopark çıkışında düştüğünü mü söylemiş oldum 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Siz hiç düşmüyor musunuz ya yoo Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Emmiden aldığım Android autolu cihazı montajladım. Aparat navigasyon bara değil gidona göre olunca yeşil hortum devreye girdi açısı biraz yukarı bakıyor ona da bir çözüm bulacağız Bence çok güzel olmuş. Açıyı bilmem Şeffaf bir kılıf yapıver, yağış olursa geçirirsin üstten. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yoo Hm suv alıp karfura gitmek gibi yani 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hm suv alıp karfura gitmek gibi yani 2000li yıllardan sonrakiler ile zaten anca karfura gidilir, vesile ile o nasıl bir zarardır karfur , naaptın sen rafları mı devirdiniz gece ürünler zayiii mi oldu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: 2000li yıllardan sonrakiler ile zaten anca karfura gidilir, vesile ile o nasıl bir zarardır karfur , naaptın sen rafları mı devirdiniz gece ürünler zayiii mi oldu C sınıfı bir sedanın zor sığdığı ispark otoparkına yanımdaki boş yere heavy duty modifiyeli tekerleri çamurluktan 50 santim dışarda Ford raptor geldi. İçinde 1.5 metre kadın sürücü vardı. Tam benim arabanın yanındaki slota park için manevra alınca ters ters bakıp ispark görevlisine dönüp, abi ne yapıyor bu istanbulun ortasına dağdanmı gelmiş diyerek kadını uzaklaştırmasını istedim. Kadın kem küm edip aracının sığmayacağınıda görüp çekip gitti. Aynı gün daracık yere X5 girmeye çalıştı i20 tampona çarpacakken adamı hoop deyip durdurdum. O oraya sığar mı, biz nasıl inip binecez, başka yere parkediz deyip onuda gönderdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts