Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: faturasını masraftan düşüyorsunuzdur Biz de Koç'ta çalışmıyoruz, öyle her kalemi masraf yazıp bi yerden düşemiyoruz sizdeki gibi 2 sene sonra yakıt desteği alabildim o da sınırsız değil doğal olarak, geri kalan tüm masraflar da tarafıma ait. Ali Darbaz yazdı: metroyla gidilir ya da otobüsle Akbil yada İstanbul kart(adı neyse) ücretinizi veriyorlardır sizinde. Ali Darbaz yazdı: Kişisel aracımın yıllık yaptığı yol 12500 km zar zor geçer Ayrıca sizde şirket aracı yok mu? Şirket aracıyla da bi yerlere gittiğiniz halde kişisel aracınızın yaptığı yol az değil ki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Biz de Koç'ta çalışmıyoruz, öyle her kalemi masraf yazıp bi yerden düşemiyoruz sizdeki gibi 2 sene sonra yakıt desteği alabildim o da sınırsız değil doğal olarak, geri kalan tüm masraflar da tarafıma ait. Akbil yada İstanbul kart(adı neyse) ücretinizi veriyorlardır sizinde. Ayrıca sizde şirket aracı yok mu? Şirket aracıyla da bi yerlere gittiğiniz halde kişisel aracınızın yaptığı yol az değil ki Geçmiş dönemde yıllık 12.500 yol yapardım şirket aracı öncesi ve servis vardı. Eşim işe metroyla gider gelir benim. İstanbul’da kolay kolay özellikle Avrupa yakasına araç kullanmam vapurla geçerim minibüse binerim vapura binerim arabam genelde Kadıköy rıhtım İspark‘ta bekler. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: alınmaz ilk gün 1000 adetlik stok bitmiş şaşırttı beni. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Siz işe gücü arabayla gidiyorsunuzdur sonra faturasını masraftan düşüyorsunuzdur biz İstanbul biz de işe arabayla gidilmez metroyla gidilir ya da otobüsle Toplu taşıma ile git gel 70 lira. Aktarma yapsan 100’ü geçer. benim git gel 50 lira. EV ile 20 lira. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toplu taşıma ile git gel 70 lira. Aktarma yapsan 100’ü geçer. benim git gel 50 lira. EV ile 20 lira. otobüsü satın alıyorsan kıyas kabul edilir, almadı isen kıstas değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toplu taşıma ile git gel 70 lira. Aktarma yapsan 100’ü geçer. benim git gel 50 lira. EV ile 20 lira. Park edecek yerin varsa ve arabanın kilometresini artmasını dert etmiyorsan senin için makul. Metro varken trafik çekmek sorunda değilse ne güzel. Ben mahalleden çıkana kadar eşim ataşehirdeki iş yerine metro ile 20 dakkada ulaşır. Arabayla 1 saate ancak gidebiliyorum 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: otobüsü satın alıyorsan tek mi yoksa 100 kişi olarak mı? Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Kaynak gösterin Hocam tam tersi olduğuna dair kaynak sizden göremedik ama ben göstereyim Hasan Karabekiroglu yazdı: Tersi olmasın. Hani 19 u 18 göre çevirmesi bir tık daha fazla enerji gerektirdiğinden. Klasik araçdaki teker büyümesi ile yakıt sarfiyatı artışı gibi. Klasiktir çünkü. Hacı Şakir sabunu gibi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 19 inç olanda eco tip lastik, diğerinde standart lastik mi var acaba? İlginç olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Beygir farklı dedim ama bu tabloda hata var. düzelir yakında. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Muhammed Lokman Tosun yazdı: Hocam tam tersi olduğuna dair kaynak sizden göremedik ama ben göstereyim E tamam bizim dediğimiz gibi 18 jant ile 623 km menzil 172 km hız 19 jant ile 610 km menzil, 177 km hız diyor v2 de 19 jant standartmış, karşılaştırmalı tabloyu ben vermiştim zaten. Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: E tamam bizim dediğimiz gibi 18 jant ile 623 km menzil 172 km hız 19 jant ile 610 km menzil, 177 km hız diyor v2 de 19 jant standartmış, karşılaştırmalı tabloyu ben vermiştim zaten. Tam tersi işte 18 jantla 610 19 jantla 623 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Muhammed Lokman Tosun yazdı: Tam tersi işte 18 jantla 610 19 jantla 623 Verdiğin tablo yanlış o zaman 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Verdiğin tablo yanlış o zaman Resmi sitede var olan tablonun yanlış olduğunu sana tam olarak ne düşündürdü? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Muhammed Lokman Tosun yazdı: Resmi sitede var olan tablonun yanlış olduğunu sana tam olarak ne düşündürdü? bilim. aynı mesele teslada var 18 olanlar (abd de) daha uzun menzil. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Selim Bilgin yazdı: Bir taraftan yetkisiz müdahale elektriklide çok büyük risk ama tespiti filan daha kolay olsa gerek. Kim müdahale edecek ki ona.. Kaç tane Servet var.. Ampul değişmekten öteye geçemezler, onun da çoğu led zaten.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Muhammed Lokman Tosun yazdı: Resmi sitede var olan tablonun yanlış olduğunu sana tam olarak ne düşündürdü? Fizik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: tek mi yoksa 100 kişi olarak mı? 100 akbiili tek basarsan tek olarak, 100 akbili basanla ortak girersen 100 kişi olarak, ama sonra o 100 kişi ile hep aynı yerden aynı yere gideceksin. hayat tercihlerden ibarettir. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Çok düşük bir ihtimal ama , 19 jant daha hafif olabilir ve lastikler daha düşük yuvarlanma direncine sahip olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts