Halis Parlak 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Uzun zaman sonra merhaba arkadaşlar, 245/45/18 yaz lastiği için sessiz ve yol tutuşu iyi olanların tavsiyesini almak isterim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Abi nerdesin sen ya en son jetta varken hatırlıyorum seni. Nokian çok sessiz ama 2 yıl ömrü. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Pirelli p zero tavsiye edebilirim. ( Bu arada eibach yaylar hala aracımda takılı. ) 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Halis Parlak yazdı: Uzun zaman sonra merhaba arkadaşlar, 245/45/18 yaz lastiği için sessiz ve yol tutuşu iyi olanların tavsiyesini almak isterim. Continental Conti Premium Contact 7 tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Amazon ormanlarında yaşamıyorsan Michelin alma.kuru zeminde kötü,ıslak zeminde iyi daha önce continental kullanmıştım daha iyiydi 2 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Furkan Avcı yazdı: Abi nerdesin sen ya en son jetta varken hatırlıyorum seni. Nokian çok sessiz ama 2 yıl ömrü. Furkancığım, İşler güçler derken uzak kaldım.Jetta üzerine Superb sonra Megane aldım.Megane devam harici bir araç var aklımda o yüzden araştırma yapıyorum. Tevfik Işık yazdı: Pirelli p zero tavsiye edebilirim. ( Bu arada eibach yaylar hala aracımda takılı. ) Jettadan çıkan yaylar mıydı onlar?🙈 Mehmet Ozyurek yazdı: Hocam hoş geldin Eyvallah abi sağolasın.😊 Koray Demir yazdı: Continental Conti Premium Contact 7 tavsiye ederim. Bunu çok duyuyorum,aklımda. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Continental premium contact 7 alınabilir. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Continental Conti Premium Contact 7 tavsiye ederim. Ultraları var bende, El Nino dedikleri aşırı sağanakta uzun yolda test etme fırsatı buldum. 18 inç jantlarla çok güzel yol tuttular hiç korkutmadı. Premium daha iyi diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Halis Parlak yazdı: Jettadan çıkan yaylar mıydı onlar?🙈 Evet. İnanılmaz memnunum. Zevkle kullanıyorum hala. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 18 dakika önce Yazar Paylaş 18 dakika önce Tevfik Işık yazdı: Evet. İnanılmaz memnunum. Zevkle kullanıyorum hala. Sevindim.Foto var mı aracın? Yorum bağlantısı
YusufKarabulutt_ 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce butceye gore hareket abım tavsıyem petlas Yorum bağlantısı
Recommended Posts