Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bana 1:4 ya da yakın oranlı bir dişli kutusu ya da şanzıman lazım. Bilgi/tecrübesi olan var mı? Tabii ki minnoş bir şey olmalı. Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce bende yok ve bilmiyorum da abi, sadece olay nereye gidecek merak ettiğim için yazıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Neye lazım. Rüzgâr türbini mi yapacaksın. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Abi bende yok, sordum arkadaşta da yokmuş 😃 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Lada vega sport şanzımanı bulunursa 1.vitesi 1.36 diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Yeni redüktör satan firmalar var bence ihtiyacın o yönde 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Traktorlerde 1:4 dişli varmis ona bakacagim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abi Tansu ya da sorma biz olmadığına iknayız gibi yapıyoruz Direkt tork aktarımı gibi alengirli birsey varmış ondan eğer olursa. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Neye lazım. Rüzgâr türbini mi yapacaksın. Yaklaştin. Benim ruzgar turbininin devir guc egrisi şöyle Düşük rüzgarda üretebilmesi için dişli takacağım. Metin Akbal yazdı: Abi Tansu ya da sorma biz olmadığına iknayız gibi yapıyoruz O Trabzonlu olduğunu söyledikten sonra dişli var yok mevzunu hiç gündemime almadım farkındaysan Oğuzkan Işık yazdı: Lada vega sport şanzımanı bulunursa 1.vitesi 1.36 diye hatırlıyorum 1.36 cok dusuk ve kocamandir o. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Motorsikletlerde var mıdır acaba. Mesala İlkay hocanın, motorsikletinin motorunda ki şanzıman iş görür mü? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Bu 1/4 müş mesela Mehmet Yeter yazdı: Motorsikletlerde var mıdır acaba. Mesala İlkay hocanın, motorsikletinin motorunda ki şanzıman iş görür mü? Bilmem bakmak lazim. Biraz sanayide zaman gecirmeliyim sanirim. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bir an için iki vitesli elektirkli Grandland mı geliyor dedim abi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Teknelerde kullanılan şanzumanlar var. http://www.kolaymakina.com/menu_denizsanzimanlari.html Sahibindende de bol miktarda mevcut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts