Halis Parlak 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Uzun zaman sonra merhaba arkadaşlar, 245/45/18 yaz lastiği için sessiz ve yol tutuşu iyi olanların tavsiyesini almak isterim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi nerdesin sen ya en son jetta varken hatırlıyorum seni. Nokian çok sessiz ama 2 yıl ömrü. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Pirelli p zero tavsiye edebilirim. ( Bu arada eibach yaylar hala aracımda takılı. ) 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Halis Parlak yazdı: Uzun zaman sonra merhaba arkadaşlar, 245/45/18 yaz lastiği için sessiz ve yol tutuşu iyi olanların tavsiyesini almak isterim. Continental Conti Premium Contact 7 tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Alpay Köse 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Amazon ormanlarında yaşamıyorsan Michelin alma.kuru zeminde kötü,ıslak zeminde iyi daha önce continental kullanmıştım daha iyiydi 2 Yorum bağlantısı
Halis Parlak Şimdi Yazar Paylaş Şimdi Furkan Avcı yazdı: Abi nerdesin sen ya en son jetta varken hatırlıyorum seni. Nokian çok sessiz ama 2 yıl ömrü. Furkancığım, İşler güçler derken uzak kaldım.Jetta üzerine Superb sonra Megane aldım.Megane devam harici bir araç var aklımda o yüzden araştırma yapıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts