Mustafa Yanar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) LPG ile çalışan ilk direkt enjeksiyonlu motor tanıtıldı! https://tr.motor1.com/news/771444/lpg-ilk-direkt-enjeksiyon/ 13 saat önce tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benzinsiz mi? Evet, metinden anladığım kadarıyla sadece lpg kullanıyor.Karma sistemlerde yakıt hava karışımına ihtiyaç duyduğu için verim düşüyormuş Euro 7 ye hazırmış. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 saat önce Paylaş 12 saat önce lpg düğmesine basılı tutup çalıştırınca bizimkilerde direkt sistem oluyor 6 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mustafa Yanar yazdı: Karma sistemlerde yakıt hava karışımına ihtiyaç duyduğu için verim düşüyormuş Havasiz yanan lpg mi icat etmisler shdjdjd 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce yani eski forklift motorları gibi , iyiymiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce çift bileşenli (şimdiki gibi ) yakıtta lpg yi emme manifolduna püskürtünce kafasına göre takılıyor hali ile karışım ayarını tam yapamıyot, direkt püskürtmede anladığım öncesinde gazı buharlaştıracak bir düzenek olacak 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce amerikada 8 silindir motoru sadece lpg'li tasarlayıp sattılar ama modelini unuttum. eski tabi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mertol Kip yazdı: Havasiz yanan lpg mi icat etmisler shdjdjd Havasız yanmaz tabii ki, gaz öncesinde havayla karışmayıp doğrudan yanma odasına püskürtülüp emme manifoltundan gelen havayla yanma odasında karşılaşacak ve daha verimli ve stabil yanma sağlanacak.Şimdiki sistemlerde lpg emme manifoltuna veriliyor oradan silindirlere karışarak gidiyordu.Yanlışım varsa düzeltin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Clio 6 motoru bu 50 lt gaz tankı artı benzinde var, menzil 1450 km imiş.... 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Coşku Mert yazdı: lpg düğmesine basılı tutup çalıştırınca bizimkilerde direkt sistem oluyor Bunu ben yazacaktım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Bunu ben yazacaktım. altın kaplama tuşlu klavyen olsa hızlı olurdu Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: altın kaplama tuşlu klavyen olsa hızlı olurdu Var böyleleri. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce mazdaclub'de karabükte hoca olan mutlu tekir çalışma yapmıştı. oradan öğrendiğim kadarıyla ford falcon xt m93le (ION 93-4AT) kodlu motor lpg'li doğmuş bir de cng'li motorlar var. bence bu yenilik değil. lpg talebi çok olan ülkelerde ucuza satılırsa ciddi satış rakamı olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Var böyleleri. saçları da çok diolar Tansu Kalafatoğlu yazdı: ford falcon xt m93le gizli mustang Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: saçları da çok diolar Para çok olunca saç da yapıyorlar insana. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ford falcon xt m93le (ION 93-4AT) kodlu motor lpg'li doğmuş Çağlar Bayur yazdı: gizli mustang Ve aklımıza Barra Motor gelir 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: lpg talebi çok olan ülkelerde Benzine bağımlılığı bitirmek ve daha temiz yakıt için fabrikasyon lpg'li motorlara ciddi teşvik gelmeli. Ben elektriklilerden daha iyi olduklarını düşünüyorum ekonomiklik olarak. Her şeye şarj olarak bakmayın tabi. Üretim, doğal kaynaklar vs olarak da düşünün. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Benzine bağımlılığı bitirmek ve daha temiz yakıt için fabrikasyon lpg'li motorlara ciddi teşvik gelmeli. Ben elektriklilerden daha iyi olduklarını düşünüyorum ekonomiklik olarak. Her şeye şarj olarak bakmayın tabi. Üretim, doğal kaynaklar vs olarak da düşünün. lpg sınırlı. varilin %10'u lpg oluyormuş diyorlar. talep çok artarsa benzin ve mazot çok üretilmeyeceğine göre lpg fiyatı çok artar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Benzine bağımlılığı bitirmek ve daha temiz yakıt için fabrikasyon lpg'li motorlara ciddi teşvik gelmeli. Ben elektriklilerden daha iyi olduklarını düşünüyorum ekonomiklik olarak. Her şeye şarj olarak bakmayın tabi. Üretim, doğal kaynaklar vs olarak da düşünün. Hocam lpg ile benzinin farkını biliyor musun? Lpg de petrolden üstelik daha pahalı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: lpg sınırlı. varilin %10'u lpg oluyormuş diyorlar. talep çok artarsa benzin ve mazot çok üretilmeyeceğine göre lpg fiyatı çok artar Lpg az tansu haklı. Doğalgaz değil yani. Bir vergi numarası lpg. Havayı a kirlettiği belki motor eski ise. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kara düzen lpgli şahinin arlasında gidince benim araba 180 hp oluyor resmen Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce HR12, bu yeni değil sanırım, lpg versyonu farklı gbi durmuyor 3 silindir yine iş açabilir... yeni bir 1.0 tce olayı loading sanırım, çıksın görmeden asla alınmaz... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce caponlar kendini okyanusa atıyormuş daha az yakanı yapamadık diye 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: HR12, bu yeni değil sanırım, lpg versyonu farklı gbi durmuyor 3 silindir yine iş açabilir... yeni bir 1.0 tce olayı loading sanırım, çıksın görmeden asla alınmaz... Abi bu epey stresli. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: caponlar kendini okyanusa atıyormuş daha az yakanı yapamadık diye toyota 1.5 ve 2.0 efsane bir motorla gelecekmiş. E-turbosu da olacakmış Şimdiye kadar hiçbir HEV, toyota ve kia kadar az yakamadı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts