Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bana 1:4 ya da yakın oranlı bir dişli kutusu ya da şanzıman lazım. Bilgi/tecrübesi olan var mı? Tabii ki minnoş bir şey olmalı. Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce bende yok ve bilmiyorum da abi, sadece olay nereye gidecek merak ettiğim için yazıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Neye lazım. Rüzgâr türbini mi yapacaksın. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Abi bende yok, sordum arkadaşta da yokmuş 😃 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Lada vega sport şanzımanı bulunursa 1.vitesi 1.36 diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Yeni redüktör satan firmalar var bence ihtiyacın o yönde 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Traktorlerde 1:4 dişli varmis ona bakacagim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Abi Tansu ya da sorma biz olmadığına iknayız gibi yapıyoruz Direkt tork aktarımı gibi alengirli birsey varmış ondan eğer olursa. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Neye lazım. Rüzgâr türbini mi yapacaksın. Yaklaştin. Benim ruzgar turbininin devir guc egrisi şöyle Düşük rüzgarda üretebilmesi için dişli takacağım. Metin Akbal yazdı: Abi Tansu ya da sorma biz olmadığına iknayız gibi yapıyoruz O Trabzonlu olduğunu söyledikten sonra dişli var yok mevzunu hiç gündemime almadım farkındaysan Oğuzkan Işık yazdı: Lada vega sport şanzımanı bulunursa 1.vitesi 1.36 diye hatırlıyorum 1.36 cok dusuk ve kocamandir o. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Motorsikletlerde var mıdır acaba. Mesala İlkay hocanın, motorsikletinin motorunda ki şanzıman iş görür mü? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Bu 1/4 müş mesela Mehmet Yeter yazdı: Motorsikletlerde var mıdır acaba. Mesala İlkay hocanın, motorsikletinin motorunda ki şanzıman iş görür mü? Bilmem bakmak lazim. Biraz sanayide zaman gecirmeliyim sanirim. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bir an için iki vitesli elektirkli Grandland mı geliyor dedim abi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Teknelerde kullanılan şanzumanlar var. http://www.kolaymakina.com/menu_denizsanzimanlari.html Sahibindende de bol miktarda mevcut. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Düşey matkapkarın üstünde 3 lü kasnak var cvt gibi hemde ucuzdur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Abi teknecilere baksan bi? 2 ileri şanzımanlar oluyor biri ağır devir 2.vites motor neyse o devri aktarıyor uskura. Sabit yapamazsın rüzgar hızlandığında coşar zaten yoksa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts