Mehmet Göktürk Dün saat 11:09 Paylaş Dün saat 11:09 Ali Gök yazdı: 2 uzun menzil arasında neden km menzili farklı jantlar aksesuarlar olunca menzil düşüyor. Bu araca niye acayip sıfır faizli kredi istiyorlar anlamıyorum. Devlet hep kürekle ceplerine para koysun istiyorlar. O alınmayan faizin acısı işçiden köylüden emekçiden çıkmıyor mu? SOnuçta o paranın finansmanın nerden baksan senelik %40 maliyeti var. Boşlayn yapsalar alay ederler. Dolu yapınca pahalı der kredi isterler bu nasıl birşey anlamadım ben. Jeff bezos un pikap aracı gibi olmalıydı. Biz yapamadık jeff bezos yaptı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 11:15 Paylaş Dün saat 11:15 zam gelmiş V1 RWD Standart Menzil 1878 V1 RWD Uzun Menzil 2188 V2 RWD Uzun Menzil 2363 opsiyon ekle 2493 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 11:15 Paylaş Dün saat 11:15 yok full ekleyince 2900 ü buldu bi de folyo kaplat filim vs 3 milyon 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 11:16 Paylaş Dün saat 11:16 Ali Gök yazdı: 2 uzun menzil arasında neden km menzili farklı Donanım farklarından dolayı. Misal kablosuz şarj gibi özellikler eklenince menzilden kayıp oluşuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 11:17 Paylaş Dün saat 11:17 Hasan Karabekiroglu yazdı: Donanım farklarından dolayı. Misal kablosuz şarj gibi özellikler eklenince menzilden kayıp oluşuyor. kablosuz şarj etkilemez. en önemlisi lastik. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 11:17 Paylaş Dün saat 11:17 Tamer Topaç yazdı: X ve F arasında batarya farkı var mı? Bu kadar menzil aerodinami ve ağırlık mı etkiliyor? Yok aynı ama içindeki oyuncaklar çoğalınca bataryadan ve menzilden yiyor haliyle Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Dün saat 11:51 Paylaş Dün saat 11:51 Ali Cihangiroğlu yazdı: zam gelmiş V1 RWD Standart Menzil 1878 V1 RWD Uzun Menzil 2188 V2 RWD Uzun Menzil 2363 opsiyon ekle 2493 alınır mı alınmaz mı diye düşünürken zamcık gelmiş. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 11:52 Paylaş Dün saat 11:52 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: alınır mı alınmaz mı diye düşünürken zamcık gelmiş. alınmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 11:53 Paylaş Dün saat 11:53 Ali Cihangiroğlu yazdı: alınmaz birileri alacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 11:58 Paylaş Dün saat 11:58 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: birileri alacak elbette, ben almam, sedan sevmemde ondan, t10x eskidi ve fazla büyük, T8X gelsin hele... Dün saat 12:00 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 11:59 Paylaş Dün saat 11:59 Ali Cihangiroğlu yazdı: elbette, ben almam, henüz tabii, sedan sevmemde ondan T8X gelsin hele... bezos kamyoneti lisanslasınlar ben sıraya girerim. eski land rover mantığı. gidip konuşmak lazım biz bunu üretiriz abi avrupa için diye. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 12:01 Paylaş Dün saat 12:01 Mehmet Göktürk yazdı: bezos kamyoneti lisanslasınlar ben sıraya girerim. eski land rover mantığı. gidip konuşmak lazım biz bunu üretiriz abi avrupa için diye. evet o araçta sana katılabilirim bak... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 12:02 Paylaş Dün saat 12:02 f35 te patladık bari bunu alalım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 13:04 Paylaş Dün saat 13:04 Fastback tasarım,mardin şeker mavisi güzel detaylar. Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 13:06 Paylaş Dün saat 13:06 Mehmet Göktürk yazdı: f35 te patladık bari bunu alalım bunlardan yapsalar ben alırım. çok kişi alır hemde tabi üretimi yaparken ihtiyaca göre yapıldığını sanmıyorum lüks şatafat daha mühim bizim ülkede 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Dün saat 13:06 Paylaş Dün saat 13:06 Fazla söze gerek yok. Çok güzel görünüyor tercihen alınabilecek bir araç ve sağlamlık testi on numara Mehmet Göktürk yazdı: f35 te patladık bari bunu alalım Lassy filmindeki şerif kamyonetlerine benzemiş 1980 1990 ları anımsattı. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 14:43 Paylaş Dün saat 14:43 Passat ihtiyacı için güzel çözüm olmuş. Yerli ve milli passatımız var artık. Ben belki alırım şahsen biraz yaygınlaştıktan sonra. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 15:01 Paylaş Dün saat 15:01 Selim Bilgin yazdı: Passat ihtiyacı için güzel çözüm olmuş. Yerli ve milli passatımız var artık. Ben belki alırım şahsen biraz yaygınlaştıktan sonra. Muhtemel sorunlar çıksın bi demi. Güncellemeler yapılsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:19 Paylaş Dün saat 15:19 Hasan Karabekiroglu yazdı: T10F V1 RWD Standart Menzil 335 km 160 kW • Arkadan itişli 1.860.000 ₺ T10F V1 RWD Uzun Menzil 623 km 160 kW • Arkadan itişli 2.170.000 ₺ T10F V2 RWD Uzun Menzil 610 km 160 kW • Arkadan itişli 2.345.000 ₺ Bu ne be, yerli araba alacaz diye donumuza kadar borçlanalım. Hangi ülke vatandaşı alsın bu arabaları. 2 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:19 Paylaş Dün saat 15:19 Çağlar Bayur yazdı: tek şarzla 1000 km giden yapılmadıkça boş iş 1.3 TCe motor taksınlar hemen alacak birini tanıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 15:24 Paylaş Dün saat 15:24 Ömer Sarıgül yazdı: Fazla söze gerek yok. Çok güzel görünüyor tercihen alınabilecek bir araç ve sağlamlık testi on numara Lassy filmindeki şerif kamyonetlerine benzemiş 1980 1990 ları anımsattı. Adamlar Land rover series 3 ü yeniden icat etmişler. Land roverden bunu beklerdik. Zaten land rover yeşiline boyadık diyor. TOGG dan bunu beklediğimi ta başta söylemiştim Jeff Bezos a nasip oldu: 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:25 Paylaş Dün saat 15:25 (düzenlendi) Stellantisin böyle bir projesi vardı. Amerika için elektikli kamyonet üretecekti, vazgeçmişler. Dün saat 15:26 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 15:27 Paylaş Dün saat 15:27 Çağlar Bayur yazdı: tek şarzla 1000 km giden yapılmadıkça boş iş yapılınca alıcam diyor kabul ettim. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun Dün saat 15:42 Paylaş Dün saat 15:42 Hasan Karabekiroglu yazdı: Donanım farklarından dolayı. Misal kablosuz şarj gibi özellikler eklenince menzilden kayıp oluşuyor. Donanım farkından değil de jant farkından, 18 inche göre 19inchin menzil daha fazla. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 15:43 Paylaş Dün saat 15:43 Ali Darbaz yazdı: Bu ne be, yerli araba alacaz diye donumuza kadar borçlanalım. Hangi ülke vatandaşı alsın bu arabaları. Niye ki? Yollar Mercedes BMW dolu, Çin vatandaşı mı onlar? 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts