Himmet Yılmaz Pazartesi 20:34 Paylaş Pazartesi 20:34 Öncelikle selamın aleyküm 2013 focus titanium paket bir araca sahibim, üzerinde sony teyp var güzel de bir ses sağlıyor fakat ben bu sisteme amfi girmek istiyorum. Elimde bir adet for x xq124.4D amfi var, kanal başına 125rms olacak şekilde bağlattığımda herhangi bir sorun sıkıntı çıkar mı ? Performans alır mıyım ? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel Dün saat 09:37 Paylaş Dün saat 09:37 Bağlanabilir artışta olabilir ama uğraşmaya değmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:34 Paylaş Dün saat 10:34 Himmet Yılmaz yazdı: Performans alır mıyım ? fabrikasyon hopalörleri patlatır Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 12:27 Paylaş Dün saat 12:27 O teybin direk anfi çıkışları yok bildiğim kadarıyla. Teyp ile anfi arasına bir sürücü cihaz veya empedans lazım. Kapı hoparlörleri kaldırmaz değiştirilmeli. Mid takımlar kullanılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:31 Paylaş Dün saat 12:31 bu arabada anfiyi değerlendirmek için pratik yol: bagaj 20 cm sub konur, anfinin bir çıkışı köprü (yapılabilir sanırım) ile sub a verilir, diğer iki çıkış paralel olarak ön arka kapı hoparlörüne dağıtılır. teypten bas çok açılmadan, sub a giden frekans ayarı aşağı alınarak f/p ses alınır. anfide yüksek girişi vardır sanırım bu modelde Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu arabada anfiyi değerlendirmek için pratik yol: bagaj 20 cm sub konur, anfinin bir çıkışı köprü (yapılabilir sanırım) ile sub a verilir, diğer iki çıkış paralel olarak ön arka kapı hoparlörüne dağıtılır. teypten bas çok açılmadan, sub a giden frekans ayarı aşağı alınarak f/p ses alınır. anfide yüksek girişi vardır sanırım bu modelde xq124 diye bi model çıkmıyor sanırım yanlış yazılmış. xq125 modeli var onda da high signal girişleri yok Satılıksa ben değerlendirebilirim... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: high signal girişleri yok çevir bakiiim arkasını vardır yahu Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çevir bakiiim arkasını vardır yahu Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 15 yıl geçti müzik piyasasından uzağım aklımda kalanlarla ; anfi 4 kanal aracın orjinal teybinde anfi çıkışı yok, çevirici lazım. iyi çıkan da var kötü performans alanda. bir dönem mutluydum sonra teybi değiştirdim. çevirici bazen parazit yapabiliyor. kapı hoparlörleri ölçülerinde güzel coaxiel yada component alınabilir. 2 kanala coax, 2 kanala bass girilebilir. Ben 4 kanala tiz mid, mono anfilere de bass bağlanması taraftarıyım. her halükarda sadece bu anfiyi değerlendirmek için çok para ve zaman harcayacaksınız tecrübe ile sabit. herşey jbl bi anfinin elime geçmesi ile başlamıştı. Son düzlükte, pioneer bir teyp 4 kanal bir anfi, ön kapı component, arka pandizotta pioneer oval coaxiel vardı. ses mükemmel kaliteli ve tatmin ediciydi. son düzlük öncesinde ise; 6 kanal anfi, kapılarda component, pandizotta 2 coax, 1 monoblock bass anfisi 2 tane L7 bas , kapasitör, teyp ekran falan filan. gereksiz işler. Şimdi hiç ses istemiyorum, sessiz diye elektrikli araca biniyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: rezil şey bu nasıl D sınıfı anfi kınıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts