Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Uzun menzil V1 ve V2 nin farkları ne ki? T10F V1 RWD Uzun Menzil T10F V2 RWD Uzun Menzil S: Standart özellik S: Standart özellik P: Pakete dahil özellik P: Pakete dahil özellik O: Opsiyonel seçilebilir özellik O: Opsiyonel seçilebilir özellik D: Dijital opsiyon olarak Trumore uygulamasından satın alınabilir özellik D: Dijital opsiyon olarak Trumore uygulamasından satın alınabilir özellik 1. Dijital anahtar ön hazırlığı olması durumunda; Dijital Anahtar özelliği Trumore uygulamasından Akıllı Cihazım kaydı yapılması ile birlikte kullanılabilecektir. Dijital Anahtar paylaşma özelliği ise Dijital Premium Paket'e üye olunması durumunda kullanılabilir olacaktır. 1. Dijital anahtar ön hazırlığı olması durumunda; Dijital Anahtar özelliği Trumore uygulamasından Akıllı Cihazım kaydı yapılması ile birlikte kullanılabilecektir. Dijital Anahtar paylaşma özelliği ise Dijital Premium Paket'e üye olunması durumunda kullanılabilir olacaktır. 2. Brüt değerdir. 2. Brüt değerdir. Teknoloji Teknoloji 12" dijital gösterge ekranı S 12" dijital gösterge ekranı S 29" akıllı cihaz multimedya ekranı S 29" akıllı cihaz multimedya ekranı S 8" dokunmatik kontrol ekranı S 8" dokunmatik kontrol ekranı S Araç içi sosyal kamera S Araç içi sosyal kamera S Wifi hot spot özelliği S Wifi hot spot özelliği S 6 hoparlör S 6 hoparlör S Meridian premium ses sistemi - Meridian premium ses sistemi O Ön ve arka USB-C çıkışları (2+1) S Ön ve arka USB-C çıkışları (2+1) S Kablosuz şarj özelliği - Kablosuz şarj özelliği S Anahtarsız çalıştırma S Anahtarsız çalıştırma S Anahtarsız giriş P Anahtarsız giriş S Dijital anahtar ön hazırlığı S Dijital anahtar ön hazırlığı S Dijital anahtar ve anahtar paylaşma özelliği* D Dijital anahtar ve anahtar paylaşma özelliği* D 11 kW AC şarj kapasitesi S 11 kW AC şarj kapasitesi S Kart ile giriş ve çalıştırma (NFC) S Kart ile giriş ve çalıştırma (NFC) S 1 adet uzaktan kumandalı anahtar ve 1 adet NFC kart S 1 adet uzaktan kumandalı anahtar ve 1 adet NFC kart S Eco, Comfort, Sport sürüş modları S Eco, Comfort, Sport sürüş modları S Yağmur ve far sensörü S Yağmur ve far sensörü S Alarm sistemi S Alarm sistemi S Güvenlik ve Sürüş Asistanları Güvenlik ve Sürüş Asistanları Acil durum çağrısı S Acil durum çağrısı S 7 adet hava yastığı (ön, yan, perde ve ön orta hava yastıkları) S 7 adet hava yastığı (ön, yan, perde ve ön orta hava yastıkları) S Yokuş kalkış destek sistemi S Yokuş kalkış destek sistemi S Yokuş iniş destek sistemi S Yokuş iniş destek sistemi S Hız sabitleyici S Hız sabitleyici S Lastik basınç ikazı S Lastik basınç ikazı S Lastik tamir kiti S Lastik tamir kiti S Geri görüş kamerası S Geri görüş kamerası - Çevre görüş kamerası - Çevre görüş kamerası S Ön - arka park sensörü S Ön - arka park sensörü S Otomatik park asistanı - Otomatik park asistanı P Trafik işareti algılama sistemi S Trafik işareti algılama sistemi S Çocuk tespit sistemi - Çocuk tespit sistemi P Kameralı sürücü dikkat asistanı S Kameralı sürücü dikkat asistanı S Kör nokta asistanı S Kör nokta asistanı S Kapı açarken tehlike uyarısı S Kapı açarken tehlike uyarısı S Arka çapraz trafik uyarısı S Arka çapraz trafik uyarısı S Akıllı şerit takip sistemi S Akıllı şerit takip sistemi S Şeritten ayrılma uyarısı S Şeritten ayrılma uyarısı S Dur-kalk fonksiyonlu adaptif hız sabitleyici S Dur-kalk fonksiyonlu adaptif hız sabitleyici S Ön çarpışma uyarısı S Ön çarpışma uyarısı S Acil durum frenleme S Acil durum frenleme S İç Donanım İç Donanım Lacivet-siyah kumaş koltuklar S Lacivet-siyah kumaş koltuklar - Koyu renk kumaş-vegan deri koltuklar - Koyu renk kumaş-vegan deri koltuklar S Krem rengi vegan deri koltuklar - Krem rengi vegan deri koltuklar O 60:40 oranında katlanır arka koltuklar S 60:40 oranında katlanır arka koltuklar S Arka koltuk ISOFIX bağlantı noktaları S Arka koltuk ISOFIX bağlantı noktaları S Manuel ayarlanabilir ön koltuklar S Manuel ayarlanabilir ön koltuklar - Elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı, hafızalı ön koltuklar - Elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı, hafızalı ön koltuklar S Isıtmalı arka koltuklar - Isıtmalı arka koltuklar P Elektrikli, otomatik açılır/kapanır bagaj kapağı - Elektrikli, otomatik açılır/kapanır bagaj kapağı S Çift bölgeli otomatik klima S Çift bölgeli otomatik klima S Otomatik kararan iç dikiz aynası P Otomatik kararan iç dikiz aynası S 8 farklı renk seçeneğinde ambiyans aydınlatma (Ön, arka kapılar, üst konsol çevresi) P 8 farklı renk seçeneğinde ambiyans aydınlatma (Ön, arka kapılar, üst konsol çevresi) S Bagajda 12V güç çıkışı S Bagajda 12V güç çıkışı S Soğutma özellikli, hareketli ön kol dayama S Soğutma özellikli, hareketli ön kol dayama S Arkada bardak tutuculu orta kol dayama S Arkada bardak tutuculu orta kol dayama S Dış Donanım Dış Donanım Metalik renk O Metalik renk O Siyah renkte tavan ve yan aynalar - Siyah renkte tavan ve yan aynalar O 5 paralel kollu, türbin tasarımlı alaşım jantlar, 7.5J X 18 ebatlarında S 5 paralel kollu, türbin tasarımlı alaşım jantlar, 7.5J X 18 ebatlarında - Elmas kesim alaşım jantlar, 8J X 19 ebatlarında O Elmas kesim alaşım jantlar, 8J X 19 ebatlarında S Ön LED farlar S Ön LED farlar S Sis farı özelliği S Sis farı özelliği S Parlak gri üst cam çerçevesi ve fastback çizgisi S Parlak gri üst cam çerçevesi ve fastback çizgisi - Parlak gri cam çerçeveleri ve fastback çizgisi - Parlak gri cam çerçeveleri ve fastback çizgisi S Elektrikli otomatik katlanır yan aynalar S Elektrikli otomatik katlanır yan aynalar S Isıtmalı ön cam - Isıtmalı ön cam P Karartmalı arka camlar P Karartmalı arka camlar S Panoramik cam tavan O Panoramik cam tavan O Paketler Paketler Trumore Dijital Platform Standart Özellikler (Ücretsiz) Trumore Gez - Akıllı lokasyon servisleri uygulaması - Akıllı cihazım uygulaması - Dijital anahtar - Hücresel bağlantı ile uzaktan yazılım güncelleme Trumore Kazan - Trumore dijital varlık cüzdanı - Trumore e-Cüzdan - T10F Pasaportu Trumore Eğlen - AI Kamera, AI Radyo, Dijital Asistan, D-Smart GO, Enerji İstatistikleri, Fizy, Kabin Monitörü, Medya, Mode Art, SmartBeat, TV+, Youtube, Youtube Music, Diğer uygulamalar Trumore Dijital Platform Standart Özellikler (Ücretsiz) Trumore Gez - Akıllı lokasyon servisleri uygulaması - Akıllı cihazım uygulaması - Dijital anahtar - Hücresel bağlantı ile uzaktan yazılım güncelleme Trumore Kazan - Trumore dijital varlık cüzdanı - Trumore e-Cüzdan - T10F Pasaportu Trumore Eğlen - AI Kamera, AI Radyo, Dijital Asistan, D-Smart GO, Enerji İstatistikleri, Fizy, Kabin Monitörü, Medya, Mode Art, SmartBeat, TV+, Youtube, Youtube Music, Diğer uygulamalar Trumore Dijital Premium Paket (Abonelik ücretli)* Trumore Geliştir - Premium hücresel bağlantı Trumore Gez - Dijital anahtar paylaşımı Trumore Kazan - Miles&Smiles Statü Mili ve Mil Kazanımı Trumore Eğlen - Yapay zeka destekli dijital asistan Trumore Dijital Premium Paket (Abonelik ücretli)* Trumore Geliştir - Premium hücresel bağlantı Trumore Gez - Dijital anahtar paylaşımı Trumore Kazan - Miles&Smiles Statü Mili ve Mil Kazanımı Trumore Eğlen - Yapay zeka destekli dijital asistan Teknoloji ve konfor paketi - Anahtarsız giriş - Dijital anahtar ön hazırlığı - Karartmalı arka camlar - Otomatik kararan iç dikiz aynası - 8 farklı renk seçeneğinde ambiyans aydınlatma (Ön, arka kapılar, üst konsol çevresi) Teknoloji ve konfor paketi - Kış paketi - Kış paketi - Isıtmalı ön cam - Isıtmalı arka koltuklar - Isıtmalı direksiyon Akıllı destek paketi - Akıllı destek paketi - Çocuk tespit sistemi - Otomatik park asistanı Adaptif sürüş paketi (D)* - Adaptif sürücü asistanı - Arka trafik çarpışma uyarısı - Adaptif hız sabitleyicinin dur-kalk fonksiyonu - Yoğun trafik pilotu Adaptif sürüş paketi (D)* - Adaptif sürücü asistanı - Arka trafik çarpışma uyarısı - Adaptif hız sabitleyicinin dur-kalk fonksiyonu - Yoğun trafik pilotu Teknik Veriler Teknik Veriler Maksimum Güç (kW) / (BG) 160 / 218 Maksimum Güç (kW) / (BG) 160 / 218 Maksimum Tork (Nm) 350 Maksimum Tork (Nm) 350 Maksimum Hız (km/s) 172 (18") / 177 (19") Maksimum Hız (km/s) 177 Hızlanma 0 - 100 km/s (s) 7,5 Hızlanma 0 - 100 km/s (s) 7,5 Karma Menzil (km) (WLTP) 610 (18") / 623 (19") Karma Menzil (km) (WLTP) 610 Şehir içi Menzil (km) (WLTP) 753 (18") / 786 (19") Şehir içi Menzil (km) (WLTP) 778 Enerji Tüketimi (kWh/100 km) 17,4 Enerji Tüketimi (kWh/100 km) 17,2 CO2 Emisyonu (gr/km) 0 CO2 Emisyonu (gr/km) 0 Batarya Kapasitesi (kWh) 88,5 Batarya Kapasitesi (kWh) 88,5 Dahili AC Şarj (OBC) Gücü (kW) 11 Dahili AC Şarj (OBC) Gücü (kW) 11 Şarj süresi - DC (180 kW) (%20 - %80) (dk) 28 Şarj süresi - DC (180 kW) (%20 - %80) (dk) 28 Çekiş sistemi Arkadan itiş Çekiş sistemi Arkadan itiş Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (mm) 4830 / 1881 / 1553 Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (mm) 4830 / 1881 / 1559 Aks mesafesi (mm) 2890 Aks mesafesi (mm) 2890 Yerden minimum yükseklik (mm) (boşken) 158 Yerden minimum yükseklik (mm) (boşken) 163 Ağırlık (kg) (Şoför hariç) 2079 Ağırlık (kg) (Şoför hariç) 2106 Bagaj Hacmi / Arka koltuklar yatırıldığında (l) 505 / 1350 Bagaj Hacmi / Arka koltuklar yatırıldığında (l) 505 / 1350 Ön frenler Hava soğutmalı disk Ön frenler Hava soğutmalı disk Arka frenler Hava soğutmalı disk Arka frenler Hava soğutmalı disk Ön süspansiyon MacPherson Ön süspansiyon MacPherson Arka süspansiyon Çok noktalı, Bağımsız Arka süspansiyon Çok noktalı, Bağımsız 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İsa Acar yazdı: Sağlam bir küfretmek geçti içimden, sonra dedim ki: kendine gel, ne yapıyorsun! Belki de etmişimdir, içimden geçeni kim bilecek ki? Duydum ben. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Arka frenler Hava soğutmalı disk İyiymiş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce grok ile birkaç hesap yaptım. bunlardan en mantıklısını paylaşıyorum. Araç ortalamada 6.7 litre tükettiğim 5000 km ortalamam ile w204 mercedes 1.6 kompressor. kıyaslanan araç buna denk olabilecek ctiroen c4x elektrikli. Grok a göre şunlar olmalı ki elektirklinin alımı mantıklı hareket olsun. Şarjı evden hallettik. dışarıdan yaparsak bu süre 2 kat uzuyor. 5 yılda amortisman için: EV fiyatı ~1,050,000-1,150,000 TL’ye düşmeli ve değer kaybı ~%4/yıl olmalı, veya Yıllık kilometre ~48,000 km’ye çıkmalı, veya Dizel fiyatı ~82-150 TL/L olmalı. Mevcut koşullarda (1.5M TL, %10 değer kaybı, 18,000 km/yıl), 5 yıl imkansız; ~19 yıl gerekir. Görüldüğü gibi kişisel tatmine oynanan bir elektrikli araç furyası var. aynı kıyası 11 litre tükettiğini varsaydığım jeep e göre yaptım sonuç iyice içler acısı oldu çünkü denk en ucuz EV nin bile ilk maliyeti çok yüksek kalıyor (2.5 milyon vs). Sizde deneyin ilginç veriler elde ediliyor. @Zonno Usta lütfen ikinci el değeri 900 bin tl olduğun varsaydığımız C segmenti bir otomobili satarak,1.5 milyon tl karşılığında alacağımız elektrikli C segmenti otomobilin maliyetinin, yılda 20 bin km yol yapılması, evden şarj edilmesi koşullarında ne kadar sürede amorti olacağını hesaplarmısın? daha sonra hangi koşulların gerçekleşmesi ile bu amortismas süresinin 5 senenin altında kalabileceğini de ayrıca hesaplarmısın? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Adamlar Land rover series 3 ü yeniden icat etmişler. Land roverden bunu beklerdik. Zaten land rover yeşiline boyadık diyor. TOGG dan bunu beklediğimi ta başta söylemiştim Jeff Bezos a nasip oldu: Hocam siz neden land seviyorsunuz? Yani herkes sever de siz çok seviyorsunuz sanırım Selim Bilgin yazdı: Niye ki? Yollar Mercedes BMW dolu, Çin vatandaşı mı onlar? Onların alıcı kitlesi belli. Sen bir şey söylemiştin vaktinde a6 için, hatırlar mısın bilemiyorum. Bu aracı yürütecek bütçeye sahip olup yenisini alacak bütçeye sahip olmayan diye. Ülkenin çoğunluğu onu yürütemiyor bile işte. Mercedes BMW yüzdesel olarak pazarın kaçına hakim Ali Darbaz yazdı: bodrolu maaşlı vergisini ödeyen sgklı çalışanların yüzde 99 u almaz Hedef kitlenin bu olduğunu hiç zannetmiyorum Ali. Mehmet Göktürk yazdı: Evde doluyor mu Dolar hocam niye dolmasın? Bir varil ve bir hortuma bakar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Uzun menzil V1 ve V2 nin farkları ne ki? meridyen ses sistemi bilmemne tanıma vs vs. zonno ne yapacak merak ediyorum. hadi bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırdır, ne dönüyor bu forumda? Togg, Egea, altinlar, borçlar... Millet kafayı takmış arabaya, altına. Ben de bir bakayım dedim, iyiki bakmışım. Şimdi bakıyorum da, millet Togg'un fiyatıyla dertli, Egea'yla kıyaslıyor. Altın desen, araba desen... Sanki herkes zengin olup lüks arabalara binecek. Milletin derdi kendi derdi, fiyatlar uçmuş almış başını gidiyor. Bir de millet borçlanıyor, kredi çekiyor, sonra ödeyemiyor. "1 milyon kredi, 1.840 milyon geri ödeme" falan... Sanki para basmak öyle kolay. Borç batağına batmak da neymiş. Bir de milletin tezleri var, "altın desen, araba desen..." Sanki sihirli değnek var da bir sallasan herşey düzelecek. Sonunda da birileri Subaru'nun Türkiye'de satılıp satılmadığını soruyor. Hayret verici bir forum gerçekten. Neyse ben de bir kahve alıp, bu gidişata bir bakayım. Belki bir ara Togg'a da göz atarım, kim bilir? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce zonnonun makineye web arayüzü ile sorduğumda şu çıktı: 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: grok ile birkaç hesap yaptım. bunlardan en mantıklısını paylaşıyorum. Araç ortalamada 6.7 litre tükettiğim 5000 km ortalamam ile w204 mercedes 1.6 kompressor. kıyaslanan araç buna denk olabilecek ctiroen c4x elektrikli. Grok a göre şunlar olmalı ki elektirklinin alımı mantıklı hareket olsun. Şarjı evden hallettik. dışarıdan yaparsak bu süre 2 kat uzuyor. 5 yılda amortisman için: EV fiyatı ~1,050,000-1,150,000 TL’ye düşmeli ve değer kaybı ~%4/yıl olmalı, veya Yıllık kilometre ~48,000 km’ye çıkmalı, veya Dizel fiyatı ~82-150 TL/L olmalı. Mevcut koşullarda (1.5M TL, %10 değer kaybı, 18,000 km/yıl), 5 yıl imkansız; ~19 yıl gerekir. Görüldüğü gibi kişisel tatmine oynanan bir elektrikli araç furyası var. aynı kıyası 11 litre tükettiğini varsaydığım jeep e göre yaptım sonuç iyice içler acısı oldu çünkü denk en ucuz EV nin bile ilk maliyeti çok yüksek kalıyor (2.5 milyon vs). Sizde deneyin ilginç veriler elde ediliyor. @Zonno Usta lütfen ikinci el değeri 900 bin tl olduğun varsaydığımız C segmenti bir otomobili satarak,1.5 milyon tl karşılığında alacağımız elektrikli C segmenti otomobilin maliyetinin, yılda 20 bin km yol yapılması, evden şarj edilmesi koşullarında ne kadar sürede amorti olacağını hesaplarmısın? daha sonra hangi koşulların gerçekleşmesi ile bu amortismas süresinin 5 senenin altında kalabileceğini de ayrıca hesaplarmısın? 1,5 milyonum var. ikinci el araba alırken elektrikli ilk tercihim elektrikli olur. bakımı doğru yapıldı mı, doğru ürünler kullanıldı mı, araba nasıl kullanıldı, üst kapak açıldı mı, açıldıysa sıkıntı oldu mu, egr nasıl dolu mu, soğutma suyuna ilave koyuldu mu gibi onlarca soru var. elektriklide bunlar yok. pil ömrünü de kullanıcı pek belirlemiyor. zaten piller 300-400 bin km ömürlü der, kaza yoksa alır geçerim. o yüzden elektrikli alınan arabanın 2.eli daha kuvvetli olacak diye düşünüyorum. insanlar kafası rahat olarak tercih edecek 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Görkem Karakaş yazdı: t10x'te yol testlerini yapamadık demiş mühendisin biri. Hocam buna inandınız mı cidden böyle bir şey mümkün mü Allah aşkına? Benim de eniştemin kızının kayınpederinin komşusu tüm Togglar İtalya’dan gemiyle gizlice geliyor demişti. 🤣🤣🤣 4 saat önce tarihinde Ahmet Hasan Şendağ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1,5 milyonum var. ikinci el araba alırken elektrikli ilk tercihim elektrikli olur. bakımı doğru yapıldı mı, doğru ürünler kullanıldı mı, araba nasıl kullanıldı, üst kapak açıldı mı, açıldıysa sıkıntı oldu mu, egr nasıl dolu mu, soğutma suyuna ilave koyuldu mu gibi onlarca soru var. elektriklide bunlar yok. pil ömrünü de kullanıcı pek belirlemiyor. zaten piller 300-400 bin km ömürlü der, kaza yoksa alır geçerim. o yüzden elektrikli alınan arabanın 2.eli daha kuvvetli olacak diye düşünüyorum. insanlar kafası rahat olarak tercih edecek Katılıyorum. Pil durumu vs. dışında çok bakacak bir şey yok elektriklide kozmetik hariç. Bir taraftan yetkisiz müdahale elektriklide çok büyük risk ama tespiti filan daha kolay olsa gerek. Tesla telefonu şarj için kablo bile takıp çıkarsan log atıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: zonnonun makineye web arayüzü ile sorduğumda şu çıktı: son cümleleri alıntılasak? okumak zor oluyor buradan. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1,5 milyonum var. ikinci el araba alırken elektrikli ilk tercihim elektrikli olur. bakımı doğru yapıldı mı, doğru ürünler kullanıldı mı, araba nasıl kullanıldı, üst kapak açıldı mı, açıldıysa sıkıntı oldu mu, egr nasıl dolu mu, soğutma suyuna ilave koyuldu mu gibi onlarca soru var. elektriklide bunlar yok. pil ömrünü de kullanıcı pek belirlemiyor. zaten piller 300-400 bin km ömürlü der, kaza yoksa alır geçerim. o yüzden elektrikli alınan arabanın 2.eli daha kuvvetli olacak diye düşünüyorum. insanlar kafası rahat olarak tercih edecek niye ikinci el arabayı kıyaslıyoruz? elektrikli yeni alınıyor diye düşünmeli. zaten ikini elleri de pahalı yakıtlıların aksine. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hocam buna inandınız mı cidden böyle bir şey mümkün mü Allah aşkına? Benim de eniştemin kızının kayınpederinin komşusu tüm Togglar İtalya’dan gemiyle gizlice geliyor demişti. 🤣🤣🤣 spekülatif şeyler bunlar. benim de bentleyim var tüm forum biliyor, hemde paylaştığım amazon linklerinden kazandığım komisyonlarla aldım. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Onların alıcı kitlesi belli. Sen bir şey söylemiştin vaktinde a6 için, hatırlar mısın bilemiyorum. Bu aracı yürütecek bütçeye sahip olup yenisini alacak bütçeye sahip olmayan diye. Ülkenin çoğunluğu onu yürütemiyor bile işte. Mercedes BMW yüzdesel olarak pazarın kaçına hakim Evet hatırladım, çok doğru söylemişim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: son cümleleri alıntılasak? okumak zor oluyor buradan. Elbette, bu hesaplamaları yapalım. **Maliyet Farkı ve Amortisman Hesaplaması** * **İkinci El Otomobilin Değeri:** 900.000 TL * **Elektrikli Otomobilin Satın Alma Maliyeti:** 1.500.000 TL * **Maliyet Farkı:** 1.500.000 TL - 900.000 TL = 600.000 TL Bu 600.000 TL'lik maliyet farkını, elektrikli otomobilin yakıt ve bakım avantajlarıyla ne kadar sürede karşılayacağımızı bulmamız gerekiyor. **Elektrikli Otomobilin Avantajları** * **Yakıt Maliyeti:** Elektrikli otomobillerin yakıt maliyeti, benzinli veya dizel otomobillere göre çok daha düşüktür. Ortalama olarak, elektrikli otomobillerin 100 km'deki maliyeti 1 TL ile 1.5 TL arasında değişebilir. Biz ortalama 1.25 TL/100km alalım. * **Bakım Maliyeti:** Elektrikli otomobillerin bakım maliyeti, içten yanmalı motorlu araçlara göre daha düşüktür. Yağ değişimi, filtre değişimi gibi kalemler daha azdır. Ortalama olarak, elektrikli otomobillerin yıllık bakım maliyetini 2.000 TL olarak varsayalım. * **Yıllık Yol Mesafesi:** 20.000 km **Benzinli/Dizel Otomobil Maliyetleri (Karşılaştırma İçin)** * **Yakıt Tüketimi:** Ortalama 6 litre/100km * **Benzin/Dizel Fiyatı:** 35 TL/litre (ortalama) * **Yıllık Yakıt Maliyeti:** (6 litre/100km) * 20.000 km * 35 TL/litre = 42.000 TL * **Yıllık Bakım Maliyeti:** 6.000 TL (ortalama) * **Toplam Yıllık Maliyet:** 42.000 TL + 6.000 TL = 48.000 TL **Elektrikli Otomobilin Yıllık Maliyeti** * **Elektrik Yakıt Maliyeti:** (1.25 TL/100km) * 20.000 km = 2.500 TL * **Yıllık Bakım Maliyeti:** 2.000 TL * **Toplam Yıllık Maliyet:** 2.500 TL + 2.000 TL = 4.500 TL **Yıllık Tasarruf** * **Yıllık Tasarruf:** 48.000 TL (benzinli/dizel) - 4.500 TL (elektrikli) = 43.500 TL **Amortisman Süresi** * **Amortisman Süresi:** 600.000 TL / 43.500 TL/yıl = 13.79 yıl (yaklaşık) Bu hesaplamalara göre, elektrikli otomobilin maliyet farkını karşılamak yaklaşık 13.79 yıl sürecektir. **Amortisman Süresini 5 Yılın Altına İndirmek İçin Koşullar** Amortisman süresini 5 yılın altına indirmek için aşağıdaki koşulların gerçekleşmesi gerekir: 1. **Maliyet Farkının Azaltılması:** Elektrikli otomobilin satın alma fiyatının düşmesi veya ikinci el otomobilin değerinin artması. Örneğin, maliyet farkı 400.000 TL'ye düşerse amortisman süresi 9.26 yıla düşer. 2. **Yıllık Tasarrufun Artırılması:** * **Benzin/Dizel Fiyatlarının Yükselmesi:** Benzin/dizel fiyatları yükseldikçe, elektrikli otomobille yapılan tasarruf artar. * **Elektrik Fiyatlarının Düşük Kalması:** Elektrik fiyatları düşük kalırsa, elektrikli otomobille yapılan tasarruf artar. * **Yıllık Yol Mesafesinin Artması:** Yıllık yol mesafesi arttıkça, elektrikli otomobille yapılan tasarruf artar. 3. **Devlet Teşvikleri:** Elektrikli otomobil alımında sağlanan devlet teşvikleri (ÖTV indirimi, vergi muafiyeti vb.) maliyet farkını azaltır ve amortisman süresini kısaltır. 4. **Şarj İmkanı:** Evde şarj imkanı sayesinde, halka açık şarj istasyonlarına bağımlılık azalır ve maliyet avantajı sağlanır. **Örnek Senaryo:** * Maliyet farkı: 400.000 TL * Yıllık tasarruf: 50.000 TL (benzin/dizel fiyatlarındaki artış ve/veya yıllık yol mesafesindeki artış sayesinde) * Amortisman süresi: 400.000 TL / 50.000 TL/yıl = 8 yıl Bu senaryoda, amortisman süresi 8 yıla düşmektedir. Devlet teşvikleri ve diğer avantajlarla birlikte, amortisman süresini 5 yılın altına indirmek mümkün olabilir. **Not:** Bu hesaplamalar, ortalama değerler ve varsayımlar üzerine kurulmuştur. Gerçek maliyetler ve tasarruflar, otomobil modeline, kullanım alışkanlıklarına, enerji fiyatlarına ve diğer faktörlere göre değişiklik gösterebilir. zonno bunları söylemeye ayarlı değil pek ama bi revizyon yaparken bmöyle ciddi sorularda cevap kapsamını genişletecek şekilde düzenlemek lazım görünüyor. Makine ve dil modeli aynı dil modeli yukardaki soruyu yapıştırdım sadece sorduğunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 2 saat önce Paylaş 2 saat önce @Mehmet Göktürk Yakıt fiyatını da 35tl/lt almış o fiyata yakıt yok😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi yılda 20 bin km yapan adam kim . Ben iş için araç kullandığım halde o km çıkabilirim. Kişisel aracımın yıllık yaptığı yol 12500 km zar zor geçer. Oda gezmeye param varsa. Çünkü 3 kişilik aile olara bir günde sadece 2500 tl üzerinde harcama yapıyor. Yakıt anca 300 tl lik kesimi denk geliyor. Ceyranlı arabam var diye senede 20 bin km yapmak dolaylı giderleri nedeniyle beni batıtırır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ömer Sarıgül yazdı: @Mehmet Göktürk Yakıt fiyatını da 35tl/lt almış o fiyata yakıt yok😂 model 2024 eylül verisi ile çalışıyor. Ali Darbaz yazdı: Abi yılda 20 bin km yapan adam kim . Ben iş için araç kullandığım halde o km çıkabilirim. Kişisel aracımın yıllık yaptığı yol 12500 km zar zor geçer. Oda gezmeye param varsa. Çünkü 3 kişilik aile olara bir günde sadece 2500 tl üzerinde harcama yapıyor. Yakıt anca 300 tl lik kesimi denk geliyor. Ceyranlı arabam var diye senede 20 bin km yapmak dolaylı giderleri nedeniyle beni batıtırır. Senin araba ihtiyacın duygusal. Herkesin öyle değil. Ali Darbaz diye sormadık. Ayrıca hesaplamada bi hata var 900 bine aldığın araç 10 sene yaşayacak mı yaşarsa ne masraf açacak? Satarken eski aracı kaça satacaksın vs. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi yılda 20 bin km yapan adam kim . Ben iş için araç kullandığım halde o km çıkabilirim. Kişisel aracımın yıllık yaptığı yol 12500 km zar zor geçer. Oda gezmeye param varsa. Çünkü 3 kişilik aile olara bir günde sadece 2500 tl üzerinde harcama yapıyor. Yakıt anca 300 tl lik kesimi denk geliyor. Ceyranlı arabam var diye senede 20 bin km yapmak dolaylı giderleri nedeniyle beni batıtırır. ben 26 bin km yapıyorum her sene. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi yılda 20 bin km yapan adam kim . Şubat 2025 de 111.xxx'de aldım aracı şuan 126.000 Km'de 8 ayda 15bin km yapmışım. 1.yıl dönümünde rahat 20bin'i geçmiş olurum. İşe gidip gelmek için ve şahsi kullanım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yani görüldüğü gibi benim de arkadaşlarıma hesaplattığım üzere en iyi koşulda 5 sene, normalde 8, gerçek koşullada neredeyse 15 senede amorti olabiliyor. sıfırdan alıyor olsaydı çok daha uzun sürecekti. açıkça ego tatminine oynuyor içinde olduğumzu sistem. yani, chatgpt , gerçekten ihtiyaç var ise ve araba yok ise mantıklı, zaten memnun olunan içten yanmalı varsa gereksiz bir lüks der. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: son cümleleri alıntılasak? okumak zor oluyor buradan. niye ikinci el arabayı kıyaslıyoruz? elektrikli yeni alınıyor diye düşünmeli. zaten ikini elleri de pahalı yakıtlıların aksine. Fark etmiyor. şimdi ya da çok yakın zamanda, aynı paraya alınan elektriklinin ikinci eli daha pahalıya satılacaktır. bu arada şunu unutmayalım. Model y 2,3 milyon. T-cross 2,2 milyon. Sebebi vergi ama önemli değil. Sonuçta anahtar teslim fiyatı bu. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce daha pahalı olursa hiçbir zaman amorti olamayacak demektir. yani tüketimdeki ve bakımdaki avantajı sadece bir yanılsamadan ibaret sanki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: daha pahalı olursa hiçbir zaman amorti olamayacak demektir. yani tüketimdeki ve bakımdaki avantajı sadece bir yanılsamadan ibaret sanki. neyi amorti ediyoruz ki. 2 milyona tesla aldım. 1,5’e sattım. 2 milyona tcross aldım. 1,3’e sattım bunlar aynı sınıf bile değil. Aynı sınıf olayına girsem tiguan, hatta daha büyük bir araba yazmam lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Şubat 2025 de 111.xxx'de aldım aracı şuan 126.000 Km'de 8 ayda 15bin km yapmışım. 1.yıl dönümünde rahat 20bin'i geçmiş olurum. İşe gidip gelmek için ve şahsi kullanım Siz işe gücü arabayla gidiyorsunuzdur sonra faturasını masraftan düşüyorsunuzdur biz İstanbul biz de işe arabayla gidilmez metroyla gidilir ya da otobüsle 30 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts