Himmet Yılmaz Dün saat 20:34 Paylaş Dün saat 20:34 Öncelikle selamın aleyküm 2013 focus titanium paket bir araca sahibim, üzerinde sony teyp var güzel de bir ses sağlıyor fakat ben bu sisteme amfi girmek istiyorum. Elimde bir adet for x xq124.4D amfi var, kanal başına 125rms olacak şekilde bağlattığımda herhangi bir sorun sıkıntı çıkar mı ? Performans alır mıyım ? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bağlanabilir artışta olabilir ama uğraşmaya değmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Himmet Yılmaz yazdı: Performans alır mıyım ? fabrikasyon hopalörleri patlatır Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce O teybin direk anfi çıkışları yok bildiğim kadarıyla. Teyp ile anfi arasına bir sürücü cihaz veya empedans lazım. Kapı hoparlörleri kaldırmaz değiştirilmeli. Mid takımlar kullanılmalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce bu arabada anfiyi değerlendirmek için pratik yol: bagaj 20 cm sub konur, anfinin bir çıkışı köprü (yapılabilir sanırım) ile sub a verilir, diğer iki çıkış paralel olarak ön arka kapı hoparlörüne dağıtılır. teypten bas çok açılmadan, sub a giden frekans ayarı aşağı alınarak f/p ses alınır. anfide yüksek girişi vardır sanırım bu modelde Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu arabada anfiyi değerlendirmek için pratik yol: bagaj 20 cm sub konur, anfinin bir çıkışı köprü (yapılabilir sanırım) ile sub a verilir, diğer iki çıkış paralel olarak ön arka kapı hoparlörüne dağıtılır. teypten bas çok açılmadan, sub a giden frekans ayarı aşağı alınarak f/p ses alınır. anfide yüksek girişi vardır sanırım bu modelde xq124 diye bi model çıkmıyor sanırım yanlış yazılmış. xq125 modeli var onda da high signal girişleri yok Satılıksa ben değerlendirebilirim... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: high signal girişleri yok çevir bakiiim arkasını vardır yahu Yorum bağlantısı
Recommended Posts