Mertol Kip 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Kerim Bilge yazdı: O da oldu, Sivrihisardaki kazada; https://x.com/togg_team/status/1880907738957377933?s=46&t=WUFoQ-QjrCi8Z1njOlUHjg Buna çarpışmak denmez, içinden geçniş resmen. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Kerim Bilge yazdı: O da oldu, Sivrihisardaki kazada; https://x.com/togg_team/status/1880907738957377933?s=46&t=WUFoQ-QjrCi8Z1njOlUHjg Evet clionun icinden gecti 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: kilo farkını eşitle ikiside yakın hasarda kalır herhal, Napsınlar mesela? Arkaya çimento torbası falan mı koysunlar? Çağlar Bayur yazdı: kapı kitlenmişse camı kırıp girmiyoruz biz Ben bir şey yapmadım valla, bizde açık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mertol Kip yazdı: bizde açık. agaya herşey serbest 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Napsınlar mesela? Arkaya çimento torbası falan mı koysunlar? Ben bir şey yapmadım valla, bizde açık. yok, alta granit plaka koyup toslat, bak bakalım pilli togg nasıl tütmeye başlıyor... 15 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yok, alta granit plaka koyup toslat, bak bakalım pilli togg nasıl tütmeye başlıyor... Şasesi olmayan arabanın altına taş koysan olur diyorsun yani. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Gayet iyi çıkmış +1 (Audi'yi bile geçmişse) 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yok, alta granit plaka koyup toslat, bak bakalım pilli togg nasıl tütmeye başlıyor... niye bunu yapacağızki? araba sağlam işte. adeta bir mahşer günü vasıtası olmuş 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sivrihisardaki kazanın Togg araç kamerası görüntüsü de varmış https://www.instagram.com/reel/DKO0E4LI3YJ/?igsh=ZmlxZG1rdW5zYndl 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sonuçlar gayet güzel ve gururlandırıcı. Paramız olsa da alsak. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İsa Acar yazdı: Sivrihisardaki kazanın Togg araç kamerası görüntüsü de varmış https://www.instagram.com/reel/DKO0E4LI3YJ/?igsh=ZmlxZG1rdW5zYndl İlk defa izledim videoyu Clio neden orada ve gayet hızlı ters yolda gidiyor anlamış değilim. Kaza değil intihar bu. Bu arada sıralamaya bakınca TOG un Polestar ve Audi gibi markaların önünde bir sonuç alması ne olursa olsun gurur verici. Bir sürü şey söylenebilir siyasi mecralarda tartışılabilir ancak öyle yada böyle milli imza taşıyan bir aracın bu şekilde olması bence takdire şayan bir durum. 90 lardaki Kore araçlarını hatırlayın teneke, yürüyen tabut gibi bir sürü şey demediler mi ? Şimdi korelilerin geldikleri noktaya hepimiz şahidiz. Mercedes 90 larda sorentonun tasarım ve bazı özelliklerini dava etmişti bizi taklit ettiler vs diye. Son 10 yılda Genesis, Hyundai, Kia Amerikada pazarı nasıl domine ediyor görüyoruz. O yüzden isterse %90 gayri milli olsun. Biz topluyoruz biz satıyoruz denilen bir aracı sonuna kadar desteklemek lazım diye düşünüyorum. Hele ki Euro N cap gibi bir kurumdan bu şekilde bir sonuç almışken. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Şasesi olmayan arabanın altına taş koysan olur diyorsun yani. taşı koyan şasede koyar merak etme, senin pilli söndürülemez şekilde yanarken Clio dan anca su buharı çıkar Doğan Arşiray yazdı: niye bunu yapacağızki? araba sağlam işte. adeta bir mahşer günü vasıtası olmuş Mertol dedi diye canım, ağırlıklar eşit olacakta çarpişmada adelet falan.... yoksa hamallığa ne gerek var, ille hamallık yapacak olsam pilli alırdım zaten şaka bir yana Togg un sağlam olması elzemdi zaten, o ağırlığı taşımak için yapı sağlam olmalı, ncap ten iyi not alacağını tahmin ediyordum, şimdi satışı olacakmı ona bakıyorum, binlerce satmalı avrupada, bizde 1 satıyorsa orada 100 satmalı... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: taşı koyan şasede koyar merak etme, senin pilli söndürülemez şekilde yanarken Clio dan anca su buharı çıkar Mertol dedi diye canım, ağırlıklar eşit olacakta çarpişmada adelet falan.... yoksa hamallığa ne gerek var, ille hamallık yapacak olsam pilli alırdım zaten şaka bir yana Togg un sağlam olması elzemdi zaten, o ağırlığı taşımak için yapı sağlam olmalı, ncap ten iyi not alacağını tahmin ediyordum, şimdi satışı olacakmı ona bakıyorum, binlerce satmalı avrupada, bizde 1 satıyorsa orada 100 satmalı... Len Ali durup durup götü boklu clio ya araba muamelesi yapmıyon mu, hastayım sana... Bu arada bugün olsa ben bu arabayi almazdim zaten. Ben alirken hibritten 500 bin daha ucuzdu, bugün liste fiyatinda 600 bin daha pahali. O da nereden baksan 200 depo benzin yapar o da min 100 ay/8 sene demek. Gerci bugun alacak olsam garaja sigacak bir arabayi secerdim herhalde. 1 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Len Ali durup durup götü boklu clio ya araba muamelesi yapmıyon mu, hastayım sana... Bu arada bugün olsa ben bu arabayi almazdim zaten. Ben alirken hibritten 500 bin daha ucuzdu, bugün liste fiyatinda 600 bin daha pahali. O da nereden baksan 200 depo benzin yapar o da min 100 hafta/8 sene demek. Gerci bugun alacak olsam garaja sigacak bir arabayi secerdim herhalde. götü boklu opelide övme o zaman, alayı boklu bende sana hastayım, ne sanıyorsun bu oyuncakları yahu... ben neden ufak aldım sanıyorsun, ben bilmiyormuyum kocaman götü boklu araba almayı... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Opel öven kim? Ali Cihangiroğlu yazdı: ben neden ufak aldım sanıyorsun, ben bilmiyormuyum kocaman götü boklu araba almayı... Arabası ufak olanın çükü de ufak oluyor dediler, ondan bunu aldım ben shsjdjd Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Opel öven kim? Clio yu yeren kim? neden Clio yu örnek veriyorum sence? über diyemi, yerine Corsa koyayım ozaman, oda vurdumu tüttürür 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Opel öven kim? Arabası ufak olanın çükü de ufak oluyor dediler, ondan bunu aldım ben shsjdjd öyle olsa cüceler.... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Clio yu yeren kim? neden Clio yu örnek veriyorum sence? über diyemi, yerine Corsa koyayım ozaman, oda vurdumu tüttürür Yereni bilmem de öven sensin. Yok ayni agirlik olsaymista, clio da 5 yildizmişta bilmem ne. Sayende yagi otu moku motoru nesi varsa ogrendik. Clio, Corsa, 208, punto, aklima gelmeyen diger b sinifi şasesizlerin hepsi ayni. Hatta c monokok şaselileri de ekleyebilirsin. Ali Cihangiroğlu yazdı: öyle olsa cüceler.... Bilmiyom hic cuce gormedim ama afrikada hep kamyonet kullaniyorlar. Guney afrikada pisuarlar arasinda seperator yok mesela, insan işemeye korkuyor ahdjdjd Terbiyemi bozmasana olm Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Yereni bilmem de öven sensin. Yok ayni agirlik olsaymista, clio da 5 yildizmişta bilmem ne. Sayende yagi otu moku motoru nesi varsa ogrendik. Clio, Corsa, 208, punto, aklima gelmeyen diger b sinifi şasesizlerin hepsi ayni. Hatta c monokok şaselileri de ekleyebilirsin. Bilmiyom hic cuce gormedim ama afrikada hep kamyonet kullaniyorlar. Guney afrikada pisuarlar arasinda seperator yok mesela, insan işemeye korkuyor ahdjdjd Terbiyemi bozmasana olm Seninkinin pili çıkar aynı halt, pili koydunmu hepsi aynı, tam şase al o zaman.... yürüyen yangın bombasıyla gelme tüttürürler sonra şundan alıp Servete vericem modlasın,şaseymiş pehhh... Sahibinden satılık tank 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Seninkinin pili çıkar aynı halt, pili koydunmu hepsi aynı, tam şase al o zaman.... yürüyen yangın bombasıyla gelme tüttürürler sonra şundan alıp Servete vericem modlasın,şaseymiş pehhh... Sahibinden satılık tank Var ki neden cikartayim. Sen olmayana takmaya calisiyorsun. Bak kizdirma beni arar bulurum clionu icinden gecerim ahshsjsjd 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce dövüşmen kuzum, güzel oynayın hadi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts