Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Senelerdir var tsi için ama düpdüzgün çalışan motora neden cart curt koyarlar ki. azcık sakin kullansa başka şeye gerek yok. Hocam 1.6 TDCİ Mondeo ile tatilden döndüm. 6.3 litre yakmışız Çabiden ödünç vesile ile eve vardığımda yol bilgisayarı 104 km/h ortalama hız veriyordu. TSI ile hesaplasak? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Hocam 1.6 TDCİ Mondeo ile tatilden döndüm. 6.3 litre yakmışız Çabiden ödünç vesile ile eve vardığımda yol bilgisayarı 104 km/h ortalama hız veriyordu. TSI ile hesaplasak? @Çağlar Bayur abi, böyle performanslı sürüşlerde yolda kahve çay tütün falan için 5 10 dk lık kısa molalarda yağlama devam etsin diye motoru kapatmıyorum. Sence doğru mu yapıyorum? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: @Çağlar Bayur abi, böyle performanslı sürüşlerde yolda kahve çay tütün falan için 5 10 dk lık kısa molalarda yağlama devam etsin diye motoru kapatmıyorum. Sence doğru mu yapıyorum? kapa gitsin yahu , bişi olmaz, bize performanslı gelen sürüşü motor iiçin ilkbahar havasında bir yürüyüşe eş değer, dinlenme tesisine girerken az tempo düşürürüm, 5 saniye rölanti sonra stop . vesile ile tdci motorun en sevmediği devir aslında rölantidir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts