Halis Parlak 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Selim Bilgin yazdı: Ben arabayı anladım galiba. Aaa çok mu belli ettim acaba? 😂 Yorum bağlantısı
YusufKarabulutt_ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: birçok markadan daha pahalıya satış fiyatı olan petlas mı? contınental da begenıyorum prellıyı de 3 de guzel marka ama sıfır lastıklerı sanırsam cok pahalı kalıtelı bır balans oldumu daha ıyı oluur bunda kullacını faktörü önemlı tabıkı memlekette cok da guzel yollara sahıb degılız sıfır lastık sonucda cok daglık ve zor lu arazı yolları kullanmıyorsam petlas ıyıdır abı Normal bır kullanıcı yıllık 10000 bakımı dolduruyorsa uygundurf bence tabıkı tavsıyem pahalıdAN KACINMAK malumunuz devıt tassaaruf devrı . yenı modellerde bıle petlas kullanıyoruz memnumum acıkcası kalıtelı uzunca bır süre kullanmak ıstızorum fıyat pek bnenım ıcın önemlı degılse contınental preellı olabılır.... bu da ek bır sey petlass gecenlerde rusyada bir numaralı lastık markası olarak secılmıs bazı model farklılıkları olabılır bazı toptancılar ve montaj elemanları her modelı ellrınde tutmaya bılıyor cunku arz taleb meselesı aynı ölcğ olmamasına ragmen halendaha abı bu ıyıddır ınce olsun bıraz bır sey olmaz dızen abıler var ılla malını satmak ıcın her türlü yolu denıyorlar her zaman fabrıka ölcüsu ıyıdır Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Halis Parlak yazdı: Aaa çok mu belli ettim acaba? 😂 Yaşanmışlık var. O ebatlarda lastik arabanın ağırlığı da düşününce Michelin ve Conti dışı gereksiz heyecan olur. Hatta ben direk Michelin derim. 45 yanak da doğru karar bence eğer araba tahminim doğruysa. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selim Bilgin yazdı: Yaşanmışlık var. O ebatlarda lastik arabanın ağırlığı da düşününce Michelin ve Conti dışı gereksiz heyecan olur. Hatta ben direk Michelin derim. 45 yanak da doğru karar bence eğer araba tahminim doğruysa. Tecrübe,her zaman kıymetlidir.😊 Pilot Sport 5 mi diyorsun? Jettada Asymetric 2 vardı ondan da memnundum.Şimdi 6 sı var sanırım.Uzun zamandır takip edemiyordum,çok geri kaldım.O yüzden konu açayım dedim. Forumdan biri arabayı tahmin edecekse en yakın kişi sensin.🤭 Kopya vereyim 170 lik jetta değil. YusufKarabulutt_ yazdı: contınental da begenıyorum prellıyı de 3 de guzel marka ama sıfır lastıklerı sanırsam cok pahalı kalıtelı bır balans oldumu daha ıyı oluur bunda kullacını faktörü önemlı tabıkı memlekette cok da guzel yollara sahıb degılız sıfır lastık sonucda cok daglık ve zor lu arazı yolları kullanmıyorsam petlas ıyıdır abı Normal bır kullanıcı yıllık 10000 bakımı dolduruyorsa uygundurf bence tabıkı tavsıyem pahalıdAN KACINMAK malumunuz devıt tassaaruf devrı . yenı modellerde bıle petlas kullanıyoruz memnumum acıkcası kalıtelı uzunca bır süre kullanmak ıstızorum fıyat pek bnenım ıcın önemlı degılse contınental preellı olabılır.... bu da ek bır sey petlass gecenlerde rusyada bir numaralı lastık markası olarak secılmıs bazı model farklılıkları olabılır bazı toptancılar ve montaj elemanları her modelı ellrınde tutmaya bılıyor cunku arz taleb meselesı aynı ölcğ olmamasına ragmen halendaha abı bu ıyıddır ınce olsun bıraz bır sey olmaz dızen abıler var ılla malını satmak ıcın her türlü yolu denıyorlar her zaman fabrıka ölcüsu ıyıdır Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için ama Petlas düşünmüyorum.Şu an favori Continental. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Halis Parlak yazdı: Tecrübe,her zaman kıymetlidir.😊 Pilot Sport 5 mi diyorsun? Jettada Asymetric 2 vardı ondan da memnundum.Şimdi 6 sı var sanırım.Uzun zamandır takip edemiyordum,çok geri kaldım.O yüzden konu açayım dedim. Forumdan biri arabayı tahmin edecekse en yakın kişi sensin.🤭 Kopya vereyim 170 lik jetta değil. Ben zaten ettim ya, aynı değişikliği yaptım çünkü. 245/45/18 ps5 gayet memnun etmişti beni. Yorum bağlantısı
Recommended Posts