Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Konu anlaşıldı devir düşecek sanırım 4:1 doğru mu burda kayıp önemli planet olması gerek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hah araba yetmedi, motosikletin şanzımanını da al Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: planet Tansu nerede? Israrla gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tamer Topaç yazdı: Tansu nerede? Israrla gelmiyor. Şanzıman tecrübesi yok onun 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şanzıman tecrübesi yok onun Dünyada şanzıman, ahirette iman . 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o nasıl oluyor lem? sabit pervane mi Dikey pervane benimki. Yatay rüzgar aramıyor, sağüdan da gelse soldan da gelse dönüyor kerata. Ters taraftan dönerse yaptığı gerizekalılığı farkedip dur ben bunu durdurayım deyip tekrar başlatıyor. Salak biraz. Mehmet Göktürk yazdı: Konu anlaşıldı devir düşecek sanırım 4:1 doğru mu burda kayıp önemli planet olması gerek. Devir çıkacak hocam. Pervane 1 dönerken jeneratör 4 dönecek. Adamlar yapmışlar ama TR ye satmıyorlar. 1:4 High Wind Gearbox İfade hatalı gerçi. Ama temelde ulaşmaya çalıştığım bu. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: r. Salak biraz serseri gibi geldi bana çok iyiymiş Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: serseri gibi geldi bana çok iyiymiş Adam rotorun üzerine bi sensör koymuş dönme hızını ölçüyor. Belirlediğin değerde freneleme falan yapabiliyor. Fırtına varsa durdur hacı diyorsun durduruyor falan. yabancı yapmış 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 199 usd da çok iyi geldi . gidip alalım Yok be değmez. Meksikaya gönder dedim ona da olmaz dedi hırt. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Yok be değmez. Meksikaya gönder dedim ona da olmaz dedi hırt. kübadan alsak? Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 199 usd da çok iyi geldi . gidip alalım Tanıdık bi abi de elektrikli araç var onla gidelim. epey sürer 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce var amerikada böyle gıcıklar bir ara distribütör olduğumuz malı bile zor alırdık ben sonra onu kopyalayıp burada ürettim tabii Emin Önal yazdı: Tanıdık bi abi de elektrikli araç var onla gidelim. epey sürer davetin beleşi makbuldür 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: var amerikada böyle gıcıklar bir ara distribütör olduğumuz malı bile zor alırdık ben sonra onu kopyalayıp burada ürettim tabii davetin beleşi makbuldür 20-30 kw ateşleriz ya Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Emin Önal yazdı: Tanıdık bi abi de elektrikli araç var onla gidelim. epey sürer Arabayla okyanus aşabilirsen (gemiyle değil) sponsorun olurum. Çağlar Bayur yazdı: var amerikada böyle gıcıklar bir ara distribütör olduğumuz malı bile zor alırdık E bakıyom işte. Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Arabayla okyanus aşabilirsen (gemiyle değil) sponsorun olurum. Vardır bir yolu, Emmi halleder, Allianz global bir firma sonuçta Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tansununki değil mi bu.. evet benimki kısmen buna benziyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: evet benimki kısmen buna benziyor Seninki dişli mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts