Yasin Ersoy 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Herkese iyi akşamlar.Aracımda ESP(kayan araç resmi)büyük ihtimalle sorunu yaşıyorum lamba sürekli yanıyor ABS ışığı hiç yanmıyor ve aktif durumda bilgisayarla ABS ye bağlanamıyoruz (bağlantı sorunu sonra başladı)en son c1286(servo pedal kuvveti anahtarı devresi arızası) hatası veriyordu beyinciye bıraktım ABS beyni söküldü ama herhangi bir şey olmadığını söylediler çıkma Türkiye de bulamadık Avrupa sitelerinde de yok tavsiyelerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Baktım da hata kodu bilindik değil benim için En son c1289 kodu almıştim debraj merkezi değişirken musir hatası Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 1 saat önce Paylaş 1 saat önce C1286 için arka tekerlek ABS hiz sensörü hatasını bahsetmiş yabancı sitenin birisi. Siz araca forscan ile bağlanıp 4 teker in ABS bilgisini seyir halinde okuyun hepsi birbirinin aynı değerde km/h hız bilgisini vermeli. Ayriyeten ABS testi yaptırın pompa motorunun çalışma sesini gözlemleyin. Motorun sağlam mı çıkar Yorum bağlantısı
Recommended Posts