Burak ışık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Merhabalar, Aracımda vites D konumunda dururken aşırı bir sarsıntı vardı. Ayrıca hareket halinde vuruntular vardı. Tamirci motor kulakları ve şanzıman kulağından kaynaklandığını değişmesi gerektiğini söyledi. parçalar değişti fakat sarsıntı hala devam etti. Sonrasında otomatik şanzıman ustasına görürdüm arabayı. kontrolleri sonrasında şanzımanda herhangi bir problem olmadığını ve hava hortumunun kelepçesinin takılı olmamasından dolayı hava alıp sarsıntı oluşturduğunu söyledi. Hortumun kelepçesini taktı ve sarsıntı tamamen ortadan kalktı. Sonra araba durduğu yerde hatalar vermeye başladı. bilgisayara bağladı ve söndürdü az bir hareket ettim tekrar vermeye başladı. sadece hava hortum kelepçesini takıp bu sorunlarla karşılaştım. Tamirci baktı çözemeyince kalsın bakim sana dönerim dedi. Resimleri ekliyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Motor kulağı kronik bende 2 kere değişti diyecektim hareket halinde de varmış. Akü veya şarj problemi var bence. Aku voltaji dusukken araba sacmaliyor. Yorum bağlantısı
Burak ışık 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Motor kulağı kronik bende 2 kere değişti diyecektim hareket halinde de varmış. Akü veya şarj problemi var bence. Aku voltaji dusukken araba sacmaliyor. Geçtiğimiz günlerde v kayış kopmuştu şarj dinamosu revizyon edildi akü 3 aylık. Yani sadece hortum kelepçesi yerine takılması sonucu bu arızalar oluştu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aynı anda birden çok sorunu vermesi akudendir diye düşünüyorum. Hortum kelepcesi denk gelmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce voltaj düşüklüğü-dengesizliği bu arızalara yol açıyor. sensörler düzgün çalışmadığından arıza kodu gönderiyor beyine. benim vito da akü biterken saçmalıyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Burak ışık yazdı: v kayış kopmuştu şarj dinamosu revizyon edildi kayışın kpma sebebi dinamo kitlenmesi ise ben olsam sıfır dinamo alırdım. emme hortumu çıkması ile sarsıntı başlar o bugüne tesadüf denk gelmiş bence hala bir şarj sorunu var Yorum bağlantısı
Recommended Posts