İçeriğe Yönlendir

Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti Sorunu

Murat Kırçal

Recommended Posts

Murat Kırçal

Dün hem ziyaret hem ticaret ve akşam düğün organizasyonu ile son bulan kocaeli ve istanbul gezimizde yalovadan gebzeye bağlanan osmangazi köprüsünü kullandık ama gişelerde kimse olmadığı için sadece butona bastık yol açıldı ve devam ettik . Ama hgs 2000 tl vardı ama paradan kuruş almamış s istem . Niyeyse Bankaya filan yatıracağız bu parayı peki fiyat tarifesi nedir bilemedik. İnternette 795 tl yazıyor.

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Otoyol a.s. sayfasinda ihlalli gecis sorgusu sonrasi kredi karti ile odeme cikiyor. 24 saat sonra filan düşüyor geçiş.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Murat Kırçal yazdı:

Dün hem ziyaret hem ticaret ve akşam düğün organizasyonu ile son bulan kocaeli ve istanbul gezimizde yalovadan gebzeye bağlanan osmangazi köprüsünü kullandık ama gişelerde kimse olmadığı için sadece butona bastık yol açıldı ve devam ettik . Ama hgs 2000 tl vardı ama paradan kuruş almamış s istem . Niyeyse Bankaya filan yatıracağız bu parayı peki fiyat tarifesi nedir bilemedik. İnternette 795 tl yazıyor.

butona basmaya niye gerek oldu HGS okumadı mı?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bedava olmasi gereken, kendi malımız olan köprülere yollara üste para veriyoruz hale bak :angry:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mehmet Göktürk yazdı:

Köprü gişeleri çok sık yapıyor bunu hocam, bariyeri açmıyor, butona bastırıp fiş veriyor. Bana da oldu , hgs'de para var diye umursamadım. Ama kaçak geçiş sorgusu yapmakta fayda var. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bedava olmasi gereken, kendi malımız olan köprülere yollara üste para veriyoruz hale bak :angry:

zümre vaziyeti varmış

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Gök yazdı:

hgs de para varsa ben olsam ödeme yapmam beklerim 1 hafta

Butona basmış ama.. demekki hgs sisteminde sorun var. Yada aracın hgs kaydında sorun var.. Normalde turnike kendisi kalkmalıydı.. 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Daha dur şarkısını hediye ediyorum sana.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Mehmet Ozyurek yazdı:

Butona basmış ama.. demekki hgs sisteminde sorun var. Yada aracın hgs kaydında sorun var.. Normalde turnike kendisi kalkmalıydı.. 

kendi öderse o sistem 1 turda otomatik çeker . bende 1 sefer öyle oldu alana kadar uğraştım 30 sefer aradım belki :D 

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
Mehmet Göktürk yazdı:

Hocam yolda gelirken gişelerde hgs aktif bir şekilde çalıştı.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Mehmet Göktürk yazdı:

Abi HGS olsada içinde yeterli bakiye yoksa yine butona basıp geçişi açtırıyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...